reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Deli jak tam sesja zdjęciowa nic sie nie chwalisz?

Sesja była w sobotę i Oliwia była bardzo grzeczna. Pozowała jak zawsze z poważną minką :-):-):-):-). Już mam 18 zdjęć z sesji, ale to na razie tylko do mojego wglądu, czekam na pozostałe i z tego wybiorę sobie te co chce i na pewno się pochwale. Mała jak dla mnie wychodzi bosko :-):-):-):-).
A sesje w końcu zrobiłam "Rodzice i dziecko" :-p.

No i już naciągam mojego na sesje jak Oliwia będzie mieć 6 mc :-):-D:laugh2:, potem 8 i ostatnia 12 mc. Jak szaleć to na całego :-).

Ostatnia edycja:
reklama
Witam,dopiero teraz,bo u nas tez nie dosc ze kryzys z zabkami,(marudzi strasznie,nawet na raczkach zle) to i gosia sie calkiem rozlozyla,dzis wstala z takim bolem glowy i zatkanym nosem,ze pojechalysmy rano do lekarza,no i zatoki zawalone,ropa splywa po tynej sciance gardla,wiec antybiotyk znowu:crazy:....ledwo tydzien do szkoly pochodzila i znow od nowa,ja zwariuje,a jeszcze mala marudzi non stop,nawet dlugo nie chce spac...wrrr....dobrze ze odpukac narazie chociaz w nocy spi normalnie.....

Ja tylko na chwilkę. Gości mieliśmy. Mała po raz pierwszy spokojna i uśmiechnięta. Chyba goście będą częściej zapraszani. I kto by pomyślał że mi córka będzie towarzystwo wybierać? hi hi
Miłego wieczorka i do jutra!

Witam jak zwykle wieczorkiem.

Troche zmęczona ale nie za bardzo mała obudziła sie o 24 wypiła mleko i do 7 pospała :tak: w dzien troszke marudziła ale po podaniu proszku slicznie zasneła.Obudziła sie na kąpiel i jedzonki i dalej grzecznie poszła spac:tak:.Oby w nocy była grzeczna:sorry:.Troche sie dzis bałam tej kąpieli bo normalnie to z M ją kąpie a dzis On na mecz poszedł i sama siedze:confused2:,ale Veronika chyba sie domysliła że ma byc grzeczna i spi spokojnie.

Spokojnej nocki i dnia.

hej

ja ostatnio nie mam czasu na kompa wogle!! Mała marudna jak nie wiem, a wieczory są najgorsze... Nie wiem co jej jest, może ząbkowanie? Z tym że nic na dziąsełkach nie widać, gorączki nie ma i wieczorem i w nocy po karmieniu ma mega problem z zaśnięciem tzn widac że jest zmęczona, na rękach drzemie ale odłożyc jej nie można bo zaraz sie budzi i jest wrzask :-(. od kilku dni tak ma :-(
No myślałam że po takich nockach to w dzien będzie nadrabiać sen ale nie, w dzień mało śpi :eek: a ja padam...

witam w kolejny beznadziejny dzień,mgła i deszczyk pada,a my musimy wyjśc do kontroli do lekarza
nocki nie zaliczę do najlepszych bo tak nie było,mała cała noc sie wierciła i prawie non stop wisiała na (.)(.)az mnie boczki bolą:wściekła/y:dzis zapytam lekarki co to może być,bo wysiadam
a juz było tak fajnie:-(

Witam sie z rana a u mnie nocka super tylko 3x wstawałam co w porównaniu z poprzednimi to super wynik ale smarowałam dziąsła mascią .Dzis wogule od rana nie jęczy to sukces niestety nadal brak apetytu:-(Na sniadanie wypiła tylko 40 ml mleka.

reklama
witam i ja ,u mnie nocka o dziwo nawet fajna,mala padla po 20-stej,a potem az o 3 wstala,no i nad ranem juz przed 7...wiec tak moglaby juz wstawac,jak dla mnie...hi,hi....:tak::-)
A tobie Piwonia wspolczuje,nie ma to dzieciaki spiace w nocy,to nawet jak w dzien nie spia,to chociaz czlowiek wyspany i jakos funkcjonuje....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry