reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Poszukaj moze na alegro kupisz:tak:.
Padam na twarz:sorry:.Podalismy małej dzis pierwszy raz kleik tz. zamist jednej miarki mleka dosypałam kleik ryzowy i Veronika zasneła bez problemu moze pospi dzis normalnie.A nowe jedzonko smakowało bo wciągneła bez problemu:tak:.
Spokojnej nocki.

reklama
Poszukaj moze na alegro kupisz:tak:.
Padam na twarz:sorry:.Podalismy małej dzis pierwszy raz kleik tz. zamist jednej miarki mleka dosypałam kleik ryzowy i Veronika zasneła bez problemu moze pospi dzis normalnie.A nowe jedzonko smakowało bo wciągneła bez problemu:tak:.
Spokojnej nocki.

Niestety nie ma na allegro, ale na ebay'u jest...

dziendobry wszystkim.mala od 5 rano kweczy przez dziasla:zawstydzona/y:dzisiaj juz kupie ten specyfik na dziasla o ktorym motyl pisze-mi tez go polecano:tak:
Słyszałam o nim, ale niestety w Polsce niedostępny... :-(
Mitemil jest to w Pl tylko inaczej sie nazywa!! nazywa sie VULGARIS(dzieki Deli:tak::-))
no ja uciekam do kapieli milej soboty zycze:-):-)

dziendobry wszystkim.mala od 5 rano kweczy przez dziasla:zawstydzona/y:dzisiaj juz kupie ten specyfik na dziasla o ktorym motyl pisze-mi tez go polecano:tak:
Mitemil jest to w Pl tylko inaczej sie nazywa!! nazywa sie VULGARIS(dzieki Deli:tak::-))
no ja uciekam do kapieli milej soboty zycze:-):-)
a gdzie ten VULGARIS można kupić??

Dzień dobry sobotnio... jaka straszna szarówa za oknem, nic sie nie chce...:sorry:

Hej! Sobota, mąż w domu więc ja siedzę przed kompem no i już wiem, ze na pewno nie chcę mieć swojego bo to chyba w uzależnienie mogłoby się przerodzić :eek::eek:
Miłego weekendu, obfitującego w same dobre wiadomości :tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry