reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ok, pójdę, i tak się nie mogę doczekać
a skurcze mi przeszły, raz kiedyś się pojawiają i całkiem słabe, natt mi bardzo pomogła, w sumie nie trzeba było leków, i przy okazji zmieniłam lekarza

miejmy nadzieję, że już będzie z górki dla nas wszystkich i nie będzie już więcej sierpniowych aniolków

Coś mi się w brzuszku dziś dzieję.
A wyskoczył mi już ... Przeważnie wieczorkiem pokazuję się w całej okazałości.

Idę dziś na kontrolę to zobaczę co Kruszynka tam wyprawia :).

Emy rade sobie na pewno dasz.

Efe już pisałam rocznik '80 tak ma. Szkoda, że tak daleko mieszkasz z przyjemnością bym się spotkała na "kawie".
Je też żałuję:wściekła/y:
Ale może uda nam się nad morzem spotkać? Albo zrobić jakieś spotkanie, bo w końcu jakby nie patrzeć wszystkie się na urlop tam wybieramy:-)

Emy skoro sobie dajesz radę w tak odległym kraju to z bliźniakami pójdzie jak spłatka! Ja w to wierzę;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oki laseczki lecę coś zszamać bo już poparzyłam język od łykania tego kapuśniaku na gorąco prosto z garnka:-p Pozdrawiam was serdecznie!
I tym które też pałaszują coś SMACZNEGO życzymy!

Wszystko możliwe. Tylko proszę o termin nie później niż maj. Bo potem może byc ciężko z brzuszkiem.
Ja do morza mam 55km i zapowiada się, że urlop do końca roku, więc nic tylko się umówić hihi:-)

reklama
Deli, będziemy czekać na dobre wieści :-)

włąsnie sobie ogladałm brzuszki, na "naszych ślicznych brzuszkach". Super !!! :-)

Za chwile wychodzę do domku. W koncu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry