reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam. Dzis rozpusta maly spal do 7,15 nawet sie wyspalam.
Piwonia, pisz, pisz bo ciekawa jestem.
Wczoraj jakiegos dolka mialam, nawet przy kompie siedziec mi sie nie chcialo. Okazalo sie ze wyjazd meza przeciagnal sie do konca lutego moze i dobrze bo zdazy mnie jeszcze pozawozic do lekarza i do posredniaka.
Ciesze sie dziewczynki ze z dzidziusiami wszystko dobrze, no i pewnie ze od zaparc boli brzuch, znam to doskonale.
Cos mnie dzis zdziwilo weszlam na wage a tam nic wiecej ani grama:szok: a widzialyscie jaki mam brzuch:szok:Nie wiem chyba malenstwo ciagnie z moich zapasow tluszczyku:confused:
Ja niedlugo tez tak za godzinke ide z malym na spacerek. Ale snieg u nas przez noc zniknal tak troszke tylko lezy.
Pozdrawiam wszystkich:dry:

reklama
Kasiu to tak jak u mnie. Dzieci sobie na sankach raczej nie poszaleją
Ja mam dziś wizytę u dr G. Aż mam motylki w brzuchu na samą myśl o usg. Zaczął mi się 13 tydzień więc zgodnie z tym co pisałyście będzie sprawdzała przyzierność karkową i kość nosową. Strasznie się peniam!:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

wczoraj na badaniu nasłuchalam sie sporo,bo to taka stara znajoma w sumie
oczywiscie po pierwsze miałam badane serduszko maluszka zyli tętno i tu sie strachu najadłam bo lezę i chcemy posłuchac a tu cisza,oczywiscie pani doktor mówi ze to normalne jak sie chodzi w zaciasnych spodniach:-) i ze chwilke poczekamy az sie wszystko ułoży i oczywiście po chwili było juz słychac serduszko maluszka;-)
potem oberwao mi sie,jak powiedziałam,ze brałam tabletki na bol głowy bo nie powinno sie brać przynajmniej do 16 tyg zadnych leków,ale jak juz wziełam to trudno,jak boli głowa to mamy sie kłaść do łożka i odpoczywac wiecej,a ja mówie ze ciekawe jak mamy to zrobić,śmiała sie i przytakiwała,kazała starac sie nie żeby nie brać tabletek:-(
pytałam o badania prenatalne u nas i z tym mówi ze jest cieżko bo nie wszędzie chcą je robić i że to taki pic na wode,taki rodzaj nagonki bo nawet jak cos wykryją to niechca potem sie za to zabrac:szok::szok:(tu opowiadał mi o przypadku nastolatki narkomanki,ale oszczędzę wam szczegółów)
ale badania genetyczne bede miała miedzy 19-23 tyg. wczesniej nie zaleca bo mówi ze róznie wychodzą i po co maja sie potem przyszłe mamuise denerwować(tu opowiadała o pani,której zrobiła w 16 tyg. i wyszły źle,a po miesiacu było juz wszystko dobrze,maleństwo które rosnie w nas nie rosnie równomiernie tzn mózg rośnie wolniej i stąd potem przekłamania na usg wiec nie wystraszcie sie)
na razie tyle,jak mi sie cos jeszcze przypomni to dopisze,nastepna wizytę mam za 2 tygodnie bo bede teraz w czwartek robic wszystkie badania i mam przyjść z wynikami

Piwonia_2 uspokoiłaś mnie trochę. Dzięki za relacje. Mogę już kciuki puścić :) Ja mam zamiar dziś też zadać swojej kilka pytań. Niestety muszę je sobie zapisać bo jak widzę usg i maleństwo na nim to zapominam o bożym świecie:-D

To tak troszke nawiedzony ten twoj lekarza jak cie opieprza za wszystko:wściekła/y:Za spodnie, za tabletke:szok:Moja gin mowi ze jak cos sie dzije bol brzucha, czy bol glowy to lepiej wziac tabletke niz czekac na ewentualne konsekwencje:confused:Ale coz kazdy gin inny. W kazdym razie ciesze sie ze u ciebie w porzadku
Efe sanki sobie daruje bede pchac wozek:wściekła/y:Tylko daj szybko znac po wizycie

To tak troszke nawiedzony ten twoj lekarza jak cie opieprza za wszystko:wściekła/y:Za spodnie, za tabletke:szok:Moja gin mowi ze jak cos sie dzije bol brzucha, czy bol glowy to lepiej wziac tabletke niz czekac na ewentualne konsekwencje:confused:Ale coz kazdy gin inny. W kazdym razie ciesze sie ze u ciebie w porzadku
Efe sanki sobie daruje bede pchac wozek:wściekła/y:
wiesz tylko,ze co do tych spodni to ona oczywiscie to z żartem powiedziała,a najgorsze ze miała racje wczoraj mi brzuch wywaliło i niby mi wydaje sie,ze są dobre,ale jak siedze to mi sie wbijają;-)
co to tabletki,to nawet jak byłam u internisty w innej sprawie to ona do mnie i tak pani nic nie przepisze,bo do 16 tyg, nie powinno sie lkeow przyjmowac
i mam zaczac brać Elevit

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry