reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Najpierw muszę tatusia przekonać, żeby uwierzył, bo nie ma mowy o innym, wtedy pozostanie jedno.

Ładniutkie maleństwo, moje trochę straszy noskiem - nawet nie trzeba było tej kostki szkać. Niestety nie mam skanera i nie mogę wrzućić.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wiesz, w zyciu różnie bywa. Ja bym wczesniej nigdy nie pomyślała, ze drugie dziecko będe miała z drugim meżem. Ale tak wyszło i najważniejsze, że teraz jestem szczęśliwa i nie męczę się w dziwnym związku.

Wiesz, w zyciu różnie bywa. Ja bym wczesniej nigdy nie pomyślała, ze drugie dziecko będe miała z drugim meżem. Ale tak wyszło i najważniejsze, że teraz jestem szczęśliwa i nie męczę się w dziwnym związku.

Masz rację. Życie różnie się układa. Najważniejsze, że jesteś szczęśliwa i się nie męczysz.
Ja też nigdy bym nie pomyślała, że mi się ułoży tak jak się ułożyło, ale też jestem bardzo szczęśliwa i kochana przez drugą osobę. Może kiedyś opowiem moją zagmatwaną historię.

Ładniutkie maleństwo, moje trochę straszy noskiem - nawet nie trzeba było tej kostki szkać. Niestety nie mam skanera i nie mogę wrzućić.

Polecam zrobić zdjęcie - zdjęciu tak jak ja i wkleić.
Na pewno nie straszy noskiem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No ja jutro dopiero zobaczę szkraba. Mam nadzieję, że tym razem Pani dr będzie lepszym fotografem niż poprzednio:-( Jak nie to już sobie obiecałam, że zapłacę za te 4D, żeby mieć pamiątkę i pewność, że z maleństwem wszystko ok.

ja się bardzo boję że z dwójką nie dam sobie rady
na początku będzie bardzo ciężko
ale mam nadzieję, że później będzie nam łatwiej, bo będą mogły razem się bawić

ja miałam wizytę kontrolną w 12 tyg. i lekarz kazał przyjść w 16 tyg. czyli w tym tygodniu
nie wiem co robić bo w 14 tyg. byłam u niego z tymi skurczami, wtedy mnie nie zważył i nie robił badań jak przy normalnej wizycie, więc nie wiem jak to się liczy
nie wiem kiedy pójść

Po nastepnym usg,będzie lepiej widać, bo sam lekatrz powiedział, że aparat jest lepszy do II i III trymestru, do tego mały uparciuch skrzyżował nózki, podiósł rączki i ani myślał się ruszyć, żeby dać sobie zbadać przezierność. Większość czasu gin spędził na obłaskawianiu szkraba, żeby go zbadać.

Emy jak prosił abyś przyszła w 16 to idź. Pewnie zajrzy do środka i zrobi kontrolne usg. A dał ci skierowanie na badania? Może ci czegoś brakuje i stąd te skurcze? Twój organizm teraz i tak jest super, że 2 dzieci się zajmuje:-)

reklama
Ja bym poszła w 16 tc tak jak mówił, żeby przyjść.
Jak teraz nie badał tak jak przy normalnej wizycie to idź w 16 tc, zważy, zmierzy ciśnienie i zbada.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry