reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam sie wieczornie.
Niestety ja tez sie obecnie zaliczam do niewyspanych mam:confused2::sorry:.Małej sie poprzestawiało i robi pobutke o 1 potem spi nerwowo a o 4-5 to juz sie chce bawic:shocked2:,godzinka zabawy i lulu do 9-10 i wtedy ja odsypiam z nią:-).Chyba taki wiek ze sie dzieciackom przestawia albo ta pogoda tak działa:laugh2:.Nikt nam nie obiecywał przespanych nocek przy dziecku.
Spokojnej nocki.

reklama
witam w kolejny dzień mokrawy raczej,my nadal w domku bo dopiero jutro do kontroli sie wybieramy,ja nadal sie zwijam z bólu tyle,że wczoraj miałam dobrze,bo mąż był i zajął się mała ,a dzisiaj niewiem jak bede funkcjonować:-(

Biednaś Iwonko. Jutro na kontroli zapytaj lekarza co możesz brać, bo nie możesz się tak męczyć!

I ja się witam z oczami na zapałki. Moja mała dziś wstawała o 1:50, 4:35 i 7:20. Ja nie zwyczajna do takich ekscesów:-( Teraz leży i bawi się zabawkami to może kawę wypije ciepłą i poczytam co w trawie piszczy.

Cześć!
Iwonko współczuje Ci że się tak męczysz.Efe ma racje zapytaj lekarza; żebyś już się tak nie męczyła!
U nas też jakoś pochmurnie....
Mały jeszcze śpi oczywiście znowu spał z nami:sorry:

Witam i ja z rana
My byłyśmy u lekarza z rana, bo Oliwika mi wczoraj kaszlała lekko, a wole dmuchać na zimne. Opis na odpowiednim wątku. A po wizycie w pzrychodni jestem wkurw**** na maxa. Ale to pzy opisie na wątku o zdrowie dopisze.

Iwonko trzymaj się byle do jutra i żeby ci coś dali.

witajcie:-)
coś opuściłam się w BB ale same rozumiecie ile ja to mam tych obowiązków:no: ale się wyrabiam znajduje czas dla kazdego, gotowanie sprzątanie itp. Mała zaraz się obudzi a pranie czeka na powieszenie, potem mąz w porze lunchu zabiera mnie do ikei:-) pochodzimy sobie i jak zwykle nic ni kupie hihihih
weekend był super, z nocką u znajomych oczywiście noc zarwana bo pagaduchom nie było konca, byłam w tesco i kupiłam w promocji pampersy 2 mega paczki trójek za ok84zl i kupiłam alicji bluzeczki po 5,50:-) chcialam wstawić zdjęcia ale komputer odmawia współpracy chyba po nowym roku pójdzie na remont:-)
a tak to u mnie dobrze, cwiczę nadal z zapałem, podjadam cukierki i powoli chudnę

pozdrawiam i Piwonia zyczę poprawy!

Czołem ja nie wiem w co ręce mam wsadzic moja mała ząbkuje wczoraj wołałam lekarza do domu bo juz sama nie wiedziałam co jej jest czy to jakies rozwolnionko czy inny wirus a tu zęby juz 3 noce nie spi mam dośc .Na pewno nie nadrobie już forum musze uciekac obiad szykowac bo pewnie zaraz mała wstanie po 15 min,. drzemki buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.Co to za proszek na te zęby był kurcze? może i u mnie zadziała.Miłego dnia kochane:-)

Czołem ja nie wiem w co ręce mam wsadzic moja mała ząbkuje wczoraj wołałam lekarza do domu bo juz sama nie wiedziałam co jej jest czy to jakies rozwolnionko czy inny wirus a tu zęby juz 3 noce nie spi mam dośc .Na pewno nie nadrobie już forum musze uciekac obiad szykowac bo pewnie zaraz mała wstanie po 15 min,. drzemki buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.Co to za proszek na te zęby był kurcze? może i u mnie zadziała.Miłego dnia kochane:-)

jest napewno Viburcol w czopkach,tez już sie zaopatrzyłam,bo u nas chyba tez niestety początki ząbkowania

reklama
wczoraj miałam dzień sprzątania kuchni, bo ze zgrozą odkryłam, że zalęgły się nam jakieś larwy, fuj! od kilku dni znajdowaliśmy w kuchni takie małe jasne gąsienniczki, pełzło to sobie po ścianie, suficie itp., zabijałam po kilka takich dziennie; no i przypomniałam sobie, że kiedyś takie samo COŚ znalazłam w pudle z karmą dla moich szczurków, potem z tych pędrakow robiły się takie ciemne malutkie ćmy; coś mnie tknęło i zaczęłam wywalać wszystko z szuflad, gdzie trzymamy same suche pokarmy typu kasze czy ryże; no i niestety odkryłam, że w otwartej paczce z migdałami zalęgło się właśnie takie dziadostwo! no i mialam przymusowe mega-puciwanie kuchni:crazy: przynajmniej mam już z głowy na święta:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry