reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasia C GRATULACJE, każda z nas sie w końcu doczekała swojego szczęścia :-D

Aneczka, Gosia - super że wasze maluszki już takie kontaktowe :-). Usmiech dziecka to jest chyba najlepsza nagroda dla rodziców za zmęczenie i wysiłek w pierwszych tygodniach życia szkraba :tak:

azorek fajnie że dziś udało ci sie wizyte zaliczyć. Jak ja gdzieś zabieram Małą, nawet do sklepu, to też wzbudza zainteresowanie i zachwyt wszystkich dookoła. A mamusia wtedy pęka z dumy :-)

Mojej lepiej ida kupki odkąd pije sok jabłkowy

oj..Julka płacze

reklama
cześć dziewczyny widzę że wasze maluszki coraz aktywniejsze mój uwielbia jak się do niego mówi wpatruje się wtedy z takim zainteresowaniem a potem się śmieje pełną buźka , prawie całą noc śpi budzi się tylko do karmienia czasem raz a czasem dwa razy w nocy , poza tym " odpukać " żadnych kłopotów z nim nie mamy , za to moje starsze łobuziaki dają nam w kość czasem mam ochotę wyjść z siebie

Gosiu a czemu przez ulewanie nie chcą szczepić??
i synek i teraz córcia ulewali i szczepieni byli:)
a na rotawirusa nie szczepię zresztą wsio by wylała;p

okazuje się, że Remy włąśnie chyba złapał rotawirusa. W ciągu dnia jeszcze było OK, ale od 18 płacz, marudzenie, kupka za kupką, o 19 temperatura 38C. Aż zachrypł.. Właśni wróciliśmy od lekarza. Pediatra dał woreczek namoczi pudełeczko na kał żeby zrobić posiewy i powiedział, że to najpewniej rotawirus.
Biedny Remy taki umęczony, że nawet kąpieli mu nei robiłam, tylko od razu do łóżeczka położyłam... a swoją drogą, to jakoś zaufania we mnie ten pediatra nie wzbudził.... dobrze, że mam wizytę w czwatek u naszego pediatry, tam zaniosę wyniki.....

witam sie.dzionek pochmurny:-(Amelka wlasnie baczka usiluje puscic i troche ciezko idzie:zawstydzona/y::tak:za momencik sie zbieram na ten skan bioderek:tak:

a mam dzisiaj niezly humorek-wczoraj pszyszly dwie kolezanki i wyciagnely mni edo baru na piwko...mmmm jak mi tego brakowalo:tak::-D:-Dwrocilam troszke podchmielona hehe az maz moj zazdroscil i w piatek jego kolej na wyjscie:-D:-D
milego dnia wam zycze.a teraz uciekam pozbierac Amelke i wszystkie graty i do szpitala:happy2:

Witam i znikam bo mała zasnęła a ja muszę się ogarnąć, bo dziś przychodzi pediatra na wizytę patronażową.

O! Kupa idzie. Koniec spania.

Ostatnia edycja:
witam
a mi sie pierwszy raz rano przysnęlo i dopiero teraz wstałam,a mała nadal śpi
u nas bez zmian ,katar nadal brzydki,ale wydaje mi sie ,że uszko jej nie boli bo jak jej dotykam to nic ją nie rusza,wiec chociaz tyle,zobaczymy jutro bo mamy wizyte

Witam z rana mam dziś wspaniały dzień :) po wspaniałej kolejnej nocy.

Mała zasypia sama <jupi> idzie spać o 21 wstaje między 4-5 i dalej idzie spać, potem wstaje koło 8 pobawi się i znów śpi :) byle tak dalej. W dzień się bawi i prawie nie śpi, ale za to noce mamy wspaniałe. A i na spacerkach już lepiej :).

Jak się budzi to jest radosna i się uśmiecha od ucha do ucha i gaworzy po swojemu. Do niedawna jeszcze płacz był od razu o butle i zmianę pieluszki, a teraz się budzi i bawi.

Dziś mi zrobiła wspaniały prezent. Podeszłam do łóżeczka powiedziałam jej dzień dobry dałam buziaka jak co rano i powiedziałam, że ją kocham, a ona mi przesłała ogromnego uśmiecha, powtórzyłam jeszcze raz kocham cię, a ona znów big uśmiech. Powtórzyła to jeszcze raz i znów to samo. Jestem w skowronkach do teraz :)))))).

Dziś idziemy na kucie i jestem ciekawa jak to zniesie :(((.

Pozdrawiam

Cześć Dziewczynki :-)
U nas też nocki już są fajne.
Adrian zaczyna się coraz częściej uśmiechać :-D
Teraz śpi sobie ale niedługo sie nakarmimy i idziemy na spacerek bo taka ładna pogoda że szkoda w domciu siedzieć :tak:

reklama
Witajcie mamuski ;-)
U nas wszystko dobrze, nie zawsze mam czas do Was napisać ale podczytuje regularnie...
Trzymam kciuki za Remyego...
Deli fajowo jak maludka tak sie usmiecha nie? i jak tu nie kochac takiego szkrabka....

dzis strasznie senny dzień, zasypiam na stojaco....

miłego dnia wszystkim :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry