reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ehheeh no dokładnie - tak sie u nas sierpniówek składa ze na jedne swieta była wiadomosc o dzidzi a na drugie dzidzia;-)

imieninki musimy jakos ustalic kiedy beda obchodzone - mamusie Alicji - kiedy wy obchodzicie? bo np. dzisiaj tez jest Ali w kalendarzu:-)

my po chrzcinach - teraz tylko trzeba pozjadac to co zostało, zeby nie skisło:tak:musze jakos czasem gospodarowac zeby skrobnac cos tu codziennie, bo ostatnio to sie tylko zaczytuje:zawstydzona/y:
wczoraj to za nic czasu nie miałam Malutka mi jakosdziwnie je - potrafi przy piersi płakusiac nawet i nie da sie jej czasami przystawic - jakas zdenerwowana:no:no ale z tego co czytam to Wasze szkraby tez trudno ciagnieciem ostatnio zainteresowac:-p
Od dzisiaj biore sie za pozadki i wywalam z szaf co mi nie potrzebne a mam tego ho ho a miejsca mało, bo gadżetów dla Małej przybywa:-DAle dzwonie juz od tygodniado domu samotnej matki czy by troche ciuchów nie przyjeli odemnie ale nikt nie odbiera wwwrrrr A juz psychicznie mi źle z tym ze mam w mieszkaniu rzeczy ktoryh pewnie ani razu nie uzyje tylko tak trzymam bo trzymam - a jakis pierdułek do dekoracji to juz mam zatrzesienie:szok:

reklama
my z Adasiem razem obchodzimy imieniny wiec nie zapomne:-)

witam dziewczyny,

ale pada u mnie, znow na spacerku nie bylismy
dobrze ze raczej ten dzien przesypia bo nie wiem co bym robila
przesypia swoja droga na mnie-jak odloze to wielkie niezadowolenie

i musze stwierdzic ze juz ladnie je- a sposob taki mam na niego ze rzadziej do piersi przystawiam- a jak tylko zaczyna wybrzydzac to pod karuzelke:tak: chyba zrozumial lekcje bo juz grzecznie je

Aneczko a może tyle tych dat bo w różnych religiach różnie wypada, co? tak jest z Ninami właśnie, ale wg kalendarza katolickiego to właśnie 15 XII, więc takie było kryterium wyboru;
malbertko - na T jest wątek oddam/przyjmę, może tam spróbuj znaleźć nowego właściciela niepotrzebnych Ci przedmiotów?
Mewa - jesteś okrutna;))) ale ważne, że mały Adaś ładnie je dzięki temu sposobowi:)

Andariel- musze byc stanowcza bo widze ze mi maly manipulator rosnie ;-)-
juz i tak skacze jak mi zagra - a raczej zamarudzi
moj ma nawet pretensje ze rozpieszczam

no ale w sumie cala rodzina lacznie z babciami 2.5 godziny samolotem stad to kto ma rozpieszczac?

zazdroszcze ze jedzisz do rodziny na swieta

ja tam ciagle swiat nie czuje nadchodzacych, nawet choinki nie mam ciagle

Ostatnia edycja:
u nas też jeszcze nie ma ani choinki, ani ozdób, bo w piwnicy siedzą, a sama nie pójdę bo się boję pająków:-p co do tych świąt to bardzo chcemy jechać, ale dużo zależy choćby od pogody (letnie opony mamy, bo zimowe zostały wlaśnie w domu rodzinnym:sorry:); no i jakby nie patrzeć wychodzi ok.7 godzin w aucie, już truchleję na myśl o ściśniętej w foteliku córci, ale co poradzić, inaczej nie przewiozę bezpiecznie dziecka

Ostatnia edycja:
hejka

my po szczepielniu, Julia troszke płakała ale szybko usneła w aucie. Dzielna moja kruszynka :-)

a imieninki jej wybrałam na 22 maja :-) bo w tym miesiącu jest najmniej świąt mojej licznej rodzinki :-)

ale wieczorki mamy bardzo marudne :-(, z zasypianiem wieczornym tez ciężko :-(, skok? ząbki? wszystko na raz?

a i my jedziemy do Polski ale po świętach :-)

No moja znowu drugą godzinę śpi! Coś się poprzestawiało to moje dziecko!
Aż mi się nudzić zaczęło. Wybija matkę z rytmu hihi

Mewa ja o swojej mówię "terrorystka":-D

A imieniny tatuś córci na 19 grudnia zaplanował. I stwierdził że w jednym miesiącu z imieninami mamy, babci i Bożym Narodzeniem to nie zapomni :-)

reklama
No moja znowu drugą godzinę śpi! Coś się poprzestawiało to moje dziecko!
Aż mi się nudzić zaczęło. Wybija matkę z rytmu hihi

Mewa ja o swojej mówię "terrorystka":-D

A imieniny tatuś córci na 19 grudnia zaplanował. I stwierdził że w jednym miesiącu z imieninami mamy, babci i Bożym Narodzeniem to nie zapomni :-)

dokładnie tak ma imieniny moja Gabrysia;-)
a najmłodsza nawet nie sprawdzałam kiedy ma

twoja ładnie śpi,a moja kiedyś tez tak ładnie sypiała,bardzo mi tego brakuja bo chciałam w końcu cos dla siebie porobic wtedy (scrapbooking)a moja dzisiaj śpi strasznie wręcz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry