reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień dobry :))
Azorek Ty spania nie masz?! :-D o tej godzinie to ja pewnie wstawałam karmić Marcelowca i ledwo przytomna a Ty na forumie :-)

Mewa współczuję ząbków oby szybko poszło :tak:

Małż mi dziś śniadanko serwuje do łóż ka to uciekam ;-)

Miłej niedzieli!!!!

reklama
Witam
My ostatnio na długich spacerkach, bo dorwaliśmy kolegę z porodówki i jeszcze 2 dzieciaczki starsze o 5 i 6 dni-mafia wózkowa się zrobiła;-), ale przynajmniej można porobić zakupy, jak ktoś Maluszka pilnuje.

Witam,
U mnie śpioszki spią... Czekam aż wstaną Oliwcia zje 2 śniadanie i idziemy na spacerek :)))
A może uda mi się wyciągnąć mojego do parku Kościuszki :))))

Trzymajcie się

Mewa współczuje. Ucałuj Adasia.
Baśka fajnie że już gorączka spadła
Piwonia miłego spacerku
Majaam my też na osiedlu mamy mafię wózkową :))) Fajnie wygląda jak np. 4 wózki razem jadą :)))
Andariel moja też wszystko wkąłda, ślinotok straszny :))) a gryzaczka w ogóle nie chce :(((, ale u niej na razie ząbki nie idą, może potem też i go pogryzie tak jak np. grzechotki :)))

Witam i znikam.
Na chwilkę wpadłam zobaczyć co w trawie piszczy.
Trzymam kciuki, żeby wam ten chorubska i ząbki szybko przeszły.
U nas pada więc tylko do babci i dziadka na obiadek pojedziemy.
No ogólnie spokojnej niedzieli.;-)

Witam niedzielnie.....
Moja mala pannica dzis od rana szalala,myslalam ze wyjde z siebie.....jesc nie chciala ze 4 godz...no a potem kupe strzelila i zjadla-pewnie brzuszek ja bolal...ale jak zjadla,to dalej sie darla,wszedzie jej zle bylo,tylko na raczkach dobrze.....ledwo obiad zrobilam(w sumie sie sam robil,bo udka pieklam...hi,hi...),tylko ziemniaczki i surówka expresem,bo juz znowu byl krzyk,a u taty jeszcze gorszy...hi,hi....:-D:-D:-D
A teraz wreszcie zasnela(oczywiscie lulama na raczkach,co nigdy tak nie usypia:eek:),mam nadzieje ze pospi dluzej:sorry:

my juz w domku,po dwóch spacerkach
Gabrysia mi sei rozkłada,katar i kaszle,mała tez mi coś charczy i smarka,martwie sie,ale na razie obserwujemy i czyścimy nosek
Efe malutka na tym scrapie wygląda cudnie,a tej jej oczęta,zakochać sie można,śliczny cukiereczek

Witam wieczornie. Coś mnie rozkłada niestety. Starszy ma zapalenie gardła, dostał antybiotyk. A mnie też zaczęło bardzo boleć. I chyba temperatura rośnie, bo mnie telepie. Nie wiecie co można brać na ból gardła przy karmieniu? Na dodatek mała marudzi. Zaraz się kładę, tylko zaśnie.

reklama
Witam wieczornie. Coś mnie rozkłada niestety. Starszy ma zapalenie gardła, dostał antybiotyk. A mnie też zaczęło bardzo boleć. I chyba temperatura rośnie, bo mnie telepie. Nie wiecie co można brać na ból gardła przy karmieniu? Na dodatek mała marudzi. Zaraz się kładę, tylko zaśnie.

zdówka zycze
ja bralam Isla jak mnie gardło bolało i psikalam Hascoseptem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry