reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczyny:-)
ale te torty pyszniarsko wygladaja:tak: smaka mi narobilyscie, zaraz pojde i pozjadam slodyczowe resztki ktore mam w domu, min ciasto czekoladowe - moj mi kupil bo w promocji bylo

no u mnie pogoda paskudna, bylismy na spacerku krotkim bo i tak na wazenie malego musialam sie ruszyc

EFE - u nas slinienie, robienie babli i krztuszenie chyba od miesiaca a zabkow nie ma i sie narazie nie zapowiada

reklama
No moja też Slini sie niesamowicie sliniak jej zakładam ,do tego zaczęła częściej ulewac nie dużo ale jednak irączki woli od smoka a jak sie juz dorwie do smoka to aż na buzi ma odcisnietego kupiłam dzis nowe większe ale cos nie bardzo chce wiekszego ciągnąć.Zębów też nie widze u niej ani nawet dziąseł spuchnietych:tak:
Wogule to przechodzimy skok rozwojowy bo non stop rączusie i rączusie nic nie interesuje jej

Efe torcik smakowicie wygląda, ja wysłałam mojego M. na zakupy i ma coś słodkiego przynieść przez te wasze torty :-p
Marcel zjadł i zasnął nie dałam rady go dobudzić żeby się bawił :szok: coś mu się poprzestawiało chyba, mam nadzieję że za to nie zbudzi się o 3 i bunt że koniec spania nocnego :eek:
u nas ślinienie jak u Was i bĄBelki i krztuszenie od dłuższego już czasu ale zęby chyba zaczęły iść w tamtym tyg. nie wiem sama już czy na pewno :sorry: do pediatry dziś dzowniłam umówić się na szczepienie ale jej nie było może jutro pójdziemy to się dowiem.
idę jeść bo M wrócił .. słooodkie :-p:cool2:

A u nas normalnie dziecka nie ma! Spała ponad 3,5 godziny! Na spacer nie poszliśmy, bo jak dziecko wstał to już ciemno na dworku było. A teraz znowu zasnęła po 3 posiłku. Już dam jej się zdrzemnąć ale jak zwykle będę musiała ją budzić do kąpieli:-(

moja też śpi już 2,5 godz., co ostatnio zdarzyło się prawie miesiąc temu (ostatnio robiła sobie drzemki max 40-minutowe); mam nadzieję, że w nocy będzie ładnie spała; wszystko w domu zrobiłam i się nudzę:eek:

Hej:-). Julisia też już śpi. więc mam trochę czasu dla siebie :-). Ale piękne torty, zjadłabym, mniam, mniam.
A u nas pogoda już 4 dzień piękna, byłyśmy na dłuuuuuugim spacerku.

reklama
Moja też już śpi.Po 3 dniach spania po 30 min .dzis jest przełom i mała spała 3h ciągiem szkoda tylko ,ze jak mnie nie było bo pojechałam na zalupy i mąż z nia został.wstała pobawiła się ,zadła ,wykąpałam ją i poszła znów spać oby w nocy pospała;-).Za to mój starszak znów chyba bedzie chory bo cos głowa go boli i o dziwo tez już śpi :zawstydzona/y::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry