Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my tobie zyczymy dobrego samopoczucia tez miewam takie dni,ale jak wejde tutaj to jakos choc na troszkę zapominam o innych sprawach;-)ja tylko się melduję. Nic mnie nie cieszy wręcz przeciwnie, drugi dzień wszystko mi jedno i na niczym mi nie zależy. Nawet nie chce mi się pisać i czytać.
Życzę Wam dobrego samopoczucia
rano w sobotę krwawiłam, a dzień wcześniej bolał mnie brzuch...teraz jest wszystko ok ale strachu się najadłam, nie pozostaje mi nic więcej jak teraz bardziej dbać o siebie i moją dzidzię
no ale cale szczescie wszystko sie pieknie ulozylo, i dzidziulka jest cala i zdrowa :-) Kochana duzo odpoczywaj i uwazaj na siebie, a na pewno wszystko bedzie dobrze :-)
ale wiem marne pocieszenie - zycze szybkiego powrotu do zdrowka!!
tym bardziej ze tyle przypadkow smiertelnych kosi to paskudztwo
Mam znajomego lekarza i on twoerdzi ze sepsa byla zawsze , tylko ze tak jej nie naglasniano, a przypadki zgonow, niestety wynikaja czesto ze zbyt poznej rekacji, przede wszystkim pacjenta, ale nie rzadko tez lekarzy
zgadzam sie z tym to choroba ,która zawsze była tak samo jak rak,ale nie zawsze sie o tym mówiłoPiwonia i ja jak slysze slowo "sepsa" cala sie trzesetym bardziej ze tyle przypadkow smiertelnych kosi to paskudztwo
Mam znajomego lekarza i on twoerdzi ze sepsa byla zawsze , tylko ze tak jej nie naglasniano, a przypadki zgonow, niestety wynikaja czesto ze zbyt poznej rekacji, przede wszystkim pacjenta, ale nie rzadko tez lekarzy
![]()