reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam się i znikam :)
Dobranoc wszystkim...

Ostatnio nie mam czasu na BB, bo mam dużo marudzonka i płaczu w domu choć dziś miałam Aniołka, ale po całym poprzednim tygodniu musiałam odpocząć.

reklama

Moja córka przespała całą noc! Chyba skończyły się jej nocne wybryki Uff
Pobawiła się godzinkę zjadła to czego nie zjadła w nocy i znowu śpi. Ja sobie myślę że to przesilenie zimowe musiało być albo skok rozwojowy. Nie ważne! Ważne że idzie ku lepszemu.;-)
I pomyśleć że dokładnie rok temu zrobiłam pierwszy test ciążowy:-D Ach! Jeszcze pamiętam te emocje!

witam i ja z rana
a moja dla odmiany dzisiaj znów niespokojnie spała,ale obudziła sie ze dwa razy
u nas już -7 na polku i pruszy,ja raczej nie wyjde z małą,bo mi sie nie podoba,cos mi pokasłuje,żeby mi sie na świeta nie rozłożyła,bo u mnie w domku normalne,że dzieci mi na świeta choruja,byle nie w tym roku,pfu pfu

No ja w zeszłym roku też chora byłam. Najgorzej w sylwestra. Cały dzień w wyrku. Spać o 20, krótka pobudka o 24, fajerwerki i dalej lulu.
W tym roku to się raczej nigdzie nie ruszymy. Choć znajomi z małym dzieckiem (10m-cy) zapraszają nas do siebie.
Piwonia mam nadzieję, że jednak dzieci ci się nie rozłożą. Przy takiej temperaturze powinien szlag trafić wszystkie zarazki!

No ja w zeszłym roku też chora byłam. Najgorzej w sylwestra. Cały dzień w wyrku. Spać o 20, krótka pobudka o 24, fajerwerki i dalej lulu.
W tym roku to się raczej nigdzie nie ruszymy. Choć znajomi z małym dzieckiem (10m-cy) zapraszają nas do siebie.
Piwonia mam nadzieję, że jednak dzieci ci się nie rozłożą. Przy takiej temperaturze powinien szlag trafić wszystkie zarazki!

powinien,ale czy trafi cieżko wyczuc
starsze mi sie trzymają,a mniejszą obserwuję i jak coś to z nia chce jeszcze we wtorek podejść żeby lekarka ja skontrolowała
my świeta u rodziców,a sylwka napewno w domku spędzimy

witam sie i ja:-) u nas chlodno ale temp na + i oczywiscie deszcz pada:confused2:
moj maz nawet o sylwestrze nie pamietal:szok:ale tak by troche nam glupio bylo zeby tesciow prosic o pilnowanie malej...oni co roku gdzies baluja wiec nie chcemy im psuc planow.i moj maz mowi ze poogladamy jakies filmy pozniej fajerwerki z okna i lulu:sorry:

Witam sie z rana .Efe ty mnie z ta przespana noca nie drażnij bo my od 3:30 wiercimy sie ,ryczymy i kurcze nie wiem co jeszcze głowa boli jakby ja ktoś pała zdzielił.No my święta i sylwka w domu (pierwszy raz od iluś tam lat ,ale cóż jakoś to przezyjemy).Uciekam bo jęczzy Miłego dnia:-)

Witam sie z rana .Efe ty mnie z ta przespana noca nie drażnij bo my od 3:30 wiercimy sie ,ryczymy i kurcze nie wiem co jeszcze głowa boli jakby ja ktoś pała zdzielił.No my święta i sylwka w domu (pierwszy raz od iluś tam lat ,ale cóż jakoś to przezyjemy).Uciekam bo jęczzy Miłego dnia:-)
Chogata z naszymi dziećmi to jak na kolejce górskiej raz na dole raz u góry. Zobaczysz i u was się odwróci!

A moja ma dziś dzień śpiocha, chyba odsypia te tygodnie marudzenia. Spała od 7 do 9. Obudziła się z suchym pampersem (znowu:szok:) i jak poczekłam zrobiła siusiu po spaniu, przebrałam....a ona z uśmiechem na twarzy i pięścią w buzi walnęła w niego kupę:-D

Trzymajcie dziś za nas kciuki. Ok 13 idziemy do notariusza podpisać akt notarialny;-) Może marzenia o własnym kominku się kiedyś spełnią?!

Efe trzymam kciuki mocno:-)

u nas z pozwoleniem na budowe się ociagają, ciagle coś im nie pasuje i odrzucają, maż podejrzewa ze czekają na łapówke jak zobaczyli projekt i teren na którym chcemy się budować:no:

Malutka śpii, Angelinka nadal w domu, jest bardziej marudna niz Alicja

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry