Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dziewczyny powiedzcie mi czy podczas karmienia piersia mozna chodzic na solarium????
ANDARIEL to ja w Twoim typie jestem ;-) no może z tymi malinowymi ustami trochę słabo (ale za to mam krwiaka na ustach bo mi młody dziś tak z główki przywaliłno właśnie; a ja zawsze wolałam bladolice osobniki, bo mi się z wampirami kojarząblada skóra, malinowe usta i długie włosy...

) Ja zawsze blada jak ściana - poza latem - kiedy słonko mnie smaga. Ale zimą moja twarz przybiera bielszy odcień bieli - a teraz dzięki Antkowi to mam jeszcze pięknie oczy podkrążone Moja teściowa - przyszła niedoszła zabroniła się z dzieckiem do lustra zbliżać, bo szkodzi! Jak się mój przyszły niedoszły mąż spytał dlaczego to powiedziała że nie wie ale tak jest i basta![]()

Iza ksiadz zadaje pytania a wy odpowiadacie. Swiece trzyma chrzestny i on ja zapala. Szatke trzyma chrzestna i w momencie gdy ksiadz prosi o nalozenie bialej szaty chrzestna ja kladzie na dziecko. Pewnie sami na chrzcie nie bedziecie, beda pewnie inne chrzty u nas bylo 10 a jak chrzcilismy mateuszka 30Ale jak mowi Anet przed chrztem jest zawsze obowiazkowa nauka wiec ksiadz was napewno poinstruuje
![]()
jeżeli karmimy piersią i chodzimy na solarium, to może nam zaniknąć pokarmWitam sie wtorkowo!Alex lezy w lozeczku i gada do karuzeli wiec mam chwilke zeby sie przywitac! U nas od tygodnia padai wieje strasznie wiec siedzimy w domu ale juz chcem wyjsc troszke do ludzi! My zamowilismy juz prom na swieta do Polski takze troszke odpoczne! Boje sie tylko jak Alex zniesie ta podroz! Mam nadzieje ze nie bedzie wymiotowal. Dziewczyny powiedzcie mi czy podczas karmienia piersia mozna chodzic na solarium???? Przed ciaza chodzilam regularnie wiec teraz czuje sie baaaardzo blada! Chcem troche wziasc sie za siebie i marzy mi sie przynajmniej raz w tyg 10min solarki!
No i musze sie pochwalic ze juz 2 dni robie pilates i yoge!![]()

Nie, to nie ma wpływu na laktację - problem tylko w tym, że 1. nie zdrowe, 2. można sobie wysuszyć brodawki i będa bardziej drażliwe albo mogą zacząć pękaćjeżeli karmimy piersią i chodzimy na solarium, to może nam zaniknąć pokarm![]()