reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
U mnie pakowanie cala para...zebym tylko niczego nie zapomniala:eek:
Wyjezdzamy rano zaraz jak mala zje ''sniadanie'';-)
Bede w PL to sie odezwe.

Milego wieczoru Wam zycze :-)

WItam:)

Widze,ze wszystkich dopada przedświąteczny szał zakupowo-sprztaniowo-gotowaniowy....:)

Ja dzis zrobilam pierniczki-na Wigilę będą w sam raz, w poniedzialek dorobie jeszcze dwa inne rodzaje ciaste i z mojej strony to wszystko,reszte robią pozostali członkiwie rodziny:).
Ale i tak roboty jest multum...

Ściskam, całuje i dobrej nocki życzę:)

ja wpadłam sie tylko pożeganć i zmykam sie grzać,bo strasznie dzisiaj przemarzłam,ale na wtorkowa wigilię klasową zakupiłam co miałam zakupić plus prezenty
jutro jak pogoda pozwoli to do rodziców na obiadek wyskoczymy
miłego wieczorku i dobranoc

A ja sie witam dopiero teraz....dzis mialam szalony dzien,nie dosc ze Karolina szaleju sie chyba najadla:-D bo dokuczala strasznie,to jeszcze od rana meczylam meza zeby mi choinke obsadzil w stojak,a on sie odgrazal ze w srode dopiero,bo choinke sie ubiera w Wigilie,no to ja mowie ze czasu miec wtedy nie bede i ja nie obsadzi to nie ubieram wcale....:crazy:...dowcipnis jeden....
No i wykrakal,ze dzis nie obsadzi,boprzychodzi z dworu i mowi:zlamalem palca u prawej reki,srodkwego-jak mi go pokazal,to myslalam ze zemdleje,bo wygladal strasznie,krzywy i wcale nie mogl go wyprostowac:szok:...mowi ze poslizna sie i upadl, reka sie podparl a jak wstal, to zobaczyl ze palec taki krzywy,nic go nie bolalo....:szok:
Szwagier zawiosl go na pogotowie,zrobili przeswietlenie,ale nie zlamany,wybity,sciegna zerwane i lekarz ledwo go naprostowal,wcale nie chcial na swoje miejsce wskoczyc.....i na zwolnienie teraz...a choinka nie obsadzona,bo palec w lupkach,teraz to tescia chyba bede prosic zeby mi obsadzil:sorry:

megaczka,a Świeta , to i umnie jeszcze daleko...a Karolina to jak najwiecej roboty teraz ,to ona jakis skok przechodzi,czy co...moze zeby mecza,no straszna maruda:tak:
Enka,ja tez juz sil nie mam na moje wlosy-wszedzie ich pelno,wiedzialam ze beda wypadac,ale czemu tak dlugo? Boje sie zeby mala sobie do buzi nie wlozyla, juz i tak zwiazane mam w kitke,a dalej ich wszedzie pelno:szok:
Sempe,moja mala tez cos ostatnio w nocy czesto wstaje,a dzis to wyjatkowo-myslalam ze oszaleje:crazy:...w dzien zreszta tez czesto przy cycu wisi...skok jakis ma czy jak?
Wszystkim co Świeta w podrozy spedzaja,zycze szybkiego dojechania do celu i milego pobytu u rodzinki....:-)

Ło matko, ale sie rozpisalam!!!

Wpadłam powiedzieć dobranoc:-)

Anet, właśnie popatrzyłam sobie na nasze suwaczki. Młodsze dzieci dokładnie z tego samego dnia, a starsze z tego samego roku:-). Fajnie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja nadrobiłam właśnie zaleglości z 4 dni i mówię dobranoc:)

Izabela - przypomniej mi na priv to wyslę ci namiar gdzie my byliśmy nad morzem tylko juz teraz nie mam siły szukać....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry