reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
azorek, jestemJolka będe tzrymac kciuki żebyscie calo i zdrowo dojechały z rodzinkami do domu. A o dzieciaczki sie nie martwcie. takie maluchy wszystko znoszą o wiele lepiej niż my :tak:
PS azorek jakimi liniami lecicie??

Piwonia współczuje bólu, mam nadzieje że szybko przejdzie i dzięki za info o próbkach :tak:

u nas nadal remont i... bałagan straszny :wściekła/y: coś nie widze tych świąt...

a na spacerku dziś byłysmy pomimo mrozu i padającego gradu :eek:. Jak mała zasneła w wózku i wracalam do domu to przestało padac i wyszło słońce :crazy:, więc pochodziłam jeszcze troche ale i tak już byłam mokra. Nie ma to jak miec szczęście

reklama
Witam sie z rana i zaraz lece do pierników póki mała zajęta.U mnie widać świeta tuż ,tuż w pokoju stoi choinka ładnie pachnie małz przywiózł jeszcze z szyszkami:-) Ale Alunia nie bardzo się nia interesuje jak staneła ubrana to moze z godzine miałam spokój ale teraz już jej nie interesuje:tak:Miłego weekendu:-)

Hej:-). Ja też dostałam paczkę z Bobovita, miłe to:-).

Piwonia bidulko, to co Ty masz z tym swoim brzuchem? Niech szybko przechodzi. Tak w ogóle wszystkim dużo zdrowia życzę.

Dzisiaj mam w planach choinkę ubrać, święta tuż, tuż. A z mała nigdzie nie wychodzę, bo -14, brrrr.

Właśnie sprzatałam łazienkę i mam juz dosyć tych moich włosów, wszędzie leży pełno kłaków, wrrr. Kiedy to się skończy?

paczuszka jest z hippa zarejestrowałam sie u nich na stronce i przysyłaja,to juz druga paczuszka od nich
a kupony sa do Rossmanna

dostałam tez paczuszke z bobovity i zdrowy start w przyszłosc

Witam. tez sie tam zrejestrowalam ale jakos nie chca mi nic przyslac:eek:

A gdzie Piwonia nie dostałam nic i juz pewnie nie dostane:-(
Chogata to pewnie ja tez nic nie dostane. Wszyscy dostaja a ja tyl;ko gazete maluszka dostaje:crazy:

Teraz to juz sie denerwuje na maksca chyba trzasne w te diable te azalie ciagle krwawie buuuuu. Chyba nie zamierza przestac. A jutro maz wraca chyba takiego obrotu sprawy sie nie spodziewa:eek::-D

Mewa ja tez kupuje uzywane ciuszki i tez ciesze sie jak glupia jak uda mi sie tanio cos naprawde ladnego wylicytowac. Ostatnio udalo mi sie wylicytowac dresik za 1zl nowiutki z metka a jaki sliczny:tak::tak:

Wszystki podrozujacym wspolczuje tak teraz przed swietami mi sie w te pogode nawet nosa z domu nie chce wysciubiac. Siedze i w piecach pale zeby cieplutko w domu bylo.
Milego dnia wszystkim

witam:-)
wczoraj pół dnia grzebałam się z piernikami:-) ale dzieciaki mi pomagały wszystkie! no tylko Alicja przeszkadzała, co napiekłam to dzieciako wyjadały a potem to doszło ze surowe ciasto mi wyjadali:no: ale było pyszne ze sama parę łyzek zjadłam a potem żołądek mnie bolał.

noc jak zwykle to juz 2 tydzien jak mała zasypia o 20.00 i budzi się o północy na jedzonko a potem to juz co 2h:szok::wściekła/y::szok: padam na pysk juz a w ciągu dnia je co 3-4h czemu tak to nie wiem:no::no:
czekaja mnie dzis zakupy w markecie i chyba mnie szlag trafi jak zobacze te tłumy, mielismy jechac zaraz po 8.00 ale akumulator padł!!! itrzeba było kupic nowy i tak auto dostało prezent za 500zł więc dla mnie na prezent juz nie ma:no:;-)

pozdrawiam Kochane, jestem zalatana na maxa i nie mam jak tu czesciej zagladać

tiaaaa, nasze auto tak się posypało przed samymi świętami, że w warsztacie zawołali prawie 2tys zł... załamka... z części można na razie zrezygnować i odroczyć naprawę,ale przed nami długa trasa, więc i tak sporo do zreperowania wychodzi na cito...
a chrzciny będą między świętami a nowym rokiem:tak: rozmawiałam z bardzo fajnym księdzem, który nie robi problemów typu: jak rodzice bez kościelnego to dziecka nie ochrzczę; jestem zadowolona; teraz tylko muszę na szybko jakąś szatkę jasną skombinować, żeby przykryć nią małą w kościele przy chrzcie:huh:
i zastanawiam się, jak ona zniesie godzinę w kościele przy odgłosach mszy... jak mi się rozplakusia to gdzie z nią wyjdę - przecież nie na ten mróz:sorry:

witam się sobotnio :-)
andariel ja też się zastanawiam jak Maja zniesie ten pobyt w kościele :baffled:
u mnie bielusieńko i zimno, więc dziś też siedzimy z Mają w domu, może do sklepu na chwilę później wyskoczę, jak tatuś wróci ze szkoły
jutro wybieramy się do sklepu na zakupki świąteczne-dostało się z pracy talony, to trzeba je wykorzystać-mam nadzieję, że tłumów nie będzie :tak:
jutro niedziela handlowa i może podejdziemy na miasto-muszę w końcu kupić jakąś bluzkę na chrzciny, będziemy mogły w końcu wyjść na dwór, bo ma być trochę cieplej (podobno poniżej -5 nie powinno się wychodzić z dzieckiem na dwór)
menu na chrzciny już ustalone, więc pozostało nam tylko czekać do 26.12 :tak:
a moja Maja kończy dziś 4 miesiączki-jak ten czas leci :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry