reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Super jest móc jeść, aż Wam zazdroszczę, bo teraz jadam jak gołąbek, a jak na coś mam apetyt i zaszaleję, to i tak, żołądek skurczył się na tyle, że nadwyżkę po pewnym czasie....okropne
a o takich pysznościach piszecie!!!

reklama
Witajcie :-)
Ja dzisiaj wolne i na 15.40 idę do innego ginekologa więc pewnie będę miała usg.
Do tej pory nie powiedziałam w pracy... :angry:
..ale w piątek mam zebranie więc wtedy zamierzam powiedzieć wszystkim :baffled:

_karincia_
ja rozmowę z szefową i szefem mam już za sobą...nie martw się będzie dobrze, bo to w końcu nie jest choroba...
po moim pobycie w szpitalu teraz nawet sama moja kochana szefowa wysyła mnie na chorobowe do końca żeby nic się nie stało maluszkowi

Jeny dziewczyny wydaje mi sie ze przed chwila dostalam kopniaczka:szok:Ale tak szybko:szok:Moze zwidy mam ale nie wydaje mi sie,:tak::confused: znam to uczucie.
Evelina mam nadzieje ze juz teraz bedzie dobrze, dbaj o kruszynke ide czytac daalej

Cześć dziewczyny:)
Ale pedzicie.. i znówi smaka na gołąbki robicie :tak:
ja go gina w przyszłym tyg ide, ciekawe co mi powie...
Piwonia, ciesze sie że u Ciebie wsio ok :-) oby tak do konca.
Ja dziś do mamusi jade na obiadek, wow nie musze gotować, a mamusia napewno cos pysznego zrobi ;-):-)

Witam wszystkie sierpniowe mamusie! ja mam termin na 16 sierpnia.Wczoraj byłam na pierwszym usg i słyszałam jak szybciutko bije serduszko mojego maleństwa.Już się nie mogę doczekać kiedy będzie z nami :happy:

kasiu chyba ci się nie wydaje:-);-)
a u mnie przed chwilą czułam jak się przekręca aż się poszłam położyć ale cisza jest:-):wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D i od razu mam humorek dobry:-):-):-)
Aniu to super wiadomosc, ciesze sie strasznie, zobaczysz wszystko bedzie dobrze:-)No a mi chyba faktycznie sie nie wydaje bo jeszcze rok temu jeden maluch mnie stukal w brzuch i jeszcze nie zapomnialam uczucia, ale fajnie:wściekła/y::wściekła/y::-)
Witaj Daria

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry