Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Iwonko,kiedys podawalam,ale teaz nawet o tym nie pomyslalama dlaczego ma ci sie nie należec,mi sie wydaje ze ci sie należy
deli ja chyba tez nie zasnę,zwłaszcza,ze sama jestem,a mój jeszcze nie dzwonił,że dojechał i sie troszkę martwie tym bardziej jak widze co jest na drogach
anet a co do katarku u córy czy podawałaś jej moze kiedys Sinupret??
,powiem mezowi zeby jurto zapytal sie laryngologa.....No to mnie uspokoilas Aniu,dzieki,bo ja to nie dosc, ze sie na tym nie znam,to i zaraz panikuje....Tak należy się (mam wszystki informacje od kadrowej :-) ) i jak wracasz z macierzyskiego wg kodeksu pracodawca nie może ci odmówić wydania go w całości jednorazowo
Piwonia spokojnie zadzwoni tylko na pewno dłużej będzie jechał niż zawsze właśnei ze wzgledu na drogi

Hej
Dziewczyny mam pytanko do mam starszych dzieci, czy szczepiłyscie swoje pociechy szczepionką odra swinka i różyczka?? czy po były jakieś objawy? powikłania??
U nas śniezno, biało, mroźno brrrrrrrrrrrrrrr no ale w końcu zima ;-)
MIKA ja gdzieś kiedyś słyszałam teorię, że ta szczepionka może wywołać autyzm.
Ja jak już pisałam mam dziś ciężki dzień. Patrzę na Tą moją Anielkę i tak mi jej szkoda - bliznę będzie miała jak nic- 4 szwy nad brewką. Do tego Antek ma chyba skok albo zaczyna się akcja ząbki bo baardzo marudny, i jeszcze z Babcią źle :--
-
-
-(
Oj Mju bardzo mi przykro. O Anieli nic nie doczytałam, ale się nie martw moja siostra jak była mała tez rozcięła sobie nad łukiem i nic a nic nie widać.
Bardzo mi przykro z powodu babci.
Piwonia ważne że zadzwoniłŚpij spokojnie.
Anet po to tu jesteśmy by pomagać :-) a jak wiem to z miłą chęcią pisze
al jakos sie trzymamJa tez nic nie wiem co sie stalo Anielce,nie doczytalam pewnie...ale mam nadzieje ze nic nie bedzie widac.....MIKA ja gdzieś kiedyś słyszałam teorię, że ta szczepionka może wywołać autyzm.
Ja jak już pisałam mam dziś ciężki dzień. Patrzę na Tą moją Anielkę i tak mi jej szkoda - bliznę będzie miała jak nic- 4 szwy nad brewką. Do tego Antek ma chyba skok albo zaczyna się akcja ząbki bo baardzo marudny, i jeszcze z Babcią źle :--
-
-
-(
Milo sie na serduchu mi zrobilo jak czytalam twojego posta,jeszcze raz dzieki.....:-)
Anet po to tu jesteśmy by pomagać :-) a jak wiem to z miłą chęcią pisze
teraz...jak juz straciłam nadzieje

Jak była jeszcze w brzuchu - to snół plany ze jeszcze w tym sezonie jej małenartki kupi

nie ma to jak wyobraźnia faceta. Dopiero jak się urodziłą i zobaczył jaka to bezbronna istotka to przystopował
ohhh mam nadzieje ze nie bedzie miała takiej skórki wrażliwej po mężusiu i nie bedzie się upałów bała