Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No po takim opisie to dziś chyba nie wystawie nosa z domu. Zwłaszcza że zaczął śnieg sypać. A w lodówce siedzi pingwin (zjadł wszystkoa my po spacerku,nie powiem,żebym nie zmarzła bo strasznie zmarzłam,nogi mi spuchły jak balony,na twarzy też mam straszne placki nie ma juz mróz![]()
) i tatuś będzie musiał się ruszyć do jakiegoś sklepu. 

No po takim opisie to dziś chyba nie wystawie nosa z domu. Zwłaszcza że zaczął śnieg sypać. A w lodówce siedzi pingwin (zjadł wszystko) i tatuś będzie musiał się ruszyć do jakiegoś sklepu.
W takie dni jak dziś marzy mi się kominek. Mju jak ci dobrze! Ogrzej stópki za mnie![]()
chora byłam 3tyg w zeszłym roku i okazało się w międzyczasie ze w ciązy jestem a teraz od piątku chora jestem
gardło zatoki ból całego ciała, głowa to mi z bólu juz odpadła i nowa urosła i też boli
gorączki brak ale zaraziłam moje córeczki i mają katar zielony jak szpinak!!!! sciągam i nawilżam by tylko nie przeniosło się dalej.
a tak to męża codziennie na zakupy wysyłam bo ja się ruszać nie mogę zapewne w weekend cokolwiek zaczne gotować i szykowac, na Wigilie jedziemy do mojej siostry a na Idzien Świąt do teściów a II dzien spędzimy w domu.

przyszłam powiedzieć dobranoc choć nie wiem kiedy pójdę spać bo mały od ponad godziny płacze jęczy no nie wiem co mu jest już mi ręce odpadają bo ciągle go nosze masakra....![]()

uroki emigracji