Piwonia_2
Fanka BB :)
a jak załatwić sobie takie próbki? ;-):-)
ja zarejestrowałam sie na stronkach dla dzieci i przysłali mi próbki,a cześć dostałam juz w szpitalu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jak załatwić sobie takie próbki? ;-):-)
Deli,moja robi tak samo,nawet jak sie czasem skrzywie i mowie do niej no,no kolezanko nie wolno tak-a ona buzka w podkowke i w placz....cwaniary jedne sa....Powiem Wam, ze normalnie mi dowcipniś rośnie: leżałam koło niej i zaczęłam mówić innym tonem, a ona podkówka łzy w oczach ja szok i na sekunde cisza, a ona śmiech do mnie na maxa. Udawaczka .

Ha,Piwonia mialam sie o to samo pytac...tez dzis dostalam....dziewczyny dostajecie paczuszki reklamowe???
ja dzis dostałam z Hippa a w niej słoiczek,łyzeczka,jaks kaszka i kremik i cos tam jeszcze,ale sa tez kupony na jedzonko co prawda na 1 słoiczek ale 25% rabatu ,ale tez sa kupony na herbatki,soczki,kaszki itp

:-)
...mam nadzieje ze to nie wirus,bo jeszcze mala zlapie na same Swieta...tfuj,tfuj....No to chyba trzeba się porejestrować :-) Można prosić o jakieś linki![]()
Dziękuje Iwonko
Ja juz mowie dobranoc....!:-)

...a ponoc ma byc go jeszcze wiecej

my tez w niedziele ale my krocej w drodze-samolot 2h i autkiem ok 5-6h bo zle warunki na drogachPojedziemy 20 godzin
Boje sie jak mala zniesie pobyt w innym otoczeniu...i to caly tydzien
Mam nadzieje,ze dobrze...
Ale jak to mawiaja nadzieja-matka glupich![]()
ale ja z Amelka zostaje w Pl do polowy lutego conajmniej wiec sie zastanawiam-wiecie na codzien masa rak do noszenia,zabawiania itd a tu jak wrocimy to maz w pracy a my same w domku i tylko czasem ktos przyjdzie czy ja na kawusie sie wybiore
ciekawe jak to bedzie hehehehe a ciary mnie przechodza na samam mysl ze od 20 grudnia do 11 stycznia bedziemy u tesciow mieszkac
wiec nie dziwcie mi sie ze ze sra...a latam od paru dni

:-):-) ehhh jakie to mile
i dzieki tym probkom wiem ze mala bananow nie lubi hehehe ni etacilam kaski niepotrzebnie;-)
ja znikam do pakowania ehhh juz mi sie nie chce mowie wam