reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam, Jagoda śpi a ja mam do wyboru bb albo prasowanie i odkurzanie. Więc chwilke popiszę.
Wczoraj byłyśmy na wizycie w centrum dla dzieci, i byłam w wielkim szoku. Lekarka mówiła że dostali dużo pieniędzy i mogli zainwestować, ale nie wiedziałam że będzie tak extra. Super przewijaki-bujaki, zabawki dla starszych dzieci, maty edukacyjne, foteliki. Super. A od poniedziałku zaczynamy kurs masażu. Okazuje się że w naszym za przeproszeniam zadupiu dzieje się mnóstwo fajnych rzeczy dla dzieci i mam i wszystko za darmo! I już po pisaniu, obudziła się.

witam sie:-(
mi moj humor popsul bo przyszedl wypity z pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w pokoju smierdzi jak w gorzelni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a jeszcze obie core dokazuja... chyba ta pogoda tak dziala:no::no::no::no:
uciekam cos zjesc... pozniej do was zajrze:-D

witam wtorkowo
dzis zaczełam wczesnie i od razu od smutnych wiadomosci netowych,bo zmarł mój ulubiony aktor Patrick Swayze:-(
[*]
[*]
[*]
a tak po za tym to dzisiaj mała miała niespokojna noc chyba to uszko daje o sobie znac:no::-(
tez był moim ulubionym aktorem, pamiętam jego kazdą rolę:no:
u nas szpital, starszy ma zapalenie oskrzeli Młodszy jest zawalony na maxa dziewczynki się w miarę trzymają mam nadzieję ze choroba obejdzie ich długim łukiem.

dziewczyny jedzcie 1 jabłko dziennie, ja je wkładam na 2min do mikrofali jak ostygnie to je wcinam i Mala wcale nie ma problemów z kupka
pozdrawiam

Spróbuje i jabłek i powideł śliwkowych, bo już chyba tylko chleb z dżemem mi został.
Na razie Mała śpi od rana grzecznie (odpukać). Dała mamie posprzątać i obiad zrobić. Aż w szoku jestem:tak:

KasiaC witaj wśród mam. Ładniejszej daty twój szkrabek nie mógł sobie wybrać. Pewnie od początku miał ją upatrzoną?

Witam

Aneczka- czytałam o postępach Twojej córci ;-) i ja od jakiegoś czasu obserwuję guganie, uśmiechy "pełną (bezzębną) gębą" :-D, coraz bardziej reaguje na zabawki. Dzisiaj po raz pierwszy bawił się sam w foteliku bujanym śmiejąc się do wiszących zabawek :tak:
coraz dłużej śpi w nocy..
jedyne co mnie martwi, to ulewanie. Przez to obfite ulewanie nie zaszczepiliśmy go jeszcze... może w tym tygodniu wreszcie.

Miłego dnia

ja juz po szpitalu:tak:dzisiaj bez zbednych nerwow(wyszlam z domu na 2h przed wizyta):-Dzrobili tylko rentgena i doktorek powiedzial ze nie obejdzie sie bez fizykoterapeuty:zawstydzona/y:ale za to Amelka zablysnela jak gwiazdeczka swoim bezblednym usmiechem i guuuuuuu agggggggggguuuuuuuu gagaagaaa:-Dpol szpitala ja ogladalo a ona z kazdym chciala pogadac:-D:-D:-D:-)

tez był moim ulubionym aktorem, pamiętam jego kazdą rolę:no:
u nas szpital, starszy ma zapalenie oskrzeli Młodszy jest zawalony na maxa dziewczynki się w miarę trzymają mam nadzieję ze choroba obejdzie ich długim łukiem.

dziewczyny jedzcie 1 jabłko dziennie, ja je wkładam na 2min do mikrofali jak ostygnie to je wcinam i Mala wcale nie ma problemów z kupka
pozdrawiam
ja próbowałam jeśc jabłek zadziałały na mnie,ale na mała niestety nie,a jadłam codziennie wiec róznie z tym jest

reklama
Cześć Dziewczyny,

po bardzo długim oczekiwaniu, w 43 tygodniu
09.09.09 urodził się w końcu mój synek Daniel - waga 3920, wzrost 59.

A już myślałam, że się nigdy nie doczekam. :-):-):-)

Witaj Kasiu,ale cie maly przetrzymal...he,he,ale jak pisze Efe pewnie na taka fajna date czekal....:-)
Gratki wielkie,moja Karolina wazyla dokladnie tyle samo i byla o centymetr mniejsza....:happy:

a teraz ksiezniczka spi,nawet udalo mi sie nalesnikow nasmazyc i pozmywac,no i zajzec jeszcze do was...he,he...ciekawe ile jeszcze pospi,bo na dworze to bite 3 godzinki spala...a pozniej w bek,bo sie jesc chcialo....:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry