reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam się i ja.
Na nogach od 6:30, bo mojemu dziecku po wczorajszej kąpieli w dużej wannie za szybko się zasnęło. A jaka zdziwiona była, że ma tyle przestrzeni:-D

A w ogóle to mam inny problem:-( Moje dziecię ma jakiś syndrom gniazda, bo nigdzie jej nie mogę wziąć :-( Najpierw myślałam że ma tak tylko u moich rodziców. Ale ostatnio przyszli znajomi i siedzieliśmy w dużym pokoju a ona ciągle płakała. Dziś pojechaliśmy w odwiedziny do mojej chrześnicy a ona na 3 godziny pobytu 2 godziny przepłakała. Najspokojniejsza jest w naszej sypialni. Ale ja na dłuższą metę uduszę się na tych 5m kwadratowych:-( A codziennie wychodzimy na spacer, widuje innych ludzi, uśmiecha się z wózka. Nic nie rozumiem :-( Może to jakiś etap?
Mój Antek ma tak, ze się boi obcych - wczoraj wpadła do mnie koleżanka Antek leżał w łóżeczku i ona do niego podeszła pierwsza a on w taki płacz i z takim żalem na mnie patrzył (Antek jest mistrzem podkówki). Generalnie żeby wziąć Antka na ręce trzeba sobie zasłużyć. Nie lubi zbyt wielu ludzi bo robi się niespokojny a jak się w takiej sytuacji rozpłacze to oczy do nieba wznosi, że zamiast go żałować to mi się czasem śmiać chce tym bardziej, że jak tylko wyląduje z powrotem u mnie na rękach to mu od razu przechodzi:eek:

reklama
Milosz tez robi swietna podkówke:-Dja nawet lubie te minke jest taka śmieszna bo wiem ze tylko straszy:-)No chyba ze sie dlugo nie reaguje. Niedawno przyszla do nas babcia i była w takiej czapie i sie tak zalosnie rozpłakal ze az musialam go odwrócić od babci.
Babcia wiecej w czapce nie przychodzi:-)

witam się z rana
moje 2 "pociechy" śpią smacznie. Oliwia oczywiście po śniadanku ;-) Jedziemy dziś do babci obie, a tatuś zostaje w domu by odpocząć.
moja też robi piękną podkówę do tego marszczy troszkę czoło i każdy wie, ze ma zniknąć z pola widzenia jak najszybciej. Jedynie mama, tata i babcia (moja mama) mogą zostać, a inni wynocha :))))).

Przesłodko wtedy wygląda :))))

Witam się z rana ja jakaś zamroczona jestem moja mała ostatnio strasznie sie wierci w nocy spac nie moge ,popłakuje i musze dawać jej smoka .Dziś chyba z 8x wstawałam nie wiem co jest grane .W naszym łóżku jeszcze gorzej jest ,nie jest ani spocona ani zimna,głodna też nie .Może będę podawać herbatke uspkajającą na noc bo już nie wiem co jest nigdy sie tak nie wierciła.Macie tez tak?
Co do podkowy to moja może ze 2xzrobiła bo ogólnie to pogodna dziewczynka i nie boi sie nikogo :tak:Ale też śmiac mi sie chciało:tak:

witam niedzielnie,miłych Mikołajek

Witam się z rana ja jakaś zamroczona jestem moja mała ostatnio strasznie sie wierci w nocy spac nie moge ,popłakuje i musze dawać jej smoka .Dziś chyba z 8x wstawałam nie wiem co jest grane .W naszym łóżku jeszcze gorzej jest ,nie jest ani spocona ani zimna,głodna też nie .Może będę podawać herbatke uspkajającą na noc bo już nie wiem co jest nigdy sie tak nie wierciła.Macie tez tak?
Co do podkowy to moja może ze 2xzrobiła bo ogólnie to pogodna dziewczynka i nie boi sie nikogo :tak:Ale też śmiac mi sie chciało:tak:

moja tez tak ma od 2 dni i zupełnie niewiem czemu :(

Ostatnia edycja:
witam sie i ja MIKOLAJKOWO:-) u nas nocka spokojna ale od 4 rano znowu bieganie -smarowanie dziaselek i podawanie smoka:zawstydzona/y:

u nas to wyglada tak: Ashton and Parsons Infant Teething Powders - 20 pack - Boots
i napisane jest na opakowaniu ze pomaga we wszystkich objawach zabkowania-bole,rozwolnienia itd zobaczymy czy zadzaila. ja juz na prawde zaczynam myslec ze to nie zabki jednak i ze co innego ja boli:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale tutaj zwalaja wszystko na zabki...jak po zastosowaniu tego ashton powder przez 5 dni symptomy nie znikna to lece na jednej nodze do lekarza i nie dam sie splawic bez dokladnych badan!:tak:
milej mikolajkowej niedzieli zycze:-D

Hej dziewczyny!!\
Mój mały też ostatnio marudny w nocy i śpi z nami:sorry:
A teraz baw się z kuzynem normalnie śmieje się w głos-bardzo go lubi jako jedynego z całej rodzinki wystarczy że Jarek mu się pokaże a on z zachwytu aż piszczy:-D
Ja już mam obiad zrobiony i ciasto upiekłam!
Miłej niedzieli życzę!

reklama
Witam w mikołajkowe popołudnie:tak:.

Ja tez od około 4-5 wstaje czesto bo mała niby spi a rączki do buzi pcha ale u mnie to wiem ze przez ząbki:-D.Smoczek wypada i sie dziecko denerwuje:crazy::sorry:.Azorek mam nadzieje ze to jednak tylko ząbki i proszek pomoże bo u mnie działa dobrze .Veronika jak tylko go dostanie to po około 10 mni.smoczek wypluwa i sie smieje,potem zabawa i lulu.Jak dla mnie rewelacja.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry