reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kochane kończymy i spanko :)
Ja się troszkę uspokoiłam i idę spać... że też nie mogą napisać na wynikach, że normy dotyczą dorosłych ehhhhh
Ja już prawie włosy z głowy rwałam .... no nic idę spać i zobaczę co lekarz jutro powie

Dobranoc

Ps. Anet jak będziesz miała jakieś pytania odnośnie pracy to pytaj ja przepytałam kadrową ze wszystkiego :))))

reklama
dziewczyny ja jeszcze nie spie nerwy mam takie że szok, córka ma prawie 40 goraczki własnie czekam na pogotowie.... i jak na złość jestem sama :wściekła/y: a takie przeboje po drodze ze masakra, lekarz rodzinny ma w dupie i nie chciał przyjechać a dzwoniłam już o 17 do niego.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MIKA to wsadź ją do chłodnej wody, rozbierz... nie przegrzewaj i daj ibuprofen jak nie zadziała to paracetamol. Mam nadzieję, że to nic poważnego trzymaj się!

witam z rana,nic nie spałam prawie tak źle sie czułam
Mika a która córa ci tak gorączkowała,mam nadzieje,ze już jest lepiej i pogotowie cos zaradziło
Deli nie martw sie wynikami moze nie jest aż tak źle jak sie wydaje,zobaczysz co powie lekarka,ale na temat wyników z moczu to szkoda gadac bo sama kilka lat męczyłam sie u córy ze złymi wynikami

u nas na polku tylko -13:szok::szok:wiec napewno na polko sie nie wybieram dzisiaj z mała ,sama wyskocze po cos na obiadek tylko

witam i ja piatkowo:-) wczorajszy mokry snieg zamarzl i na dworze slizgawka:no:
a szkoci jezdza na letnich oponach to wiekszosc do pracy dzis nie dojedzie-jak co roku:eek:2 lata temu zadna taxi zaden autobus -normalnie nic nie jezdzilo jak spadl snieg bo oni tu nie przyzwyczajeni sa:confused2:
ja sie chyba juz wyjazdem stresuje-nie spie od 4.30:szok:a czysci mnie tak ze do niedzieli to ja te swoje zbedne kilogramy zrzuce hehe:zawstydzona/y::sorry:
no i u tescia w aucie poszedl silnik:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wyjedzie po nas z jakims znajomym i mama mnie przywita dopiero u tesciow na obiedzie:-(:-(ehhh zawsze cos sie porobi na zlosc:no:
zdrowka dla chorowitkow zycze.

Witam się,
Posprzątałam cały dom, zrobiłam porządek w szafach i tylko pranie mi zostało :) wczoraj robiłam 3 automaty i z 3 mi zostało, ale nie mam już gdzie wieszać.
Chciałam umyć okna. I teraz okno w kuchni od którego zaczęłam wygląda strasznie :((( a chciałam dobrze.

Piwonia wyniki z moczu są nawet nawet wyszła mała infekcja jak dla mnie :P, a wczoraj mi chodziło o wyniki krwi :((((
Idę o 11 do lekarza ciekawe co mi powie?:(

Mika bardzo mi przykro mama nadzieję, że już jest dobrze.

Witam się,
Posprzątałam cały dom, zrobiłam porządek w szafach i tylko pranie mi zostało :) wczoraj robiłam 3 automaty i z 3 mi zostało, ale nie mam już gdzie wieszać.
Chciałam umyć okna. I teraz okno w kuchni od którego zaczęłam wygląda strasznie :((( a chciałam dobrze.

Piwonia wyniki z moczu są nawet nawet wyszła mała infekcja jak dla mnie :P, a wczoraj mi chodziło o wyniki krwi :((((
Idę o 11 do lekarza ciekawe co mi powie?:(

Mika bardzo mi przykro mama nadzieję, że już jest dobrze.
acha,mam nadzieje,ze nie są aż tak złe
bo na nich podaja normy dla dorosłych,a dla dzieciaczków są zupełnie inne i bede trzymała kciuki zeby było jednak wszystko dobrze,moze malutka ma mała anemie tylko

ja tez dokańczam sprzątanko i bede miała z głowy,zostało mi tylko przystrzyc firanke w pokoju bo mam za dlugie makarony:-(

Anemii raczej nie ma, ale z wyników z tego co sie doczytałam to jakaś infekcja może być :(((
Po godzinie się doszukałam wyników dla dzieci :((( Nie miałam pojęcia, ze norma jest dla dorosłych :((( ehhhhh

reklama
Anemii raczej nie ma, ale z wyników z tego co sie doczytałam to jakaś infekcja może być :(((
Po godzinie się doszukałam wyników dla dzieci :((( Nie miałam pojęcia, ze norma jest dla dorosłych :((( ehhhhh

a nie miała ostatnio jakiegoś katarku?bo to tez zawyży wyniki,a czasami jest tak,że dziecko moze przejść cosutajonego i wyniki są podwyższone,moze tez tak być,że mała np. zaczyna ząbkowaći tez wyniki mogą byc juz zmienione,nie martw sie,napewno bedzie dobrze;-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry