reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
bry ;-)

Monia mi sie rozklada...krzyk, wrzask, nawet jesc nie chciala a w nosie.... zielono :-(

na 12:50 idziemy do lekarza ale wizyte u alergologa w poniedzialek trag szlafil chyba....

reklama
Czesc laseczki :)

Ja dziś ciesze sie jak głupia bo na zebranie ide a mąż zostaje z dziećmi, skorzystam ciut z wolności i odetchnę, może uda mi sie na kawke z mamami pójść :szok:
tylko ta szarówa za oknem mnie dobija.....

miłego dnia :tak:

witam sie i ja.u nas pogoda znosna wiec na spacerek obowiazkowo-rzadko u nas slonko bywa ostatnio:( ja nie wyspana bo do amelki od 3 ranom biegam podawac na zmiane smoczek i zelik na dziasla:zawstydzona/y:
No mi aptekarka poleciła ten Dentinox ale z taką miną ,ze nie bardzo jej wierzyłam dopiero Deli nasza formułowa mnie uswiadomia ,że działa i chyba tak jest:-)
dentinox to najlepszy zelik na dziasla jaki mielismy a wierz mi wyprobowalam chyba wszystko co jest dostepne:zawstydzona/y:ale ten dziala najlepiej bo zawiera srodek przeciwbolowy ktorego dentysci uzywaja do znieczulen:tak:
uciekam do obowiazkow-nadal balagan w domu.codzien po troche ogarniam ale maz to sie chyba martwi ze sie nudze w domu ostatnio i po nim mam codziennie sterte sprzatania:wściekła/y:

to i ja sie przywitam. Ostatnio sporo czasu mi zajmuja akcje charytatywne:-)Ale w swieta odpuszczam ten czas nalezy sie rodzinie.
Potwierdzam dentinox to najlepsz zel tylko czemu taki maly i drogi:eek:
Po raz setny potwierdzam ze Milosz to moj aniloeczek. W nocy spi po 10godz bez jedzenia chodzi spac kolo 20ej budzi sie kolo 6ej i ponownie zasypia do wpol osmej moze byloby dluzej tylko ze kuba do szkoly i szaszor jest to sie maluchy budza.
Prezenty gwiazdkowe mam juz z glowy. Wiec tylko sprzatanko zostaje no ale ze moj maz wraca 20ego do domu te przyjemnosc zostawie jemu on uwielbia sprzatac:eek:
Milego dnia:-D

reklama
Hej! U nas zawirowania - maż ma kupę roboty więc wychodzi wcześnie a jak wraca to już nie przytomny i czasu na kompa brak bo dzieciaki na głowie bo już go nie chcę dodatkowo obarczać (teraz Aniela uziemiona przy wieczorynce więc mam chwilę)- zaglądam tylko na szybko rano na T żeby sprawdzić co tam i tyle. Do tego mam zapalenie piersi :wściekła/y::wściekła/y: ale ale nie ma co narzekać... Anton jeszcze tylko trochę furka a jak wiadomo zdrowie najważniejsze :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry