MALINKA2109
Fanka BB :)
Hej no chciałam z Wami popisać a tu maluszek się już obudził na amku

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

tez był moim ulubionym aktorem, pamiętam jego kazdą rolęwitam wtorkowo
dzis zaczełam wczesnie i od razu od smutnych wiadomosci netowych,bo zmarł mój ulubiony aktor Patrick Swayze:-(
[*]
[*]
[*]
a tak po za tym to dzisiaj mała miała niespokojna noc chyba to uszko daje o sobie znac:-(

, coraz bardziej reaguje na zabawki. Dzisiaj po raz pierwszy bawił się sam w foteliku bujanym śmiejąc się do wiszących zabawek 
dzisiaj bez zbednych nerwow(wyszlam z domu na 2h przed wizyta)
zrobili tylko rentgena i doktorek powiedzial ze nie obejdzie sie bez fizykoterapeuty
ale za to Amelka zablysnela jak gwiazdeczka swoim bezblednym usmiechem i guuuuuuu agggggggggguuuuuuuu gagaagaaa
pol szpitala ja ogladalo a ona z kazdym chciala pogadac

:-)ja próbowałam jeśc jabłek zadziałały na mnie,ale na mała niestety nie,a jadłam codziennie wiec róznie z tym jesttez był moim ulubionym aktorem, pamiętam jego kazdą rolę![]()
u nas szpital, starszy ma zapalenie oskrzeli Młodszy jest zawalony na maxa dziewczynki się w miarę trzymają mam nadzieję ze choroba obejdzie ich długim łukiem.
dziewczyny jedzcie 1 jabłko dziennie, ja je wkładam na 2min do mikrofali jak ostygnie to je wcinam i Mala wcale nie ma problemów z kupka
pozdrawiam
Cześć Dziewczyny,
po bardzo długim oczekiwaniu, w 43 tygodniu 09.09.09 urodził się w końcu mój synek Daniel - waga 3920, wzrost 59.
A już myślałam, że się nigdy nie doczekam. :-):-):-)