reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Spokojnej nocy.

Też zmykam na dziś, jakoś nie mogę wysiedzieć przedmonitotem.
Przyjemnej i uzdrawiającej nocy towarzyrzkom doli i niedoli życzę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja po krótkiej drzemce a niektóre już się pożegnały, w takim razie spokojnej nocki i kolrowych snów :-)

Idę do lekarza w sobotę 14, nie wiem czy będzie usg? Jak by było to może udałoby się płeć sprawdzić w końcu to już 16 tydzień...:tak: Zobaczymy, chociaż moje maleństwo niezbyt chętne do współpracy..;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny.
Ja jeszcze w pracy siedzę :-( ale tylko godzinkę :tak:

Ja liczę że moje dzieciątko to dziewczynka, na mięso wogóle nie mam ochoty, najbardziej to owoce mi pasują, jabłaka, madarynki, grejfruty, wszytko zjem :happy:

Ja byłam na USG w 13 tygodniu ale nie było widać płci, sprzęt lekarz ma dobry ale dzidzia nie współpracowała.

Miłej nocy życzę!

Cześć dziewczyny.
Ja jeszcze w pracy siedzę :-( ale tylko godzinkę :tak:

Ja liczę że moje dzieciątko to dziewczynka, na mięso wogóle nie mam ochoty, najbardziej to owoce mi pasują, jabłaka, madarynki, grejfruty, wszytko zjem :happy:

Ja byłam na USG w 13 tygodniu ale nie było widać płci, sprzęt lekarz ma dobry ale dzidzia nie współpracowała.

Miłej nocy życzę!
Ja tez tylko owoce mam w glowie takze tez mam nadzieje ze bedzie dziewczynka. Ja wybiore sie na dobre usg tak za poltora msc wtedy mysle ze juz bez problemu bedzie widac plec, no chyba ze psikusa zrobi i sie schowa

Właśnie wróciłam i się melduję :)
Z dzidzią wszytko dobrze widziałam je przez chwilkę, ale jest duża. A te rączki takie długie. Fikało, skakało no po prostu cudo.

Moje bule są od jelita grubego (zaparcia) muszę zmienić dietę, bo pani gin powiedziała, że mogę mieć później z powodu tego problemy.

Kasiu zdjęcie wkleję jutro, bo dziś już za bardzo zmęczona jestem. Przepraszam, ale naprawdę nie mam już dziś sił.

Życzę miłej i spokojnej nocki. Buziaczki dla brzuszków.

reklama
z zakupów wróciłam
dla syneczka kupiłam kapustę kiszoną i właśnie sobie wcinam surówkę z kapuchy
dla córci oczywiście owoce, już truskaweczki na mnie czekają

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry