reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam w piękny piątkowy śnieżny poranek:-D
Dla mnie poranek bo jeszcze jestem w piżamie i jem śniadanie.
Mojej dziś o 4 rano się gadać zachciało. Normalnie chihrała się i gruchała. No i już zasnąć porządnie nie umiała. Także oczy na zapałki. Zwlekłam się z wyra dopiero o 8. Ech a tyle pracy przede mną:-( Aż się nie chce myśleć.

Deli 3 pralki?! Gdzie ty to wieszasz kobieto?! Ja mam tylko jedną suszarkę taką stojącą. I za cholerę nie chce więcej niż 1 pranie pomieścić. Co do wyników to też trzymam kciuki, żeby były dobre;-)

Mika mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończyło. Odezwij się w wolnej chwili.

Azorek tak to już jest że się wszystko sypie ale będzie dobrze. Nie stresuj się tak bo dziecko się denerwuje razem z tobą. A po co ma to też tak przeżywać? Niech jej się dobrze kojarzy.

Dobrze że mi przypomniałyście o tych podaniach do pracy bo mi kompletnie z głowy wypadło! A kadrowa to u mnie głąb totalny. Wszystko muszę sama wykombinować:confused2:

Och moja zasnęła to idę się ubrać i wziąć do roboty. MIŁEGO DNIA:laugh2:

reklama
Witajcie
No i mamy ropną angine :wściekła/y: czekałam na pogotowie 3h i tak przyjechali z wielka łaską po tym jak sie o to wykłóciłam, ja nie wiem za co im płacą :wściekła/y: podali jej na zbicie gorączki i oczywiście antybiotyk. Całe szczęście że mąż w nocy wrócił to zaraz pojechał do apteki. Teraz ma stan podgorączkowy i mam nadzieje ze już 40 nie bedzie miała :wściekła/y:
AAA zapomniałam dodać że to mój starszaczek jest chory :-(

Deli trzymam kciuki by było dobrze z malutką ;-)

Witam sie z rana cos mało teraz czasu na BB bo przygotowania do świat pełna parą ruszyły wczoraj pierogów nalepiłam ,dziś uszka .Krokiety wczesniej sie udało zrobić...Dziś choinke przywiozą to ją od razu ubiore a jutro pewnie sesja z małą przy choince .Starszak tradycyjnie chory w domu siedzi:wściekła/y:Robiłam mu badania i wsio oki więc nie wiem co jest grane pewnie jak nie widze to czapki nie zakłada albo sie nie zapina:wściekła/y:
Efe ja tą stojąca suszarke to 2 automaty na niej rozwieszam tylko bielizne + skarpety na kaloryfer w łazience i koszule męża na wieszak żeby wiecej miejsca było na niej .Jak mam posciel to tylko jak deszczu nie ma to na balkon i już .Też pranie robie bo mnóstwo ciuchów małej od marchewki brudnych i zaślinionych pomimo zakładnia sliniaków (wczoraj 5dokupiłam bo mało).
Azorek wszystko będzie oki:tak:
Moja coś ostatnio uspokoiła się z tymi zębami oczywiście kupa brzydka i zadka ale przynajmniej w nocy spimy do 4:30 dopiero potem wierci sie i płacze ...Dobre i to :tak:
Mika mam nadzieje ,ze z córką lepiej daj znać jak tam .A juz wszystko wiem
Deli mam nadzieje ,że małej nic nie jest bo każdy lekarz inaczej patrzy ...

Hej
Wiadomosc na T:tak::tak:
U nas zimno zimno jeszcze raz zimno. Caly dzien siedze i w piecach pale bleeeeeeeee. Na szczescie maz wraca w niedziele to przejmie troche obowiazkow.

witam.....dzis u nas tez zimno -13 ..brr....u nas w centralnym to naokraglo sie pali,wiec mam cieplo....:tak:
Kurcze tyle mam roboty,a za nic nie chce mi sie wziacc,masakra,pozniej po nocach bede nadrabiac:sorry:
Maz byl ze starsza u laryngologa,podobno nie jest zle,dolozyla jakichs lekarstw i powinno przejsc,na szczescie zastrzylow nie dala:tak:

Ale ci fajnie Piwonia...ja mam niezly balagan w domu,a na dokladke moja ,,kropeczka" marudzi :sorry:
A jeszcze z tym urlopem,kazdy inacze mowi, juz calkiem zglupialam ...wrr....

dziewczyny, niech Wasze dzieciaczki prędko zdrowieją!

ja tak na szybko odnośnie wniosków o wypoczynkowy - u nas w pracy kadrowa kazała mi wypełnić w takiej kolejności: opieka 2 dni za 2009, potem wypoczynkowy za 2009, opieka za 2010 i wypoczynkowy za 2010; to przy założeniu, że się idzie na wychowawczy potem:tak:

moja mała coś ostatnio ma problem z zaśnięciem o 21, a już tak ładnie było; wstajemy o 8, kąpiemy ją ok.20 i kładziemy o 21, a mała zaczyna marudzić: to cycuś, to polulaj i tak w kółko do 22:sorry:

acha, jeszcze chciałam spytać czy się orientujecie jaka jest opłata za chrzest? czy to zależy od parafi czy jest jakaś stała stawka?

andariel ja nic nie płaciłam tyle co na tace daliśmy a dobrze że piszesz o tych wnioskach. Ja mam macierzyński do 17 stycznia więc jeszcze mam czas ale dobrze wiedzieć jak to jest u was

mika
3h! no smiech na sali! dobrze ze w ogóle cos dali!

chogata moze to dlatego ze mam pralke z 7kg wsadu a i tak nie wieszam na niej skarpet do tego mam takie plastikowe kółko z klamerkami

u nas sie marudek właczył a taka wesoła była rano :confused2:

reklama
dziewczyny, niech Wasze dzieciaczki prędko zdrowieją!

ja tak na szybko odnośnie wniosków o wypoczynkowy - u nas w pracy kadrowa kazała mi wypełnić w takiej kolejności: opieka 2 dni za 2009, potem wypoczynkowy za 2009, opieka za 2010 i wypoczynkowy za 2010; to przy założeniu, że się idzie na wychowawczy potem:tak:

moja mała coś ostatnio ma problem z zaśnięciem o 21, a już tak ładnie było; wstajemy o 8, kąpiemy ją ok.20 i kładziemy o 21, a mała zaczyna marudzić: to cycuś, to polulaj i tak w kółko do 22:sorry:

acha, jeszcze chciałam spytać czy się orientujecie jaka jest opłata za chrzest? czy to zależy od parafi czy jest jakaś stała stawka?

i ciesze sie,ze ja tych wszystkich pism nie musze pisac ani składać
a u nas jest opłata,symbliczne co łaska,strasznie tego nie lubie,a potem dodatkowo ofiara

moja na razie spoko,ale nie zapeszam,bo ostatnio jest rożnie
a i dzisija pierwszy raz mostek mi w leżaczku zrobiła,to tak apropo wczorajszego Efe;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry