Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Efe ja to już od wczoraj czekam na kupke bo myślałam że będzie a nie robił od poniedziałku znowu będzie taka duża że się okupa po pachy![]()
a próbowałaś kiedyś podać małej wode koperkową?może od czasu do czasu była by skutecznym lekarstwem na kupkę
Jak dziś do końca dnia nie pójdzie to na wieczór jej czopkiem pomogę. Ale jakoś wolę żeby się sama uporała, bo żadne domowe sposoby nie pomagają ( jadłam już powidła śliwkowe, jabłka, nawet małej dałam dwie krople z jabłuszka starte i NIC) Pieluchy puste
Śpi ładnie ma humor, gaworzy, więc nie mam na razie podstaw do dania jej czopka. Dziś ma przyjść pielęgniarka środowiskowa to się zapytam jak jeszcze mogę jej pomóc żeby nie uzależnić jej od tej mojej pomocy.
Normalnie mam objawy choroby kurzej hihi
Dobrze że nie świńskiej hihi

pogoda przepiękna, cieplutko, słonecznie - nic, tylko spacerować; a co my robimy? kisimy się w chacie bo winda nie działa
ubrałam małą, siebie, zadowolona wychodzę i słyszę już na korytarzu jak sąsiedztwo się denerwuje że znowu nie działa... jakiś monter-magik teraz to ustrojstwo naprawia, może zdąży przed zachodem słońca...

nie jadlam nic innego co zwykle, zobacze jaka nastepna bedzie
:-)
wiec wczorajsze jedzonko przyspieszyło sprawę