reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
efe, radzimy sobie jakoś nawygnaniu bez kapuch i ogórków kiszonych, tutaj w tym klimacie nic się nie kisi, mamy ogórki ale małosolne i konserwowe, a kapustę kiszoną znalazłam sprowadzaną z włoch, nawet niezła
wielu rzeczy nie mamy, ale za to mam wszelkie owoce i warzywa zawsze świeże i tanie
coś za coś

reklama
przez dluzszy czas mieszkalam w Londynie i tuz przed ciaza wrocilam do Polski. faktem jest, ze najbardziej brakowalo mi tam chleba! Kapuste kiszona i ogorki kiszone mozna dostac juz prawie bez problemow ;-)

mam pytanie ogolne: kiedy mozna okreslic plec plodu? Ja mialam usg w 13 tc i lekarz powiedzial, ze to chyba chlopiec. Czy tomozliwe tak wczesnie? Wydawalo mi sie ze dopiero od ok 16 tyg to mozliwe? a jak to wyglada z waszego doswiadczenia?

Zależy od jakosci sprzęt i wspólpracy maleństwa, u mnie w 12 gin się zapędził i powiedział, że chłopiec. Jednak mam nadzieję, że to była pepowinka.

mój lekarz w 12 tyg. powiedział, ze jedno w bliźniąt to chłopiec, podobno jak aparatura czuła i dzieciątko się dobrze ułoży to nawet można

zobaczymy jak to będzie, bo tak naprawdę lekarz też może się mylić
ja uciekam na jakiś spacer, po drodze zrobie jakieś dobra zakupy
narazie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry