reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja nie mogę telefonu odebrać podczas karmienia ani się do mojego odezwać. Ryk wtedy jakbym jej tego (.) zabierała. Aż się czerwona na twarzy robi:wściekła/y:

No a jak chcę na przykład żeby pogadała jak rozmawiam przez telefon to ona milczy. A jak się rozłączę to od razu śpiewa. Spryciula mała:-D
A się dziś zastanawiałam jak to będziemy siedzieć z naszym małym szkrabem przy wigilijnym stole:eek: Chyba będę musiała krzesełko albo leżaczek ciągnąć do rodziców?

Ja nie mogę telefonu odebrać podczas karmienia ani się do mojego odezwać. Ryk wtedy jakbym jej tego (.) zabierała. Aż się czerwona na twarzy robi:wściekła/y:

No a jak chcę na przykład żeby pogadała jak rozmawiam przez telefon to ona milczy. A jak się rozłączę to od razu śpiewa. Spryciula mała:-D
A się dziś zastanawiałam jak to będziemy siedzieć z naszym małym szkrabem przy wigilijnym stole:eek: Chyba będę musiała krzesełko albo leżaczek ciągnąć do rodziców?

nad tym samym sie zastanawiam,ale ja chyba lezaczek wezmę i posadze ją na kanapie,bo stołeczka nadal brak

a czy wasze pociechy też namiętnie wypijaja wodę z wanienki podczas kompieli? Bo moja ciągle wsadza rączkę do wody i siu do buzi, i tak parę razy, nie wiem juz co mam robić!
Rubi, współczuję, a co do gazu to u nas ulatniał sie kilka miesięcy, co najmniej 4! W ciąży czułam że śmierdzi więc agencja od której wynajmujemy przysłąła 2 fachowców. Chdzili, szukali zapuszczali jakieś świństwo, nic nie znaleźli, jak urodziła sie Jagoda ciągl czułam ten smrodek gazu, ale starałam się uspakajać siebie, bo w końcu byli fachowcy. Ale nie wytrzymałam długo i dawaj znowu do agencji. Tym razem był jeden fachowiec i faktycznie znalazł przyczynę.

a czy wasze pociechy też namiętnie wypijaja wodę z wanienki podczas kompieli? Bo moja ciągle wsadza rączkę do wody i siu do buzi, i tak parę razy, nie wiem juz co mam robić!
Rubi, współczuję, a co do gazu to u nas ulatniał sie kilka miesięcy, co najmniej 4! W ciąży czułam że śmierdzi więc agencja od której wynajmujemy przysłąła 2 fachowców. Chdzili, szukali zapuszczali jakieś świństwo, nic nie znaleźli, jak urodziła sie Jagoda ciągl czułam ten smrodek gazu, ale starałam się uspakajać siebie, bo w końcu byli fachowcy. Ale nie wytrzymałam długo i dawaj znowu do agencji. Tym razem był jeden fachowiec i faktycznie znalazł przyczynę.

Mój syn tak lubiał mydliny pić ale z czaem mu przeszło a jak pytałam lekarza to mi powiedziała ,ze przynajmniej kupe z poslizgiem bedzie miał hihihiihih.
A u nas też gaz sie ulatniał i to tak ,że jak juz weszli do domu to czujnik pikał ,ze grozi wybuchem ale to jeszcze ciepło było i cały czas okno otwarte i dlatego w powietrze nie wylecieliśmy ale głowy nas non stop bolały .Przyszedł gościu i szybko naprawił usterkę chyba rur w 2 czy3 miejscach przepuszczała gaz bo pakuły się wykruszyły:tak:

z poślizgiem mówisz:sorry: może i faktycznie bo płyn z oliwką:-D
Nie wierzę mała cały czas śpi! ale za to wojowała o 4 rano, więc teraz odypia...A za godzinę idziemy sie ważyć.

gdy ja się prysznicuję, mała siedzi w wózku w drzwiach od łazienki i jest spokój:tak:
do niedawna córa jadła spokojnie i nic nie zakłóciło jej ssania, ale od 2 tygodni masakra - mam to co Efe; i jeszcze zauważyłam, że uderza w ryk jak sobie slucham - cicho! - muzyki z damskimi wokalami! albo ta piosenka startowa do audycji z muminkami - to samo, ryk! i w ogóle jakas nadwrażliwa się ostatnio zrobiła ta moja kruszynka, jakby jej sie wszystkie zmysly nagle wyostrzyly;

Andariel i tu masz chyba rację z wyostrzeniem zmysłów, bo w końcu na tym etapie wszodzą szczegóły i niuanse wg. skoków rozwojowych! U mnie też masakra, Jagoda zamiast jeść ładnie odrywa mi się wraz sutkiem,to że boli to chyba nie musze przekonywać.

reklama
witam się na małą chwileczkę
u nas zaczęła się zima, wprawdzie śniegu na razie mało ale miałam stresa jadąc rano samochodem na badania
co do LOXONU o którym pisałam na włosy, kosztuje 28 zł:szok: zaczęłam stosować ale na efekty trzeba czekać ok 2 miesiące:sorry:
pozdrawiam mamuśki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry