reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
my najprawdopodobniej w maju bedziemy Adasia chrzcic- najwazniejsze ze chrzestni zaklepani:tak:

czesc dziewczyny
udalo mi sie wreszcie wyjsc na spacer po dwoch dniach kiszenia sie w domu, plus 3 ale zmarzlam bardzo
na snieg sie jednak nie zapowiada
juz 6 lat nie bylam w PL zimowa pora-odzwyczailam sie od mrozow i sniegu
widze ze maluszek sie najadl to i ja ide sobie zrobic herbatke z cytrynka na rozgrzanie

Ostatnia edycja:
reklama
Megaczka nie chodzi nam o licytacje kto ma dalej tylko ze samolot + auto i tyleeee godzin:szok:a nasza to tylko autobusem po ok 40 min jezdzila do tej pory:eek:ja mam chorobe lokomocyjna-niby u niemowlat nie wychodzi....:confused2:zobaczymy:tak:

wiem, wiem, żartowałam tylko :-). Ja też kiepsko znosze podróz autem (prawie nic nie jem) a na promie cały czas na płasko musze leżeć bo inaczej hafty idą ale Julce nic nie było więc moze i twoja Amelka wytrzyma

witam:-)
postanowiłam ze 27grudnia startuje w biegu sylwestrowym w Poznaniu, dystans do pokonania to 10km:-) sprawdze swoja kondycje:-) męża namawiam bo on to kiedys wyczynowo biegał. Ciekawe co z tego wyjdzie:-)
to trzymam kciuki za ciebie i za męża :tak:

ja właśnie wróciłam ze spacerku - biało i zimno na dworze. Zmarzly mi jedynie dlonie, pomimo rękawiczek :eek:. Julka nadal spi w wózku ale pewnie zaraz sie obudzi mega głodna :tak:

nocke miałysmy kiepską bo po karmieniu nie mogłam małej odłożyc, tylko na mnie chciała spac, nawet u męża był ryk. Ale jakos udało mi sie ja przekonać do spania między nami tylko dla mnie to nie sen a czuwanie :-( i teraz umieram na ból głowy... ech nikt nie mówił że bedzie lekko z maluszkiem (tylko pani Tracy Hogg której pozal sie boże dobre rady nijak sie do rzeczywistości mają) :no:

święta spędzimy w domku z dziadkami, może do znajomych wyskoczymy a potem w autko i jazdaaaaa do Poslki :-). A chrzcimy małą 3go :tak:. mam nadzieje że zdąże jeszcze kupić sukienusie bo mam tylko różowe :eek:. Moja babcia by chyba padla jakby tak prawnuczke w kosciele zobaczyła :-D

dzien doberek:)
wlazlam sie pokazac:)
U NAS WSZYSSTKO OK:)Maycia od wyeksmitowania do swojego pokoju dalej tam spi:)w nocy sie nie budzi:)zdrowa i wazy juz dobrze ponad 7 kilo:)nie wazylam jej bo dopiero po Nowym Roku bedziemy sprawdzac:)
pozdrawiam i zycze milego dnia

Moja panienka to normalnie mnie rozbraja. Zakrywa się pieluszką, potem Juniorka wkłada na twarz i po chwili woła mamę, bo ma problem ze ściągnięciem i tak w kółko ja ściągam ona zakłada ehhh

a ja chrzcić będę dopiero na wiosnę, bo najpierw kolki, 3 dniówki i biegunki i zrobiło się zimno, a ja chciałam w sukieneczkę ją ładną ubrać. Ostatnio oglądałam w Wójciku trochę drogo, ale śliczne mają :)))
Deli moja Karolinka robi tak samo z pieluszką, wkółko ja jej zdejmuję a ona wciąz zakłada na buźke i nie umie ściągnąc :szok:

Witam popołudniowo:)
Miałam dziś pracowity dzień. Kręgosłup mi wchodzi nie powiem gdzie:-(
Ale duma mnie rozpiera.
A śnieg pruszy i pruszy. I aż mi szkoda, że moja Gabrysia jeszcze za mała na sanki:-(

Deli moja Karolinka robi tak samo z pieluszką, wkółko ja jej zdejmuję a ona wciąz zakłada na buźke i nie umie ściągnąc :szok:

Jestem ciekawa kiedy się nauczą ściągać, a nie wołać w kółko mamę do pomocy :-)

Witam popołudniowo:)
Miałam dziś pracowity dzień. Kręgosłup mi wchodzi nie powiem gdzie:-(
Ale duma mnie rozpiera.
A śnieg pruszy i pruszy. I aż mi szkoda, że moja Gabrysia jeszcze za mała na sanki:-(

Efe jeszcze się najeżdżą... choć też żałuje bo jest tak bialutko i pięknie, a jakie zdjęcia by mogły być ehhhh No nic trzeba czekać do przyszłego roku ...

My tez na wiosne ale ze wzgledu na chrzesna ale to i dobrze bo ładnie moge wtedy ubrac mała :tak:.Syna tez chrzciłam jak miał 8 miesiecy .Uciekam uszka lepic

U nas chrzestni wybrani przed poczęciem, że tak powiem, bo wiadomo było u mnie siostra u Andrzeja brat, a że nie udało się zaraz po urodzeniu zorganizować to przesunęłam na wiosnę :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam problem , mianowicie chodzi mi o wychowawczy: czy maz moze tez pojsc,bo nie wiem jak mam we wniosku napisac.....
napisalam na odpowiednim watku,ale nie wiem czy tam ktos dzis zajzy,a mi to potrzebne by bylo na JUZ!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry