Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale czego się nie robi dla swoich czterech ścian? No i kominka. No i się będę musiała zapisać na jakieś forum dla działkowców czy ogrodników, bo ja się kompletnie na tym nie znam! witam i zaraz zmykam,bo jak poczytalam zaleglosci to mala sie obodzila....i tyle popislam
Mam pytanie do Iwonki,czt tych pierniczkow to duzo wychodzi z tej porcji?....bo ja bym zrobila,tylko ze jak wyjdzie duzo to nie wiem czy damy rade zjesc...hi,hi.....
Zajze pozniej....
twoja znowu a moja dopiero:-(oj cos dzisiaj marudna jest ,ciekawe ile pośpi,daje jej 10 minut:-Dzięki dziewczyny:-)
No domek to raczej skromny postawimy. Taki 100-tu metrowy góra. Ale marzymy o tym od bardzo, bardzo dawna. Najpierw pewnie zamieszkamy na dole a po jakimś czasie zrobimy górę. No i jak zaczniemy budowę to szlag trafi moje plany siedzenia w domu z Gabrysią i czas będzie wracać do pracy :-(ewentualnie szukać nowejAle czego się nie robi dla swoich czterech ścian? No i kominka. No i się będę musiała zapisać na jakieś forum dla działkowców czy ogrodników, bo ja się kompletnie na tym nie znam!
Moje dziecko znowu śpi. Zacznę się martwić normalnie :/

a teraz chciałabym mieć 3