reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
My już w domu z powrotem. Mieliśmy jeszcze do cioci jechać, ale niestety ciocia ma katar i nie wiem teraz co z wysypką u Małej znów czekać będę aż katar przejdzie i ciocia ją zobaczy ;/.

Mikołaj u Oliwii bardzo udany mam nadzieję że u reszty dzieciaczków też :))).

hej dziewczyny:-)
Mikolaj docenil ze bylam grzeczna i przyniosl mi trzy ksiazki:tak: i to takie jak lubie- wiec sie bede teraz zaglebiac w swiat magii i miecza wiec pewnie mnie mniej bedzie tutaj

siedze teraz na dole z laptopem, czekam az obiad dojdzie w piekarniku, tak pozno dzis bo spacerek dlugi byl dzis- Adas spi slodko

on podkowke zadko robi, nawet jak bylam w odwiedzinach w pracy to na rekach u obcych wogole nie plakal a do okularnikow to usmiech obowiazkowy
a jak czapke ubiore to sie smieje

trzymajcie sie dziewczyny

Piwonia z tego co ja robiłam dla siebie ostatnio, bo wstyd się przyznać dla Oliwii jeszcze nie robiłam, też musiałam sama jechać odebrać.

Witam się,
Za oknem deszcz, szaro i buro, a ja muszę potem z Oliwią do przychodniu po receptę na mleczko, bo nam się kończy ehhhhhhhhhh. Małą położyłam spać i teraz nadrabiam zaległości po weekendzie.
Czekam w napięciu na zdjęcia z sesji :-). Do końca tygodnia mam mieć wszystkie, a teraz pomału dostaje te co się nadają i mam sobie wybrać te które chce :-).

Miłego dnia i żeby u was piękna pogoda była.

Piwonia z tego co ja robiłam dla siebie ostatnio, bo wstyd się przyznać dla Oliwii jeszcze nie robiłam, też musiałam sama jechać odebrać.

Witam się,
Za oknem deszcz, szaro i buro, a ja muszę potem z Oliwią do przychodniu po receptę na mleczko, bo nam się kończy ehhhhhhhhhh. Małą położyłam spać i teraz nadrabiam zaległości po weekendzie.
Czekam w napięciu na zdjęcia z sesji :-). Do końca tygodnia mam mieć wszystkie, a teraz pomału dostaje te co się nadają i mam sobie wybrać te które chce :-).

Miłego dnia i żeby u was piękna pogoda była.

nam mieli wysłać pocztą,bo pisaliśmy specjalne pismo,bo da sie tak
tylko mąż zadzwonił tam i powiedzieli ze jest,a jak chcemy żeby wysłali to mamy czekać bo kiedys tam by wysłali,jakieśchore wiec wziął wolne i pojechał nie bede czekała pół roku na karte,bo po 3 m-cu u nas w przychodni robią problemy jak sie nie ma dyskietki

:-Dhej dziewczyny... mam nasdzieje ze Mikolajki byly udane:-D
jejku mam teraz takmzakrecony czas od piatku ze masakra:-D
porzadki, szylam obrusy, sobie firanke, ubranko:-D
dzis porzadki w szfach... bo przywiaza komode....:-D
obled:-D:-D
mam nadzieje ze WAm porzadki ida sprawniej:-D:-D:-D

Hej!!
A u nas ładna pogoda słonko świeci więc jak mały zje to idziemy na spacerek-trzeba korzystać bo coraz mniej takich słonecznych dni...
Wiecie co wczoraj byłam tak zmęczona że wziełam małego do nas do łóżka i mały zasnął przed 22 a obudził się na amku dopiero o 2 a potem o 6!!!!!A w łóżeczku jak śpi to co 2 godziny!!
Nas mikołaj ominął bo jest przed wypłatą:-p

reklama
nam mieli wysłać pocztą,bo pisaliśmy specjalne pismo,bo da sie tak
tylko mąż zadzwonił tam i powiedzieli ze jest,a jak chcemy żeby wysłali to mamy czekać bo kiedys tam by wysłali,jakieśchore wiec wziął wolne i pojechał nie bede czekała pół roku na karte,bo po 3 m-cu u nas w przychodni robią problemy jak sie nie ma dyskietki
Szkoda, że u mnie nie robią problemu, bo wtedy może mój by pojechał w końcu po kartę wrrr
A tak to ma czas ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry