reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
DELI-a skad zly humor?

PIWONIA-ja tez chyba nie zasne-za duzo herbat z cytryna bylo dzis:tak:
zreszta Adas jakos nieskory do spania
zaglosowalam na pokoj Dawdka
a maz raczyl zadzwonic?

reklama
a dlaczego ma ci sie nie należec,mi sie wydaje ze ci sie należy

deli ja chyba tez nie zasnę,zwłaszcza,ze sama jestem,a mój jeszcze nie dzwonił,że dojechał i sie troszkę martwie tym bardziej jak widze co jest na drogach:wściekła/y:

anet a co do katarku u córy czy podawałaś jej moze kiedys Sinupret??
Iwonko,kiedys podawalam,ale teaz nawet o tym nie pomyslalam:sorry:,powiem mezowi zeby jurto zapytal sie laryngologa.....
Wlasnie ,moze ze wzgledu na drogi nie dzwoni,bo nie ma jak,a ze zle jechac to mu dluzej schodzi.....
Tak należy się (mam wszystki informacje od kadrowej :-) ) i jak wracasz z macierzyskiego wg kodeksu pracodawca nie może ci odmówić wydania go w całości jednorazowo :)

Piwonia spokojnie zadzwoni tylko na pewno dłużej będzie jechał niż zawsze właśnei ze wzgledu na drogi
No to mnie uspokoilas Aniu,dzieki,bo ja to nie dosc, ze sie na tym nie znam,to i zaraz panikuje....:happy:

no właśnie dzwonił,wiec choc tyle
ale mówi,że tam drogi bielusieńkie nic nie odśnieżone,to u nas wszystkie czarnea śniegu sporo jest,równe 7 godzin jechali,ale wazne ze na miejscu,zamówiłam budzenie na 7 u niego bo młodszą dziadek ma do szkoły zaprowadzic,ale musze ja przyszykowac,a z reguły koło 8 wstaje dopiero

Hej :)

Dziewczyny mam pytanko do mam starszych dzieci, czy szczepiłyscie swoje pociechy szczepionką odra swinka i różyczka?? czy po były jakieś objawy? powikłania??

U nas śniezno, biało, mroźno brrrrrrrrrrrrrrr no ale w końcu zima ;-)

MIKA ja gdzieś kiedyś słyszałam teorię, że ta szczepionka może wywołać autyzm.

Ja jak już pisałam mam dziś ciężki dzień. Patrzę na Tą moją Anielkę i tak mi jej szkoda - bliznę będzie miała jak nic- 4 szwy nad brewką. Do tego Antek ma chyba skok albo zaczyna się akcja ząbki bo baardzo marudny, i jeszcze z Babcią źle :-(:-(:-(:-(:-(

Oj Mju bardzo mi przykro. O Anieli nic nie doczytałam :(, ale się nie martw moja siostra jak była mała tez rozcięła sobie nad łukiem i nic a nic nie widać.
Bardzo mi przykro z powodu babci.

Piwonia ważne że zadzwonił :) Śpij spokojnie.

Anet po to tu jesteśmy by pomagać :-) a jak wiem to z miłą chęcią pisze :)

Mju- tak jak Deli pisze pewnie sladu nie bedzie po bliznie
wspolczuje z powodu Babci- rozumiem Cie bo moja ostatnio tez bardzo podupadla na zdrowiu- bardzo sie martwie:-(

no widzisz Piwonia- niepotrzebnie sie martwilas

Ja jak już pisałam mam dziś ciężki dzień. Patrzę na Tą moją Anielkę i tak mi jej szkoda - bliznę będzie miała jak nic- 4 szwy nad brewką. Do tego Antek ma chyba skok albo zaczyna się akcja ząbki bo baardzo marudny, i jeszcze z Babcią źle :-(:-(:-(:-(:-(

o mamo,a toś mnie wystraszyła teraz
Anielka nie martw sie siostra miała szytą noge jak była mała i tez nie ma śladu,a co do babci bardzo mi przykro:(

Oj Mju bardzo mi przykro. O Anieli nic nie doczytałam :(, ale się nie martw moja siostra jak była mała tez rozcięła sobie nad łukiem i nic a nic nie widać.
Bardzo mi przykro z powodu babci.

Piwonia ważne że zadzwonił :) Śpij spokojnie.

no mam nadzieje,że uda mi sie zmrużyć oko,bo brzuch dzis strasznie mnie boli:wściekła/y:al jakos sie trzymam

Ja tez nic nie wiem co sie stalo Anielce,nie doczytalam pewnie...ale mam nadzieje ze nic nie bedzie widac.....

Milo sie na serduchu mi zrobilo jak czytalam twojego posta,jeszcze raz dzieki.....:-)

Piwonia , a widzisz zadzwonil jednak,mozesz isc spac.....

no to doczłapałam do kompa to moze coś skrobne bo Moja śpi - ale pewnie jeszcze nie na dobre, chociaz moze? bo dzisiaj wczesniej wstała niz zwykle- moze wkońcu zaczyna się przestawiać:-Dteraz...jak juz straciłam nadzieje:-D

Na dwórku bylismy ale tez mroźno u nas -6, ale pare ulic to musiałam brykac z Alą na ręku bo nie chciało jej się w wóziu leżeć tylko darła pyszczka żeby ją wziąć na rączki. Już chyba lepiej jak ją niosłam - opatulona była ciepło - niż żeby miała płakac w wózku i nachapać się zimnego powietrza:confused2:
Też ostatnio marzyłam o saneczkach - ale bedzie fajnie za rok;-)Chociaż Mój to pewny jest ze na nartach za rok nasze dziecko będzie uczył - ehheeh ja mu dam taką kruszynkę:shocked2:Jak była jeszcze w brzuchu - to snół plany ze jeszcze w tym sezonie jej małenartki kupi:-D:-D:-Dnie ma to jak wyobraźnia faceta. Dopiero jak się urodziłą i zobaczył jaka to bezbronna istotka to przystopował:-D

Ja tam wole zeby mała bardziej lubiła smażenie się na słonku z mamusią niż zimowe harce z tatusiem:-Dohhh mam nadzieje ze nie bedzie miała takiej skórki wrażliwej po mężusiu i nie bedzie się upałów bała:-p

dobrej nocki dziewuchy

Sempe ja tez oczywiscie podziwiam Twoje plany - i to jeszcze w zime brrrr

Anet powodzonka z tymi formalnosciami i podaniami - ja tez w weekenda musze podanko o ten fakultatywny urlop napisac wkońcu:sorry:

Mju -Twojej Anieli pewnei się szybko zagoi bo to młode ciałko i nie będzie śladu;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry