hej!
u nas też pogoda super, więc spacerek obowiązkowy

apropos chrzcin
dziewczyny co się mówi w kosciele? ksiądz zadaje pytania z my co odpowiadamy? świecę trzyma chrzestny? a szatkę mamusia? już nie pamiętam jak to jest na tych chrzcinach...
izabela,u nas bylo wczesniej spotkanie z ksiedzem (nauki),no i nam wtedy wszystko tlumaczyl,co i jak,(ale teraz to nie pamietam wszystkiego) i spisywalismy wtedy wszystkie akta potrzebne do chrztu....u na np.swiece mogl trzymac chrzestny,ale zapalac mial tatus,a szatke to trzymala chrzestna....wiec to zalezy od ksiedza,ale pewnie i u was sa jakies spotkania przed chrztem....?
Hej dziewczyny!
Mój znowu ładnie spał i z tego co widze po ostatnich dniach to na zmian wczoraj poszedł spać po 22 i w nocy wstawał na amku dwa razy o 12 i o 3 a potem to już o 7 zjadł pobawił się do 8 i poszedł spać i śpiumka.A dziś pewnie zaśnie po 20 i będzie się budził co 2h na karmienie i tak co drugi dzień dziwnie jakoś

u nas w nocy padało teraz tak dziwnie ale słonko się pokazuje więc spacerek na pewno będzie!!!
Malinka,a moze po chrzcinach Tomus taki grzeczny sie zrobil ze spaniem,demony wypedzone,wiec smacznie spi...hi,hi....
A tak wogole to dzin dobry wszystkim.....
U mnie pogoda niestety nie za piekna,a juz myslalam ze pedzie bez deszczu...wrr...
A jeszcze dzis musialam Gosie zawiesc do szkoly,bo sasiada corka sie rozchorowala,no i zawsze on rano dzieciaki zawozi...a ty klops

teraz bede kursowac i rano i w poludnie(no chyba ze tescio bedzie chetny)
Zebranie w szkole tez mam,ale jutro na 16,widze ze wszedzie zebrania na topie...he,he....ja to dopiero poczatkujaca mama z zebraniami,bo Gosia dopieo w zerowce