reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My po spacerku. Obiad się pyka to wpadłam pochwalić się że moje dziecię przekroczyło wagę 5kg! Dokładnie ma 5020g:-D Dalej między 3 a 10 centylem ale przybiera równomiernie, więc się już nie martwię.

Andariel jak ci dobrze! wszyscy co pracują ci teraz zazdroszczą! ja bym zazdrościła:)

Sempe kroki radykalne czasem są najlepsze! A kara musi być dotkliwa inaczej nic nie znaczy! A cierpliwości ci nadal życzę. I tak sobie myślę, że z resztą to już musi być tylko lepiej;-)

Malinka u mnie choinka od tygodnia już jest. A 10 lat odkąd się z domu wyprowadziłam nie było! Jak to dzieci wpływają na ludzi, patrz.

Piwonia ja wczoraj zrobiłam murzynka i powiem skromnie rewelacja! Nigdy mi jeszcze taki dobry nie wyszedł! A cały dzień go robiłam hihi

reklama
Witam sie z rana u mnie też zimno wytrzymałam na spacerze tylko godzine i podbrózka i brody nie czułam z zimna.jutro mężasty niech leci na spacer.
Sempe nie zazadroszcze Ci mój na szczęście uczy sie dobrze ale cały czas mu ładuje do głowy ,ze jak nie bedzie sie uczył to bedzie biedował itd.Zobaczymy ile to zadziała .Ja mam z kolei inny problem z młodym bo nic nam nie chce gadać ,pytam sie co w szkole wszystko dobrze słysze za każdym razem albo nic.A jak jest jakaś afera to sie dowiaduje od innych rodziców.Nie ,żeby mnie jakies ploty interesowały ale np. oststnio była afera bo mój syn z koleagami schowali innemu chłopcu buty w szatni i wracał w nie swoich do domu.Rodzice narobili awantury ,obiło się o dyrektorke a ja dowiedziałam się zupełanie przypadkiem i po czasie od obcych osób.Na szczęście okazało sie ,że schowali mu te buty bo wcześniej on wyrzucił chłopcom buciory do śmieci i cwanaik się nie przyznał.No ale ja bym chciała wcześniej o takich sprawach wiedzieć.O wszystkim innym mi gada i uważam ,ze mam dobry z nim kontakt ale przezraża mnie to ,że mi nie gada co słychać w szkole i najgorsze ,że nie wiem jak to od niego wyciągnąć:crazy:.Aaaa no i oczywiscie teraz ma okres pyskowania własnie ma kare na telewior do końca roku ale to pół biedyjak na razie

Efe to super,że mała juz 5kg przekroczyła,podobnie jak moja,hihi my to mamy cieszymy sie z każdego dodatkowego kg,hihi

Sempe podziwiam cie cały czas,do tego trzeba naprawde dużego opanowania,zeby to wszystko w miare logicznie rozegrac,żeby potem dziecko nie miało nam za złe

ja tez w poniedzialek na wazenie sie przejde,
ale spodziewam sie ze nie przybiera dobrze- bo niby skad- bardzo krotko je w dzien, np teraz: pora karmienia a on fochy stroi, odpycha sie, poplakuje
pod karuzelke go dalam - niech sie zmeczy moze zglodnieje
w nocy ladnie dulda-chociaz tyle:tak:

witam sie tak wogole:-)
spacerek byl ale mgla taka ze ledwo na 2 metry widocznoc
a poza tym to nic nie zrobilam przez caly dzien- zabawianie maluszka non stop
do tego jak juz zasypia to na mnie wiec nic sie nie udaje zrobic

Ostatnia edycja:
No to przyszłam powiedzieć dobranoc.
namęczyłam się z małym dziś strasznie maruda na całego ale jak mój przyszedł to już sie uspokoił i doszłam do wniosku że po prostu Tomek miał mnie dosyć:eek:
Za to upiekłam piernik z bakaliami na święta
i tym słodkim akcentem mówie dobrej nocki!!!!:tak:

Hej! Ja tylko na chwilkę - zajrzałam już na T więc na sercu lekko - wpadam się pochwalić, że zdjęcie Antka jest w rubryce poznajmy się w najnowszym styczniowym "Dziecku" :-D:-D:-D głupotka taka ale tak mi się miło zrobiło jak dziś kupiłam i zobaczyłam, że go wybrali :-D
Dobra kończę bo Anielka sama siedzi bidka (Anton już śpi). Antek waży 7770 :)- Pączek ;-)

Hej! Ja tylko na chwilkę - zajrzałam już na T więc na sercu lekko - wpadam się pochwalić, że zdjęcie Antka jest w rubryce poznajmy się w najnowszym styczniowym "Dziecku" :-D:-D:-D głupotka taka ale tak mi się miło zrobiło jak dziś kupiłam i zobaczyłam, że go wybrali :-D
Dobra kończę bo Anielka sama siedzi bidka (Anton już śpi). Antek waży 7770 :)- Pączek ;-)

miałam o to wczoraj zapytać,jak przeglądałam gazete,ale mi wyleciao całkiem z głowy

ja czekam na męża,który jedzie juz 5 godzin do domku,jeszcze ze 2 i bedziemy razem i zacznie sie weekend dla nas:)

edit:juz jest,wiec dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry