reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
u nas szczepienie było wczoraj, ostatnie, następne za ponad półroku. Dziewczyny jak zmienić godzinę , bo pokazuje mi o dwie godziny później niż jest faktycznie i strasznie mnie to wkurza.

witam się po krótkiej nieobecności
dla dziewczyn które mają problemy z włosami:
byłam wczoraj u dermatologa z małym i sobą przy okazji bo po porodzie no i później po operacji strasznie lecą mi włosy. kazała mi sobie kupić w aptece płyn o nazwie LOXON 5%. to jest ponoć płyn którym spryskuje się skóre głowy i wciera się w głowę. 2 razy dziennie po 10 spryskań. sama jeszcze nie dotarłam do apteki więc nie wiem na ile jest skuteczne i ile kosztuje ale mam nadzieje że coś pomoże bo już nie mogę patrzeć na wszystko bo tylko tam swoje włosy znajduje:crazy:

Ja tez mowie dobranoc. Alex wkoncu zasnal.
A tak wogole to chcialam napisac ze ten czas szybko leci... Rok temu dowiedzialysmy sie ze jestesmy w ciazy a juz bawimy dzidzie:-) Na forum juz sa sierpniowki 2010! Tak szybko mi wszystko minelo z dnia na dzien...

witam piąteczkowo
Basia życz edużo zdrówka dla was
pogoda nawet nawet,grunt ze nie pada,wiec spacerek-zakupkowy może uda sie zaliczyc
nocka dzisiaj była nawet całkiem spoko,bo obudziła sie tylko 2 razy

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry (mam nadzieję)
Witam z kawą i moją marudą na rękach.
Zagłosowałam:) Zdjęcie mi się podoba.
Gabrysia miała wczoraj dzień śpiocha. Po porannych trudnościach spała później po 2-3 godziny co poskutkowało wyspanym dzieckiem w nocy:crazy: Wstała o 2 i 5:30.

Basia 8210! Łał! Ty tam śmietanę masz w (.)(.) przyznaj się! A z drugiej strony współczuje choróbsk coś nie chcą się od was odczepić paskudy jedne. Trzymajcie się ciepło :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry