Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moje cycochy ledwo zipią w związku z powyższym; a poza tym weszła w fazę ciągłego uśmiechania się, normalnie aż łzy wzruszenia cisną się nam do oczu; cały czas uśmiech na buźce:-) kochana jest, kruszynka;

Adas sie usmiecha rzadko,jest malym powazniaczkiem
ma tez taka zabaweczke osmiorniczke z duzym usmiechem, do niej to zawsze sie smieje
maz wczoraj dzwonil do tesciowki zeby jednak moja mama po nas wyjechala z tesciem to uslyszal: "no ale przeciez ja nue wysiedze w domu!"
..rwa mac!! ja jestem jedynaczka-moja mama sie zaplacze a ja od wczoraj wieczora mam wisielczy humor i mam ochote tesciowej w gebe przywalic
ehhhh szkoda slow..jeszcze bedziemy(maz bedzie) ich namawiac zeby na 2 auta pojechali bo jego brat tez chcial jechac wiec moze jednak mamusie moja zabiora

przepraszam laski ze tak od bladego switu marudze...lece sie czyms zajac,Amelka jeszcze spi wiec moze poprasuje troche?

,a mi dawala tylko do cyca na jedzonko...hi,hi.....myslalam ze w nocy spac mi nie bedzie,ale na szczescie padla jak muszka o 21 i spala az do 4 ,zjadla i tradycja przed 7 juz znow na amku sie obudzila :-)
...dzis nie pada,ale buro jakos za oknem......
i znów od słodkiego zaczynam...