reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej... mam do nadrobienia 60:szok: stron waszych postów:szok:

Ja niestety chora - Anielka mnie zarazila prawdopodobnie - wczoraj walczyłam z temperaturą - 38,6 wkońcu wzięłam 2 paracetamole i jakoś udało się to opanować... byłam u jakiejs paskudnej lekarki, która przyjęła mnie z łachą dała dwa syropy ale nie poinformowała jak przyjmować - dopiero musiałam się dopytywać... jakas masakra, mam nadzieję, że to wszystko nie zaszkodzi Dzieciatku.
Anielci temp tez nie spadała i wczoraj też była u lekarza - no i niestety znów ostre ucho i antybiotyk.... :-(:-(

Jestem dobrej myśli i mam nadzieję na jeszcze jedno.
Bwa różnie, mama wychowywała się jako jedynaczka i niemaa w niej nic egoizmu, od najmłodszych lat ma przyjaciólkę i są jak siostry.
cześć dziewczyny;-)
ja jestem jedynaczka i wydaje mi sie ze też nie jestem egoistka :-D( chociaz może mi sie tylko wydawać:dry:) ale powiedziałam ze ja nie bede miała jedynaka na pewno...wiem co to znaczy.... mój maz ma trójke rodzenstwa...jak ja im zazdroszcze kiedy sie razem spotkaja i wspominaja dawne czasy...kupa smiechu:-D i zawsze jeden na drugiego moze liczyć...chociaz wiadomo w rodzinie róznie bywa to ja nie chcem aby mój syn byl jedynakiem.

Ja niestety chora - Anielka mnie zarazila prawdopodobnie - wczoraj walczyłam z temperaturą - 38,6 wkońcu wzięłam 2 paracetamole i jakoś udało się to opanować... byłam u jakiejs paskudnej lekarki, która przyjęła mnie z łachą dała dwa syropy ale nie poinformowała jak przyjmować - dopiero musiałam się dopytywać... jakas masakra, mam nadzieję, że to wszystko nie zaszkodzi Dzieciatku.
Anielci temp tez nie spadała i wczoraj też była u lekarza - no i niestety znów ostre ucho i antybiotyk.... :-(:-(
no nie ciekawa sytuacja...a co ci przepisała? chodzi o nazwe tych syropów

Przykro mi. Mam nadzieję, że szybciutko będziecie obie zdrowe. A jakie syropki ci przepisała?

własnie przeglądałam galerię brzuszków, sliczne...
wiec wzięłam sobie za punkt honoru, pyknąć fotke i jutro ją wstawić na stronkę, a co :-)
mam taki duży brzuch, że mam wątpliwości czy w kadrze sie zmiesci hihi:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry