reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
znam, znam CHOGATA-jeszcze jedzenie da zrobic ale jak zaczynam jesc to marudki straszne, wrzodow sie nabawie bo jem szybko i do tego przewaznie z Adasiem na rece uciskajacym mi brzuch

a sam to w dzien malo co je, nie mam pojecia czy tak jak wasze corcie ANDARIEL,MIRANDA - rozprasza sie czy zabkowanie, po kilku lykach odycha sie i placze i mecze sie zeby coc zjadl z godzine, mleczko mam wiec przyczyna jest gdzie indziej, bardzo mnie to martwi:-(

a wogole sie witam ponidzialkowo
nie odzywalam sie w weekend bo moj byl w Londynie, laptop kurzem porosl, na nic nie mialam czasu z takim marudkiem
no i oczywiscie spoznione ale najszczersze zyczenia urodzinowe ANECZKA- zdrowia dla calej rodziny- reszta przyjdzie sama:tak:

a wiecie ze dokladnie rok temu zrobilam test ciazowy, od tamtej chwili juz nic nie bylo takie jak dawniej:tak:
taka np sprawa pogody, wczesniej bez znaczenia, a teraz pierwsze co sprawdzam czy sie da wyjsc na spacer czy nie
dzisiaj zimno u nas i zachmurzenie duze ale i tak ide pozniej na wazenie
i zapisac sie do lekarza na ten Adasiowy brak apetytu

reklama
Witam się wreszcie po dluuugiej nieobecności.
Wreszcie sie przeprowadziliśy, wypakowaliśmy i jesteśmy juz w nowym mieszkanku. Wszystko zrobione,wysprzątane,nic tylko czekac na święta:). No ale kosztowalo to wszystko tyyyyle czasu i pracy. Schudlam przez to 4 kg. Z 65kg,zjechalam na 60,9...ale mleczko jest więc wszystko gra. O dziwo ponieważ nie bylo czasu na normalne obiadki,to jadlam co bylo pod ręką,a pod ręką byly bulki,pizza i slodycze:):),a i tak schudlam...szok normalnie!

Jutro czeka mnie rozmowa z szefowa...musze oznajmic ,że ide na wychowawczy,ale wcześniej zloze podanie o te dodatkowe 2 tyg urlopu,ktore chyba nam sie nalezą:) zgodnie z nowymi przepisami:).

Pozdrawiam wszystkie Mamy i Dzieciaczki:) i ciesze sie ,że znów moge tu z Wami byc. To niesamowite jak ja się straszliwie przywiązałam do naszego bb babińca sierpnioowego:). Jestem normalnie chora jak nie moge choć przeczytać co u Was,jak sie czujecie Wy i dzieciaczki...echhhhhhhh....Ale na szczeście to już za mną...:):)

BUZIAKI

No mały własnie zasnął otworzyłam troche okno żeby było lepsze powietrze może troche pośpi....
Tomek też się czasem rozgląda podczas karmienia ale tylko wtedy jak nie jest bardzo głodny za to jak zgłodnieje to nic go nie interesuje jak tylko cycuś!!!:tak:
Miranda mój też robi to samo macza rękę w wodzie i do buzi a przy tym jeszcze ciamka i się chichra-widocznie taka woda z płynem pycha:eek::-D

Witam
Spóźnione życzonka dla Aneczki-żeby teraz zacżeła się lepsza część twojego życia.

Mój Młody też rączkę w kąpieli namiętnie oblizuje i patrzy mi przy tym w oczy z zachwytem.
z tym uśmiechaniem sie podczas jedzenia mamy od dawna, jakiś czas temu doszło do tego gadanie. Najpierw zaspokaja pierwszy gód, a później szaleństwa z (.) w buzi wierzga przy tym i łapie mnie za ubranie.

Witam popołudniowo;-)
Widzę, że mróz nikogo nie uziemił w domu. Takie mroźne powietrze też zdrowe jest. U nas niestety mroźno ale i wilgotno (taki rejon) Brrr
Ale spacerek był, bo ja się muszę z domu ruszyć inaczej bym zdziczała. Jedyny kontakt z ludźmi to wy i telefony:szok: No od czasu do czasu mama wpadnie i my do niej w niedzielę na przymusowy obiad. A tak każdy dzień to dzień świstaka:-(

Ja byłam ze 2,5h na spacerze bo tyle mi zajęło załatwianie spraw a mała spała cały czas ponad 4h dzis mi ciagiem spała chyba odespała te noce :tak:.Jak wróicłysmy to mała taka byłe czerwona jakby z solarium wyszła dopiero co hihiihihihi.
Ja teraz wychodze na dwór bo na koniec tygodnia zapowiadaja te mrozy to bedziemy siedziec w domku wtedy:tak:
Efe nie martw sie bo ja mam to samo albo komp albo małż zadzwoni a tak to nie ma do kogo się odezwać .Do mnie matka nie zadzwoni ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry