reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No moja urodzeniowo 52cm miała.
Deli współczuje krzyku. Moja też miała teraz spać ale najpierw zabawa a teraz rączki i raczki. Czyżby wiedziała o dzisiejszym lekarzu?
Do tego odkryłam u niej na główce jakąś dziwną wysypkę. I chyba ja to swedzi, bo sie wkurza jak dotykam:-(

reklama
No moja urodzeniowo 52cm miała.
Deli współczuje krzyku. Moja też miała teraz spać ale najpierw zabawa a teraz rączki i raczki. Czyżby wiedziała o dzisiejszym lekarzu?
Do tego odkryłam u niej na główce jakąś dziwną wysypkę. I chyba ja to swedzi, bo sie wkurza jak dotykam:-(

moja tez miała spać,ale niestety coś jej to nie wychodzi
a mi sie znowu u mojej nie podoba ciemiączko i dobrze,że dzis idziemy bo zapytam lekarki

Dziń dybry :confused2:
Ja chyba łysieje!!!!Normalnie włosy mi wypadają prawie garściami!!!Musze mieć ciągle związane bo jest ich pełno!Właśnie umyłam głowę i jak się czesałam to masakra jak tak dalej pójdzie za kilka miesięcy będę łysa!!!!!!!
Tak poza wypadaniem włosów to kicha jestem nie wyspana mały jak zasnął wczoraj wcześnie to obudzil się po pół godzinie z wielkim pokładem energii i nie spał do 23:eek: skończyło się na tym że wzięliśmy go do siebie(znowu) i spalismy we trójke w poprzek łóżka z girami zwisającymi za łóżko:sorry: skutek taki że kołdra mi ciągle spadała mały się kręcił mąż chrapał i się nie wyspałam.
Mały zasnął idę coś wszamać....

Jutro to już musowo. Dziś jeszcze polecę do apteki i kupie Oliatum, bo Olian nam się skończył. Wykąpie dziś i nasmaruje dodatkowo kremem. Jak do jutra nie zejdzie to już się mój będzie musiał zwalniać z pracy, bo na weekend dziecka z czymś takim nie zostawie.

Dzięki Kasiu. Faktycznie tanio mają.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny dawno mnie tu nie było ale nie miałam internetu tu jeszcze przeprowadzka i tak zleciało. ja miałam termin na 2 sierpnia i tak urodziłam w tym dniu synka Kacperka pozdrawiam teraz bede zaś na bieżąćo

hej mi tez strasznie wypadają włosy. pytałam sie fryzierki jak na to zaradzic to proponowała to co bierze sie po chemi mozna kupic w aptece albo odzywke do włosów waks czy cos takiego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
moje gardło!!! masakra:no:

oj nie wesoło u mnie się zrobiło w domu, od 2 miesięcy znowu pojawiły się problemy ze Starszym:no: czuje wielki stres, serce mnie znowu kłuje i ciśnienie skacze, rok temu dokładnie z tego samego powodu po wywiadówce zabrało mnie pogotowie do szpitala z podejrzeniem (całe szczęście) zawału:no: a byłam juz w tygodniowej ciązy a tyle leków mi dali.
Nie uczy się wcale i zacząl strasznie wagarować, zabrałam mu dzis dostęp do komputera a on mi na to ze popełniłam najwiekszy błąd, GNÓJ JEDEN MNIE WYKONCZY!!! od tych 2 miesięcy łzy mi lecą codziennie, rozmawiamy z nim raz w tygodniu spokojnie tłumacząc mu co w życiu jest ważne ale nie dociera do niego ani jedno słowo. Agresor jeszcze mu się nie włączył ale to zapewne kwestia czasu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry