Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
My po spacerku. Obiad się pyka to wpadłam pochwalić się że moje dziecię przekroczyło wagę 5kg! Dokładnie ma 5020g
Dalej między 3 a 10 centylem ale przybiera równomiernie, więc się już nie martwię.
Andariel jak ci dobrze! wszyscy co pracują ci teraz zazdroszczą! ja bym zazdrościła
Sempe kroki radykalne czasem są najlepsze! A kara musi być dotkliwa inaczej nic nie znaczy! A cierpliwości ci nadal życzę. I tak sobie myślę, że z resztą to już musi być tylko lepiej;-)
Malinka u mnie choinka od tygodnia już jest. A 10 lat odkąd się z domu wyprowadziłam nie było! Jak to dzieci wpływają na ludzi, patrz.
Piwonia ja wczoraj zrobiłam murzynka i powiem skromnie rewelacja! Nigdy mi jeszcze taki dobry nie wyszedł! A cały dzień go robiłam hihi
Dalej między 3 a 10 centylem ale przybiera równomiernie, więc się już nie martwię. Andariel jak ci dobrze! wszyscy co pracują ci teraz zazdroszczą! ja bym zazdrościła
Sempe kroki radykalne czasem są najlepsze! A kara musi być dotkliwa inaczej nic nie znaczy! A cierpliwości ci nadal życzę. I tak sobie myślę, że z resztą to już musi być tylko lepiej;-)
Malinka u mnie choinka od tygodnia już jest. A 10 lat odkąd się z domu wyprowadziłam nie było! Jak to dzieci wpływają na ludzi, patrz.
Piwonia ja wczoraj zrobiłam murzynka i powiem skromnie rewelacja! Nigdy mi jeszcze taki dobry nie wyszedł! A cały dzień go robiłam hihi
.Aaaa no i oczywiscie teraz ma okres pyskowania własnie ma kare na telewior do końca roku ale to pół biedyjak na razie