Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ubaw miałam niezły ciągle mówił jak bardzo mu się podobałam w szkole i nadal jestem jego the best hihihihih kochał mnie przez 3 lata a ja tylko go lubiłam ale był i jest boski
siedziałam z nim w ławce, chodziłam w 7 i 8 klasie z nim na kurs tanca, impreza trwała do 2 w nocy ale ja z dziecmi zmyłam się o 19.00. mój mąż to wrócił na czworakach, było ponad 30 osób i wypili chyba 25 flaszek 3/4

w 2010 we wrzesniu robimy spotkanie klasowe po 20 latach
z noclegiem juz widzę co tam będzie się działo.Maggie po tygodniach picia tylko Inki w końcu się przełamałam na rozsysaną z mlekiem i małej nic nie było. Więc teraz codziennie rano piję taką lurkę mix rozpuszczalnej i Inki.
Efe współczuję tych zamieszek remontowych :/ może z teściową nie będzie tak źlea Ty jak pijesz taką mocną kawę to potem maleńka nie ma problemów ze snem?
bo ja się raz napiłam i wcale nie takiej bardzo mocnej i Marcel nie mógł spać i straaasznie marudził![]()
Myślałam że się popłaczę z nerwów. Zmiotką i szmatą niewiele zdziałałam więc dzwoniłam po pomoc. Ale do przyjazdu teściów wszystko było cacy. Zdążyłam nawet głowę umyć i obiad zrobić. Także czułam się jak superwoman
No dziś goście już pojechali także odpoczywamy i zajadamy się resztkami ciasta. Już nic nie zostało :-(Iwonko moja też ostatnio ślini się na maxa. Już jej do leżaczka śliniak zakładam bo cały brzuszek ma mokry! I jeszcze sobie bańki z tej śliny robi i pluje.my juz po spacerku
Efe śliczny torcik
a mi mała coś pokasłuje tylko niewiem czy od gardełka czy od śliny,której ostatnio ma sporo![]()
To tak przed akcją pt. ząbkowanie?Iwonko moja też ostatnio ślini się na maxa. Już jej do leżaczka śliniak zakładam bo cały brzuszek ma mokry! I jeszcze sobie bańki z tej śliny robi i pluje.To tak przed akcją pt. ząbkowanie?
Sie wstawia na tajnymmoja tez juz goni od jakiegos czasu w sliniaku
pokazałabys Gabrysie ja slicznie wygladała w niedziele??