reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a my po spacerku,nie powiem,żebym nie zmarzła bo strasznie zmarzłam,nogi mi spuchły jak balony,na twarzy też mam straszne placki nie ma juz mróz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No po takim opisie to dziś chyba nie wystawie nosa z domu. Zwłaszcza że zaczął śnieg sypać. A w lodówce siedzi pingwin (zjadł wszystko:wściekła/y:) i tatuś będzie musiał się ruszyć do jakiegoś sklepu.
W takie dni jak dziś marzy mi się kominek. Mju jak ci dobrze! Ogrzej stópki za mnie:sorry:

Ja wróciłam własnie ze spotkania z dziewczynami z forum regionalnego kurcze 4h i nagadac się nie mogłysmy ale fajna sprawa ciekawe jak u nas się spotkamy ;-).Mała umeczona spi już 2h ,chata swiątecznie posprzatana teraz tylko zakupy i do garów żeby podszykowac cos na te świeta:tak:

No po takim opisie to dziś chyba nie wystawie nosa z domu. Zwłaszcza że zaczął śnieg sypać. A w lodówce siedzi pingwin (zjadł wszystko:wściekła/y:) i tatuś będzie musiał się ruszyć do jakiegoś sklepu.
W takie dni jak dziś marzy mi się kominek. Mju jak ci dobrze! Ogrzej stópki za mnie:sorry:

ja mam uczulenie na mróz,wystarczy -4 a nogi mi puchną ,mam takie brzydkie placki i nie tylko na nogach,musze potem ciepłą herbate i kremem sie smarowac i cały dzień jest mi potem zimno:-(
a kominek i mnie sie marzy,ale gdzie w bloku,bleee

witam:-)
rok temu nie miałam posprzatane na świeta i w tym roku tez się tak zapowiada:no: chora byłam 3tyg w zeszłym roku i okazało się w międzyczasie ze w ciązy jestem a teraz od piątku chora jestem:no: gardło zatoki ból całego ciała, głowa to mi z bólu juz odpadła i nowa urosła i też boli:no: gorączki brak ale zaraziłam moje córeczki i mają katar zielony jak szpinak!!!! sciągam i nawilżam by tylko nie przeniosło się dalej.

Maz się śmieje ze mam sobie test ciążowy zrobić bo zachowuje się jak rok temu:-D:szok: a tak to męża codziennie na zakupy wysyłam bo ja się ruszać nie mogę zapewne w weekend cokolwiek zaczne gotować i szykowac, na Wigilie jedziemy do mojej siostry a na Idzien Świąt do teściów a II dzien spędzimy w domu.

w kazdej chwili mogę zostać bez internetu bo umowa nam się skonczyła a od 2stycznia mamy nowy net z netii ale mam nadzieje ze zdąże Wam jeszcze złożyć zyczenia. mam zamiar w weekend piec ciasteczka albo pierniczki z dziecmi, macie jakies sprawdzone przepisy?? poproszę na maila:-D

no nic czas na mnie,
pozdrawiam i do usłyszenia:-)

przyszłam powiedzieć dobranoc choć nie wiem kiedy pójdę spać bo mały od ponad godziny płacze jęczy no nie wiem co mu jest już mi ręce odpadają bo ciągle go nosze masakra.... :no:

a moze mu tez ząbki ida,bo moja tak marudzi,a jak dziąsełak poiziam palcem lub pieluszka to wrecz ryczy potem do tego ma lekką biegunke ,ale na szczęscie juz śpi i oby pospała tylko

hmm- u nas z tym zabkowaniem sie jakby uspokoilo, to znaczy slinotok jest, piesci w buzi non stop, troche podwyzszona temperatura tez jest i jedna plywajaca kupka dziennie ale przestal plakac zalosnie
a dziasla z czerwonych takie bialawe, twarde sie zrobily na dole
no ciekawe...

SEMPE- wspolczuje choroby- kuruj sie
pociesze sie ze u mnie chyba tez nie bedzie posprzatane bo moj na durne szkolenie z pracy jedzie do Krakowa przed samymi swietami:wściekła/y:
a o domowych pierniczkach to moge sobie co najwyzej pomarzyc
od 6 lat nie mialam normalnej Wigilli rodzinnej, skypowa jedynie:zawstydzona/y:uroki emigracji

a tak wogole to witam sie laski:tak:
dzis na spacerze nie bylismy bo pogoda paskudna byla, spac mi sie chcialo przez caly dzien, z lozka wygramolilam sie w poludnie
no a potem Adasiowi wlaczyl sie marudek i dzis jadlam nowatorskie danie- ziemniaki z wbitym jajkiem odgrzane na masle- najlepiej smakuja na stojaco z dzieckiem na reku;-)

teraz usnal przy karmieniu ale sie boje ruszyc- musze sobie odpoczac zanim otworzy oczy

spokojnej nocy wszystkim ktorzy ida spac:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
ja już chyba w tym tygodniu nosa nie wyściubię z chatki, za zimno mi i już; i coś mnie bierze, dreszcze, ból głowy, jakiś katar, normalnie super, na same święta... oby się nic z tego poważnego nie zrobiło, bo w domu cała rodzinka na Ninkę czeka...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry