reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
moja po 19 padła po kąpieli i mam nadzieje,że jużna noc poszła spac
moje dziewczynki tez katarki jakieś mają,aż sie boje bo tyle sie teraz slyszy o tej grypie i jakoś dziwnie sie jej boje:-(

reklama
hej!
u nas też pogoda super, więc spacerek obowiązkowy :tak:
apropos chrzcin
dziewczyny co się mówi w kosciele? ksiądz zadaje pytania z my co odpowiadamy? świecę trzyma chrzestny? a szatkę mamusia? już nie pamiętam jak to jest na tych chrzcinach... :zawstydzona/y:

witam w deszczowy wtorek
maż zapomniał kluczy wczoraj i o 2 w nocy miałam pobudke,a na dodatek spałam jak zabita bo dzwonił,a ja telefonu nie słyszałam wcale,a o 6 wstawał do pracy wiec sie nie widzielismy w sumie
dzisiaj mam w szkole zebranie,mam nadzieje,ze sie zwolni bo nie bede miała z kim dzieci zostawić,a z nimi nie pójde tym bardziej,że mam zasmarkane

Witam deszczowo
i zmykam podstawić dystrybutorek...

Znów niektórzy mają wilczy aletyt i chcą wisieć na cycu, więc mama ma mało czasu.

O szkodliwości mleka wiem od dawna, na zdrowy roaum, żaden dorosły ssak go nie pije, tylko człowiek.

Ostatnia edycja:
Witam sie u nas słoneczko przebija przz chmury zobaczymy co dalej bedzie.
Ja cos nie wyspana jestem bo co 2h pobuda była na szczęście nie mała tylko albo starszak,maz i pies:zawstydzona/y::-(Kawa nie pomoga mi :tak:
Karincia nie mam ojecia czemu tak ale ja z reguły nie sprawdzam ilosci postów

reklama
dziendoberek.u nas wieje i pochmurno wiec bez deszczu sie nie obejdzie:no:
ja nawet sie w koncu wyspalam.od 3 tyg mam problemy zeby sie wyspac.kawka tez juz na mnie nie dziala wiec redbull-doda ci skrzydel ;-)hehe wlasnie popijam:-)
ja dzisiaj znikam z domku na spotkanie ze znajomymi-nieznajomymi z forum heheh ojjj tak mi sie marzy zeby sierpniowy nasze tez sie tak spotkaly wszystkie(albo przynajmniej wiekszosc)-moze byc latem zeby pogoda dopisala:-);-):-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry