Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Chyba będę musiała krzesełko albo leżaczek ciągnąć do rodziców?Ja nie mogę telefonu odebrać podczas karmienia ani się do mojego odezwać. Ryk wtedy jakbym jej tego (.) zabierała. Aż się czerwona na twarzy robi
No a jak chcę na przykład żeby pogadała jak rozmawiam przez telefon to ona milczy. A jak się rozłączę to od razu śpiewa. Spryciula mała
A się dziś zastanawiałam jak to będziemy siedzieć z naszym małym szkrabem przy wigilijnym stoleChyba będę musiała krzesełko albo leżaczek ciągnąć do rodziców?
a czy wasze pociechy też namiętnie wypijaja wodę z wanienki podczas kompieli? Bo moja ciągle wsadza rączkę do wody i siu do buzi, i tak parę razy, nie wiem juz co mam robić!
Rubi, współczuję, a co do gazu to u nas ulatniał sie kilka miesięcy, co najmniej 4! W ciąży czułam że śmierdzi więc agencja od której wynajmujemy przysłąła 2 fachowców. Chdzili, szukali zapuszczali jakieś świństwo, nic nie znaleźli, jak urodziła sie Jagoda ciągl czułam ten smrodek gazu, ale starałam się uspakajać siebie, bo w końcu byli fachowcy. Ale nie wytrzymałam długo i dawaj znowu do agencji. Tym razem był jeden fachowiec i faktycznie znalazł przyczynę.