reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
anitek my też przez chwile mieliśmy problem, bo nasza mała tak się przestawiła, że nie chodziła spać wcześniej jak 23-24; ale udało nam się bardzo prędko to zmienić, po prostu pilnuję teraz, by kąpiel nie była później jak 20, a po kąpieli już jest zgaszone gorne światło, generalnie wyciszamy corcię:tak:i zaraz karmionko i do łóżia - nawet jak nie chce jej się spać; jeśli nie płacze żałośnie ze łzami tylko pokrzykuje, to nie reagujemy (włączamy jej karuzelkę z projektorkiem, podchodzę i mówię, że ją kocham, ale nie biorę na ręce) i malutka już ładnie zasypia;
i już nie mamy problemu, a od 21 mamy czas dla siebie:tak:

reklama
andariel, my tez kapiemy Miko ok 19-20, ale o polozeniu go do lozeczka mowy nie ma. Po kapieli jest karmienie, bawienie sie misiami w karuzelce i na raczki. Ok 21 czasami zasypia na 20-30 min i budzi sie na zabawe do 24. wczoraj chcielismy go przetrzymac to nie spal od 19.30 do 23.50. stracilam wiare, ze u nas to sie zmieni

dzien doberek:)
ja tam jak zawsze wyspana bo Mayka to od juz dluzszego czasu nocki cale przesypia:)ostatni raz karmie ja okolo 22-23 i spi do rana nawet sie nie budzac:) wstaje o 7.30 bo ja musze obudzic bo do szkol zawoze dziewczyny ale jakby mogla to spi do okolo 9:) w weekendy tak ma :)
my dzis po szczepieniu 6 w 1 i na meningokoki:)mam nadzieje ze dobrze zareaguje:0 jak na razie to spi ponad 2 godziny:)
lece do obowiazkow

Karolinka ostatnie karmienie 19-20 i śpi tak do ok 2 i potem już sie budzi czesciej, 4-5, my nadal tylko na piersi jestesmy, mysle że jak skonczy 5 mies to zaczniemy coś innego jeść ;-)

moja to bywa ze ostatnie karmienei ma i o 1 w nocy- cos problemy z uregulowaniem jej mam:P ale to bede sie was radzic na odpowiednim wątku później:tak:

Jakby którąś interesiło to w Biedronie jest promocja jakaś na mleczko Nan - nie wiem dokłądnei o co biega w niej, ale coś 1+1 - czyli moze jedno pudełko gratis...tak szybko tylko się przepchałam z wózkiem przez jedna alejke i do kasy bo zatrzęsienie straszne u nas w tych biedronkach o której godzinie bym tam nie weszła, to Biedrona ma takie wzięcie że szok:-pA miały być rajtuzki dzis niemowlęce i nie mogłam znaleźć:no:
My chrzcimy w przyszły weekend - dzisiaj jedziemy zamawiac torcika - dobrze że u którejs z Was na fotkach go zobaczyłam, bo bym zapomniała - jakos nei pomyslałam ze na chrzest tez torta wypada:happy:

reklama
Karolinka ostatnie karmienie 19-20 i śpi tak do ok 2 i potem już sie budzi czesciej, 4-5, my nadal tylko na piersi jestesmy, mysle że jak skonczy 5 mies to zaczniemy coś innego jeść ;-)
Mika,to te nasze Karolinki o takich samych porach wstaja na jedzonko...hi,hi....
Malbertka,dobre z tym tortem :-D:-D:-D
Gosia dalej w lozku,znow na wieczor temperatura rosnie,o 17 miala 37.8.....mam nadzieje ze w nocy nie bedzie wiekszej,no i sama nie wiem czy isc do lekarza,w sumie nie zaduza ta temperatura,ale kaszla i katar ma-nos zawalony:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry