a ja mam nadzieje ze synka bede miala,ale to pewnie za wczesnie,do lekarza ide 17 ,to pewnie jeszcze nie bedzie widac
to mniej wiecej czas,w ktorym ja bylam.. moze bedzie maluszek wspolpracowal? ;-)
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja mam nadzieje ze synka bede miala,ale to pewnie za wczesnie,do lekarza ide 17 ,to pewnie jeszcze nie bedzie widac
to mniej wiecej czas,w ktorym ja bylam.. moze bedzie maluszek wspolpracowal? ;-)
Zobaczymy, chociaż moje maleństwo niezbyt chętne do współpracy..;-)

Ja tez tylko owoce mam w glowie takze tez mam nadzieje ze bedzie dziewczynka. Ja wybiore sie na dobre usg tak za poltora msc wtedy mysle ze juz bez problemu bedzie widac plec, no chyba ze psikusa zrobi i sie schowaCześć dziewczyny.
Ja jeszcze w pracy siedzę :-( ale tylko godzinkę
Ja liczę że moje dzieciątko to dziewczynka, na mięso wogóle nie mam ochoty, najbardziej to owoce mi pasują, jabłaka, madarynki, grejfruty, wszytko zjem
Ja byłam na USG w 13 tygodniu ale nie było widać płci, sprzęt lekarz ma dobry ale dzidzia nie współpracowała.
Miłej nocy życzę!