Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasieńko słodziutkiego mikołaja macieWitam.
Milych MIkolajek zycze ide kawe robic bo znow mnie glowa zaczyna bolec
i to takie jak lubie- wiec sie bede teraz zaglebiac w swiat magii i miecza wiec pewnie mnie mniej bedzie tutajPiwonia z tego co ja robiłam dla siebie ostatnio, bo wstyd się przyznać dla Oliwii jeszcze nie robiłam, też musiałam sama jechać odebrać.
Witam się,
Za oknem deszcz, szaro i buro, a ja muszę potem z Oliwią do przychodniu po receptę na mleczko, bo nam się kończy ehhhhhhhhhh. Małą położyłam spać i teraz nadrabiam zaległości po weekendzie.
Czekam w napięciu na zdjęcia z sesji :-). Do końca tygodnia mam mieć wszystkie, a teraz pomału dostaje te co się nadają i mam sobie wybrać te które chce :-).
Miłego dnia i żeby u was piękna pogoda była.

Szkoda, że u mnie nie robią problemu, bo wtedy może mój by pojechał w końcu po kartę wrrrnam mieli wysłać pocztą,bo pisaliśmy specjalne pismo,bo da sie tak
tylko mąż zadzwonił tam i powiedzieli ze jest,a jak chcemy żeby wysłali to mamy czekać bo kiedys tam by wysłali,jakieśchore wiec wziął wolne i pojechał nie bede czekała pół roku na karte,bo po 3 m-cu u nas w przychodni robią problemy jak sie nie ma dyskietki