reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Efe super prezent na gwiazdke .Sempe też coś na ten temat wiem bo my już po ,ale kiedy ruszymy to nie mam pojęcia .a mało z tego mój ostatnio pojechał na ryby a wrócił po 3 h z umową wspęną na zakup działki (trzecia już wrrrrrrrrrrrrrrrrr).Ach życie:tak:

reklama
witam i zaraz zmykam,bo jak poczytalam zaleglosci to mala sie obodzila....i tyle popislam:-D
Mam pytanie do Iwonki,czt tych pierniczkow to duzo wychodzi z tej porcji?....bo ja bym zrobila,tylko ze jak wyjdzie duzo to nie wiem czy damy rade zjesc...hi,hi.....:laugh2::laugh2::laugh2:
Zajze pozniej....

Dzięki dziewczyny:):-)
No domek to raczej skromny postawimy. Taki 100-tu metrowy góra. Ale marzymy o tym od bardzo, bardzo dawna. Najpierw pewnie zamieszkamy na dole a po jakimś czasie zrobimy górę. No i jak zaczniemy budowę to szlag trafi moje plany siedzenia w domu z Gabrysią i czas będzie wracać do pracy :-(ewentualnie szukać nowej:eek: Ale czego się nie robi dla swoich czterech ścian? No i kominka. No i się będę musiała zapisać na jakieś forum dla działkowców czy ogrodników, bo ja się kompletnie na tym nie znam!

Moje dziecko znowu śpi. Zacznę się martwić normalnie :/

Ostatnia edycja:
Hej:-). Pogoda taka, że tylko w łóżku leżeć. Trochę słonka by się przydało, ehhh marzenie.
Efe, to trzymam kciuki. Oby się udało:-). Każdy chyba marzy o własnym domku.
Moja Mała wczoraj wieczorem marudziła, już myśłałam, że nie zaśnie. A w nocy dalej jedzenie co 2,5 - 3 godz. Według pani Hogg dzieciaczki w tym wieku już nie powinny jeść w nocy i budzą się tylko nawykowo. No nie wiem. Może po świętach spróbuję coś z tym zrobić.

witam i zaraz zmykam,bo jak poczytalam zaleglosci to mala sie obodzila....i tyle popislam:-D
Mam pytanie do Iwonki,czt tych pierniczkow to duzo wychodzi z tej porcji?....bo ja bym zrobila,tylko ze jak wyjdzie duzo to nie wiem czy damy rade zjesc...hi,hi.....:laugh2::laugh2::laugh2:
Zajze pozniej....

dacie rade spokojnie,jest ih sporo,ale nie ażtyle,żebyscie nie zjedli,jak cos to częsćsobie schowasz i zjecie za jakis czas

Dzięki dziewczyny:):-)
No domek to raczej skromny postawimy. Taki 100-tu metrowy góra. Ale marzymy o tym od bardzo, bardzo dawna. Najpierw pewnie zamieszkamy na dole a po jakimś czasie zrobimy górę. No i jak zaczniemy budowę to szlag trafi moje plany siedzenia w domu z Gabrysią i czas będzie wracać do pracy :-(ewentualnie szukać nowej:eek: Ale czego się nie robi dla swoich czterech ścian? No i kominka. No i się będę musiała zapisać na jakieś forum dla działkowców czy ogrodników, bo ja się kompletnie na tym nie znam!

Moje dziecko znowu śpi. Zacznę się martwić normalnie :/
twoja znowu a moja dopiero:-(oj cos dzisiaj marudna jest ,ciekawe ile pośpi,daje jej 10 minut:-(:-(:-(

Czesc dziewczyny! My juz powoli szykujemy sie do Polski:) Chociaz wyjezdzamy dopiero w poniedzialek ale mamy troche papirow do zalatwiania:-)
Azorek a Ty lecisz do Polski?????
Mam pytanie! Czy podczas karmienia piersia mozna brac aviomarin??
Mam chorobe lokomocyjna a czeka nas 6 godz plyniecia promem:eek:
Czy maly tez moze wymiotwac? Co robic jezeli by mial wymioty? Czy ktoras sie orientuje????:eek:

reklama
moja córeńka miała wczoraj swoje pierwsze imieninki:-) jakie to cudowne, obchodzenie różnych świąt czy ważnych dat wraz z nią:-)rok temu jechaliśmy do domu na święta z nowiną, że mała fasolinka jest już na świecie, a w tym roku będą to pierwsze wspólne święta z malutką... i pomyśleć, że jeszcze 1,5 roku temu stałam przy stanowisku, że dzieci raczej mieć nie będę:-Da teraz chciałabym mieć 3:-D
ale mi się refleksyjnie zrobiło...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry