reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a widzisz deli mówiłam,że wyniki beda dobre i to najważniejsze
a co do wtorkowych wyników tez sie nie mart tez beda dobre
a ja siedze zgięta w pół tak strasznie mnie brzuch boli,jednym okiem kukam i klikam,jak mi nie przejdzie to niewiem co bedzie,a napewno sama bede do nocy:-(

reklama
Iwonko, a ostatnio nic nie dostałaś na to?? Współczuje strasznie.

Powiem Wam, ze normalnie mi dowcipniś rośnie: leżałam koło niej i zaczęłam mówić innym tonem, a ona podkówka łzy w oczach ja szok i na sekunde cisza, a ona śmiech do mnie na maxa. Udawaczka .

A dziś wieczorkiem jak mała pójdzie spać coś wam wrzucę na ... wiecie gdzie :)))

hej dziewczyny :-)

Adas pod karuzelka piszczy do zwierzatek wiec mialam chwilke zeby przeleciec posty od wczoraj
MIKA- zdrowia dla coreczki
DELI- trzymam kciuki za wyniki
PIWONIA- dlugo juz Cie trzyma zoladek, wspolczuje, ja jem szybko inaczej sie nie da z moim marudkiem i tez mnie pobolewa czasem
CHOGATA- u nas to zabkowanie tez jakby sie uspokoilo, zastanawiam sie czy to wogole zabkowanie w takim razie bylo, czy dawalam zel na dziasla na darmo

a u nas zimno- ale na spacerze bylam, Adas nawet rak nie wystawial dzis ze spiworka jak to normalnie robi
pomidorowa zrobiona to teraz tylko czekam na mojego
i mam weekend:tak:

no i musze konczyc bo zaczyna plakac....

no niestety nie mam nic na brzuch bo na razie nie mogę brac,a do lekarki moze sie we wtorek wybiore,pod warunkiem że w Katowicach szybko załatwimy sprawy

Deli rzeczywiscie mały dowcipniś ci rośnie,moze chciała z ciebie zażartować

mój dzwonił,że wraca wiec dopiero koło północy bedzie:wściekła/y:

moja na razie spoko,ale nie zapeszam,bo ostatnio jest rożnie
a i dzisija pierwszy raz mostek mi w leżaczku zrobiła,to tak apropo wczorajszego Efe;-)
No wiedziałam że to wcześniej czy później nastąpi. Kurcze ja już tak mam przy każdej zmianie pieluchy:-( I weź tu nie pozwól??!!

Efe, Piwonia czy u Was przypadkiem nie ma skoku?:confused2: bo jak u Was to i u mnie:-D A moj cos od wczoraj marudny:eek:
Ja głowę sobie daje uciąć, że my skok przeszliśmy właśnie. Teraz mamy inne pory spania i karmień. Gabrysia zaczęła więcej bawić się zabawkami (już ładniej chwyta). No po prostu widzę różnicę. I na zapachy jest bardzo wyczulona. Dziś upiekłam ciastka z jabłkami i cynamonem i nie zasnęła dopóki się nie najadła (dwa (.)(.) i 50ml herbatki). A w tatusiowi ciągle do kuchni kazała się nosić. Jak wychodził to był ryk:-D

Anet dlatego ja wybieram pzred wychowawczym cały urlop za 2010 r :-) by mi właśnei nic nei zabrali :-)

Efe mam taką bardzo dużą suszarke taka niestendrdowa i się mieści dużo.
Na tej zwykłej bym chyba tylko 1 pranie zmieściła :(((
Ja robię tak samo:laugh2:
To kobieto zapodaj jakiegoś linka do tej suszarki, może i ja się zaopatrzę, bo już z tą moją nie mogę dojść do ładu:-(

No tak w ogóle:
Witam po przerwie. I donoszę, że byłam z dzieckiem na godzinnym spacerze przy temperaturze -11stopni (termometr w aucie) -8 stopni (termometr za oknem - IV piętro)
Małej rozkosznie nos się zaczerwienił jak u Rudolfa. A tak w sumie przespała całą wycieczkę. Ale ja się dotleniłam i nabrałam sił normalnie:-D
Oczywiście musiałam zajść do sklepu z zabawkami i kupić mojej kruszynce prezent na jutrzejsze imieniny. Mój to mówi, że mam obsesję normalnie:tak: A co ja poradzę, że mam kogo rozpieszczać?
Zresztą z moim to w ogóle jaja. Zły jest bo obiady gotuje i desery potem podaje. Znacie taki drugi przypadek? Ech...z facetami!

Edit:Ło takie coś:) Puchatek w stroju krówki:)http://tmtoys.pl/product/333/puchatek_w_stroju_krowki.html

Ostatnia edycja:
Niestety żadnego linka nie mam. Kupiliśmy ją jak się przeprowadzaliśmy. Kosztwała 175 zł i nie żałuje ani złotówki. Naprawdę pojemna i ma uchwyty na skarpetki. Jest 3,5 razy większa niż te standardowe.

Efe ja też co chwilę Małej coś kupuje :-).
Piwonia ona mi zawsze jakiś dowcip zrobi. Ma to po tatusiu :-).

Przy synu nie kupował tyle ,a teraz nawet o ubrania nie musze sie martwic bo sam kupuje .Tylko on całe życie chciał córeczke :tak::-DSam gada ,iż trzepneło go ,że sam się tego nie spodziewał :-)

To tak samo jak mój :-):-):-). Jeszcze przed narodzinami mówił, ale w naszym łóżku spać nie będzie, a teraz jak jest tylko chwila to do łóżka i przytulanki i zabawy i spanko z tatusiem. A co chce jej kupić to na wszystko daje i sam jej kupuje :-):-):-).

Zostawiłam coś na T :)

Ostatnia edycja:
reklama
no to tylko pozazdroscic tatusiów,ja bardziej rozpieszaczam niż on

Efe podziwiam cie,ze byłaś na spacerku,bo ja nosa nie wychyliłam,a teraz patrzałam na termometr i jest -16 bry bry
i fajna zabaweczka;-)

deli byłam na T boskie:))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry