anet15
Mama Malgosi i Karolinki
no a propo urlopow,kadrowa kolezanki mojej mowi tak cytuje jej wypowiedzi:
~Za okres przybywania na urlopie wychowawczym urlop wypoczynkowy się nie należy! Oznacza to, że każdy miesiąc przebywania na urlopie wychowawczym zmniejsza należny nam wymiar urlopu wypoczynkowego o 1/12.
~urlop za 2010 rok przysługiwac będzie tylko za ten czas proporcjonalnie za każdy mieisac tyle ile byłaś w pracy na zwolnieniu na macierzyńskim i na wypoczynkowym
~w twoim przypadku to pewnie będzie za dwa miesiace za styczeń i za luty
~to jest proporcjonalnie jakieś 5 dni
a skoro do końca roku będziesz na wychowawczym to za ten czas urlop wypoczynkowy ci nie przysługuje
Sorki ze na glownym napisalam,ale to z rozpedu
~Za okres przybywania na urlopie wychowawczym urlop wypoczynkowy się nie należy! Oznacza to, że każdy miesiąc przebywania na urlopie wychowawczym zmniejsza należny nam wymiar urlopu wypoczynkowego o 1/12.
~urlop za 2010 rok przysługiwac będzie tylko za ten czas proporcjonalnie za każdy mieisac tyle ile byłaś w pracy na zwolnieniu na macierzyńskim i na wypoczynkowym
~w twoim przypadku to pewnie będzie za dwa miesiace za styczeń i za luty
~to jest proporcjonalnie jakieś 5 dni
a skoro do końca roku będziesz na wychowawczym to za ten czas urlop wypoczynkowy ci nie przysługuje
Sorki ze na glownym napisalam,ale to z rozpedu

Ciesze sie ze jade na swieta do mamy bo tutaj pierogow bym nie zjadla bo nie umiem robic:-( a kupne to juz nie to samo
Co do sesji przy choince mam nadzieje ze sie pochwalisz jak Ci poszla;-)
bo jak u Was to i u mnie
A moj cos od wczoraj marudny
Nie wiem co mam robic z tym