deli80
mama Oliwii i Maksymilian
A znasz jakieś fajne miejsce. Możesz coś polecić?Ja do morza mam 55km i zapowiada się, że urlop do końca roku, więc nic tylko się umówić hihi:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A znasz jakieś fajne miejsce. Możesz coś polecić?Ja do morza mam 55km i zapowiada się, że urlop do końca roku, więc nic tylko się umówić hihi:-)
stron waszych postów
cześć dziewczyny;-)Jestem dobrej myśli i mam nadzieję na jeszcze jedno.
Bwa różnie, mama wychowywała się jako jedynaczka i niemaa w niej nic egoizmu, od najmłodszych lat ma przyjaciólkę i są jak siostry.
( chociaz może mi sie tylko wydawać
) ale powiedziałam ze ja nie bede miała jedynaka na pewno...wiem co to znaczy.... mój maz ma trójke rodzenstwa...jak ja im zazdroszcze kiedy sie razem spotkaja i wspominaja dawne czasy...kupa smiechu
i zawsze jeden na drugiego moze liczyć...chociaz wiadomo w rodzinie róznie bywa to ja nie chcem aby mój syn byl jedynakiem.no nie ciekawa sytuacja...a co ci przepisała? chodzi o nazwe tych syropówHej... mam do nadrobienia 60stron waszych postów
Ja niestety chora - Anielka mnie zarazila prawdopodobnie - wczoraj walczyłam z temperaturą - 38,6 wkońcu wzięłam 2 paracetamole i jakoś udało się to opanować... byłam u jakiejs paskudnej lekarki, która przyjęła mnie z łachą dała dwa syropy ale nie poinformowała jak przyjmować - dopiero musiałam się dopytywać... jakas masakra, mam nadzieję, że to wszystko nie zaszkodzi Dzieciatku.
Anielci temp tez nie spadała i wczoraj też była u lekarza - no i niestety znów ostre ucho i antybiotyk.... :--(
Przykro mi. Mam nadzieję, że szybciutko będziecie obie zdrowe. A jakie syropki ci przepisała?Hej... mam do nadrobienia 60stron waszych postów
Ja niestety chora - Anielka mnie zarazila prawdopodobnie - wczoraj walczyłam z temperaturą - 38,6 wkońcu wzięłam 2 paracetamole i jakoś udało się to opanować... byłam u jakiejs paskudnej lekarki, która przyjęła mnie z łachą dała dwa syropy ale nie poinformowała jak przyjmować - dopiero musiałam się dopytywać... jakas masakra, mam nadzieję, że to wszystko nie zaszkodzi Dzieciatku.
Anielci temp tez nie spadała i wczoraj też była u lekarza - no i niestety znów ostre ucho i antybiotyk.... :--(