reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
anet, wszystkiego dobrego i pociechy z dzieciaczków:-)

moja mała od kilku dni jak dorwie cyca to je przez prawie pół godziny, a ostatnie 1,5 m-ca wystarczyło jej tylko ok. 7 minut:szok: moje cycochy ledwo zipią w związku z powyższym; a poza tym weszła w fazę ciągłego uśmiechania się, normalnie aż łzy wzruszenia cisną się nam do oczu; cały czas uśmiech na buźce:-) kochana jest, kruszynka;

ANET- najlepsze zyczenia urodzinowe, wszystkiego czego sobie zyzcysz:tak::-D

ANDARIEL- no to masz pogodne dziecko:tak: Adas sie usmiecha rzadko,jest malym powazniaczkiem
dopiero jak sie nagadam albo szoł taneczny odstawie to zasłuze nawet na łaskawy uśmiech:tak: ma tez taka zabaweczke osmiorniczke z duzym usmiechem, do niej to zawsze sie smieje

co do czasu karmienia to u nas odkad juz przyzwyczail sie do faktu ze ma rece i nie sprawdza non stop czy sie daja do buzi wlozyc to krotko ciagnie, z 10 minut gora- nawet na bb nie udaje sie juz doczytac

i ja sie witam w poniedzialek.u nas pochmurno a ja jakos dziwnie niewyspana zaczelam dzien od redbulla:confused2:maz wczoraj dzwonil do tesciowki zeby jednak moja mama po nas wyjechala z tesciem to uslyszal: "no ale przeciez ja nue wysiedze w domu!":wściekła/y:..rwa mac!! ja jestem jedynaczka-moja mama sie zaplacze a ja od wczoraj wieczora mam wisielczy humor i mam ochote tesciowej w gebe przywalic:wściekła/y:ehhhh szkoda slow..jeszcze bedziemy(maz bedzie) ich namawiac zeby na 2 auta pojechali bo jego brat tez chcial jechac wiec moze jednak mamusie moja zabiora:zawstydzona/y::confused2:
ojjj wyzalilam sie znowu:zawstydzona/y:przepraszam laski ze tak od bladego switu marudze...lece sie czyms zajac,Amelka jeszcze spi wiec moze poprasuje troche?:sorry:

Witam sie wreszcie i ja....:-D

DZIEKI KOCHANE ZA ZYCZENIA URODZINOWE!!!

No i znow jestem starsza o rok...he,he....:laugh2::laugh2::laugh2:
Wczoraj nie zagladalam,bo od rana szykowalam ,a od 13 juz mnie goscie nawiedzdzali....a ostatni wyszli o 20 wiec juz bylam padnieta...
Dobrze ze Karola mi wczoraj nie marudzila,no w sumie to nie miala kiedy,bo moja mama byla to ja prawie caly dzien na raczkach nosila :-D,a mi dawala tylko do cyca na jedzonko...hi,hi.....myslalam ze w nocy spac mi nie bedzie,ale na szczescie padla jak muszka o 21 i spala az do 4 ,zjadla i tradycja przed 7 juz znow na amku sie obudzila :-)
A mi sie dzis nic nie chce,a tyle zmywania mam ze az do kuchni mi sie nie chce wchodzic :sorry:
W sobote pogoda u mnie byla wiosenna wrecz,za to wczoraj masakra-tak lalo ze szok :szok:...dzis nie pada,ale buro jakos za oknem......

Zostawiam wam ciasteczko urodzinowe,prosze sie czestowac....:-)

Załączniki

• P1010357.jpg
    P1010357.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 31
mniam mniam, ale mi smaka narobiłaś... chyba na śniadanie zjem ciacho, które mąż zrobił w weekend:tak: i znów od słodkiego zaczynam...

córa zrobiła się taka wiercipięta, że dziś rano ze zgrozą odkryłam, że leży zupełnie odkryta - skopała z siebie kołderkę pierwszy raz; nosek zimny, łapki też, rozkichała się; chyba będę musiała ją w śpiworek wsadzać, albo jakoś cieplej ubierać, choć nie chcę jej przegrzewać - a Wy jak robicie?

no a poza tym wszystko co w zasięgu rączki ląduje w buzi, muszę już uważać na nią, bo dziś rano ssała włochaty kocyk:eek:

lecę zrobić kawkę zbożową i poszukam w lodówce śniadania, co by z tym ciachem jednak nie zaczynać:tak:

Hej dziewczyny!!
Azorek mam nadzieje że wszystko się ułoży po Twojej myśli i jednak wezmą twoją mamę:tak:
Anet ja z chęcią to z maczkiem spróbuje!!
A to torcik mojego Tomusia byl wczoraj-dziś same resztki do herbatki mi zostały ;-)

u nas ładna pogoda więc koło 12 jak zawsze spacerek:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry