reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Efe, dzisiaj juz jest cieplej, ale wczoraj właściwie nie zchodziłyśmy na dół. Dla nas idealna temperatura to 19-20 stopni, później Jagoda płacze z gorąca. Raz nam dziadziuś tak napalił ze był płacz na 2 godziny, dopiero jak ja rozebrałam było wporzadku.

reklama
Efe, dzisiaj juz jest cieplej, ale wczoraj właściwie nie zchodziłyśmy na dół. Dla nas idealna temperatura to 19-20 stopni, później Jagoda płacze z gorąca. Raz nam dziadziuś tak napalił ze był płacz na 2 godziny, dopiero jak ja rozebrałam było wporzadku.

Moja też nie lubi ciepła w sypialni musimy mieć góra 20topni bo jak nie to nie ma spania a i gardło wyschniete pomimo nawilżacza:tak:

Ann prześlicznie wyglądają
ja czekam też na naszego pajacyka świątecznego,a w samej czapie jej robiłam i też super wyszła,musze sobie pozrzucac
a nasza dzisiaj bawiła sie w plucie cale body i bluzeczka do pępka spluta,bańki robiła i prychała tak śmiesznie
a moje dzieci namówiły tatusia i mamy w końcu choinkę włąnsie skończyłam ubierać

Ann jakie masz słodziakowe Mikołajki!:-)

moja też wciąż zapluta; im bardziej w pionie, tym więcej śliny; nie wiem, może ona nie potrafi przełykać śliny jak nie leży:confused: w każdym razie powyciagałam śliniaki;

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry