reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam.
No Baśka faktycznie Miłosz tez cos koło ósemki ma ale chyba az tyle to nie:sorry:Zycze dużo zdrówka.
Dobre wiadomości z rana o Maciusiu dodały mi skrzydeł tylko mały coś marudzi chyba nie popisze:sorry:

reklama
i ja sie witam piatkowo:tak:u nas bezchmurnie i slonecznie ale mgla taka ze nic nie widac:szok:przynajmniej mam mobilizacje do posprzatania reszty domu:confused2:
nofakt dzisiaj juiz lepsze wiadomosci wiec i ja mam lepszy humor:-)

Basia-zdrowka dla Was.
a ja uciekam do obowiazkow-dzien od kawki trzeba zaczac;-)

Witam dziewczynki,wczoraj nie mialam czasu zajzec do was,robilam porzadki u kuchni,w szawkach...ale mialam tam rzeczy nie potrzebnych:szok:....
Malinka,mi tez zaczely wlosy wypadac....:sorry:
Daria,wspolczuje znow problemow z synem...
Wszystkim chorowitkom duzo zdrowia zycze.....mojej Gosi juz troche lepiej,ale kaszel ma straszny,no i jeszcze czasem nos przytyka,wiec pewnie jeszcze do kontroli w poniedzialek pojdziemy....
Karola narazie zdrowa,no i oby tak dalej zostalo....
Milego dnia zycze....lece dalej do porzadkow.....:happy:

Witam piatkowo.
Dziewczyny nie martwicie sie tymi wlosami tak juz jest ze po ciazy wypadaja ale potem wroca do swojej kodycji:tak:.A my dzis nawet ocke ladnie przespalismy ,mala teraz tez spi a ja naecie buszuje:-D.
Milego piatku.

witam

byłam w szkole u Starszaka, nadal wagaruje i srednia ocen na półrocze ok 1,5:szok::szok::szok: po prostu smiech na sali, podjęłam radykalne kroki, zadzwoniłam do ojca by mu komórki nie ładował i wielce zdziwiony ze jego syn ma takie oceny, zadzwoniłam tez do prezesa klubu w którym Robert trenuje siatkówke i jest dość dobry w tym prezez obiecał porozmawiać z nim, zaprosił go dzis do swojego domu, zadzwoniłam tez do szkolnego pedagoga i psychologa by go wzięły na rozmowe, zobaczymy czy to coś da jak nie to mu strzaskam dupe na kwaśne jabłko ze mu wszystkie włosy łonowe wypadną i zamkne w skrytce na tydzień bez jedzenia i picia;-) a potem mnie zapewne zamkną do wariatkowa.
mówię Wam dziewczyny co za sajgon z nim mam a zapowiadał się taki fajny chłopak ale nie poddam się i wyprowadzę go na ludzi.
ciekawe co będzie jak Rafał będzie w jego wieku i dziewczynki;-) to ja juz będę siwa i po 15stu zawałach ale się nie podam:-)

idę robić pierogi leniwe z 2kg sera:szok: mam dzis gosci siostrzenica ze swoją dwójką dzieci mnie nawiedza:-)

ech życie, pozdrawiam Was wszystkie i dzięki za wsparcie i zyczę Wam zdrówka i cierpliwosci i pogody ducha w tą szarą aure

Ostatnia edycja:
Sempe Ty to masz siłe!
Ja 2 godziny walczyłam z marudą bo teściowa mi go obudziła :wściekła/y::wściekła/y: ale w końcu zasnął mam nadzieje że troche pośpi.

A ja dziś będę robić ciasto na święta - piernik a i zaczne pierniczki dziś żeby jutro piec.Bo chce w niedziele choinkę już ubrać :tak:ach jak ja lubie te święta....

reklama
moja mała coś dziś w dzień spać nie chce - ucina sobie max 20-minutowe drzemki i już; za to w nocy przespała rzędem ponad 9 godzin, obudziłam się bo moje (.)(.) były twarde jak kamienie i już mi niewygodnie było:sorry:
nic nie mogę zrobić, bo co zacznę, to się szkrabek budzi i trzeba się zająć; w piżamie jeszcze śmigam!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry