anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Witam poniedzialkowo....
U nas pada mrzawka od samego rana...buu....
A Gosia znow mi sie rozklada,dzis zostala w domu,kaszle i katar ma straszny,a wczoraj na wieczor miala podwyzszona temperature,nie za duzo ale bylo 37,7.....wiec dzis lezy w lozku
Karola na szczescie zdrowa....
A Mikolaj byl u nas , gosia zadowolona,a Karola jeszcze nie czajaca...hi,hi....2 sukienki dostala,wiec mama zadowolona,ma juz kreacje na swieta moja mala dama
U nas pada mrzawka od samego rana...buu....
A Gosia znow mi sie rozklada,dzis zostala w domu,kaszle i katar ma straszny,a wczoraj na wieczor miala podwyzszona temperature,nie za duzo ale bylo 37,7.....wiec dzis lezy w lozku
Karola na szczescie zdrowa....

A Mikolaj byl u nas , gosia zadowolona,a Karola jeszcze nie czajaca...hi,hi....2 sukienki dostala,wiec mama zadowolona,ma juz kreacje na swieta moja mala dama

kolezanka mi wczoraj napisala ze jej synek(zabkuje od ok 3 tyg) juz ma zabka prawie na wierzchu-jakie to niesprawiedliwe
aaa i kupilam spacerowke taka lekka dla Amelci.zamieszcze zdjecie na odpowiednim watku
a dziś o 5 dała koncert, darła sie przez godzine i zupełnie nie wiedziałąm o co jej chodzi, nic nie pomagało, ani cyc, ani noszenie, masowanie brzuszka nic.... a potem nagle zasneła i spała do 8.30...