andariel
mama super dwójki :]
moje kochane maleństwo kończy dziś 4 miesiące:-) z jednej strony wydaje mi się, że znam ją całe życie, a z drugiej przecież dopiero co jechalam do porodu... może jakąś fotkę jej potem strzelę, to wkleję na odpowiednim wątku
Malinko moje włosy również lecą garściami, ale to normalne, więc się nie przejmuję; wypadnie co ma wypaść i będzie ok;-)a że nigdy gęstych nie miałam, to żal mniejszy
mała zasnęła po karmieniu i śpi już 2 godziny - akurat dziś, kiedy muszę iść na pocztę i po karmę dla szczuraków
sempe współczuję nerwów - jedyna nadzieja, że to minie, byle jakoś przeczekać a młody nie narobił sobie kłopotów poważnych...
Malinko moje włosy również lecą garściami, ale to normalne, więc się nie przejmuję; wypadnie co ma wypaść i będzie ok;-)a że nigdy gęstych nie miałam, to żal mniejszy

mała zasnęła po karmieniu i śpi już 2 godziny - akurat dziś, kiedy muszę iść na pocztę i po karmę dla szczuraków

sempe współczuję nerwów - jedyna nadzieja, że to minie, byle jakoś przeczekać a młody nie narobił sobie kłopotów poważnych...

rodzice za każdym razem gdy maluch chcial gdzieś pójść (gdzie nie wolno), czy wziąć do ręki coś, co nie jest dla niego, mowili: "ty ty ty, nie wolno"; no i mały się nauczył, że gdy o niego chodzi, to jest "ti"; dochodziło do tego, że jak widzial siebie na zdjęciu, pytany "kto tam jest" odpowiadał dumnie "ti"
Może jutro się uda zważyć księżniczkę?