Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sa bezpieczne bo pytałam o to i potem powiedzial,ze jak juz rzeczywiscie muszę wziąść,bo przeciez nie położe sie bo takiej możliwosci nie mam ,ja ciągle w biegu cos robie,wiec jak cos to ją łyknęPiwonia ale chyba apap czy nospa nie jest szkodliwa. Ja biore, zawsze w ciazy bralam i bede brac od czasu do czasu.
dokładnie,ja za godzinke ide starszą do szkoły odprowadzc ,idzie w tym roku dopiero pierwszy raz,tyle sierotka mi chorowala i w sumie nadal nie jest całkiem zdrowa:-(No w koncu nie mozna dac sie zwariowac![]()
oj przydałoby sie,ale ja sie juz przyzwycziłam,że one mi dużo chorują i muszą poprostu z tego wyrosnąc,żeby było dobrze;-)Piwonia, dużo zdrówka córeczce życze
bo ona mi powiedzila,ze to nie jest aż tak konieczne badanie jak by sie wydawało,w tym drugim jest bardziej szczegółowo badany każdy rozwijajacych sie narząd dziecka ,mózg itd.te choróbska paskudne od paskudnej pogody
piwonia ale to dziwne że genetyczne badania kolo 20 tyg skoro przezierności wtedy już się nie zbada co najwyżej fałd karkowy a to co innego![]()