reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
byłam w szkole sprawe załatwiłam
ale zostawiłm wtedy moją coręz babcia i zaraz za mna dzwonili,bo moje dziecie cyrk odstwiło tak płakało i niczym jej nie mogli udobruchać,ja przyszłam dziecko splute uryczane,padło u mamusi
no i jak ja mam sama gdzieśwychodzic:-(:-(:-(:-(:-( to tak Efe do tego,że ty masz podobnie,

reklama
a moj maluszek to z kazdym obcym by poszedl i na mnie sie nawet nie obejrzal:tak:
widac kazde dziecko inne

witam sie w zimny poniedzialek:tak:
spacerek krotki byl ale byl,
zapiekanka w piekarniku sie dusi
a Buziolek pod karuzelka spiewa,
przydaloby sie porzadki przedswiateczne zrobic: dobrze ze maly dom mam
moj dzis jedzie po zakupy spozywcze swiateczne, moze choinke mala kupi bo ciagle swiat nadchodzacych nie czuje

ANDARIEL- szerokiej drogi:tak:

co do slinienia to u nas juz ponad miesiac trwa, konca nie widac, zapluty po pachy a zabkow jak nie bylo tak nie ma
a sliniakow nie lubi i tak mocno ciagnie ze sciaga sobie bo na rzepy kupilam

no dobra ide sprawdzic co z ta zapiekanka

Witam się :)
Dziś miałam obronę w końcu na dobre pożegnałam się z Politechniką <jupi>
Moje szczęście nie zna granic :))) Nigdy więcej nauki ...

Idę poczytać co tam u Was się działo.

Deli gratuluję!!!
ja wpadłam sie pożeganć,bo zla jestem,a jutro musze sprawdzic czy słusznie mam sie martwić
rano mnie nie bedzie bo jedziemy z malutką do kardiologa mam nadzieje,że wszystko bedzie dobrze
Dobranoc

Witam się :)
Dziś miałam obronę w końcu na dobre pożegnałam się z Politechniką <jupi>
Moje szczęście nie zna granic :))) Nigdy więcej nauki ...

Idę poczytać co tam u Was się działo.

To gratuluję fajny prezent sobie zrobiłas na gwiazdkę;-)
Ja przyszłam powiedzieć dobranoc ciekawe jak nocka dziś bo własnie dała mi 2 h koncer życzeń głowa mi pęka i po czopku przeciwbólowym w końcu poszła spać .Mam nadzieję ,że te zęby niedługo się pokażą bo nie daje rady juz padam...A tu jeszcze świąteczne przygotowania buuuuuuuuuuuuuu...
A rozmawiałam dziś z Azorkiem cali i zdrowi dotarli na miejsce :-)

witam sie

Piwonia mam nadzieje że dobre wiadomości od lekarza przywieziecie

Ann cudne mikołajki masz - juz podziwiałam na nk

deli gratuluje, ja w czerwcu się broniłam i wiem co to za ulga mieć już szkołe z głowy. Super że to juz za tobą. Teraz można świętować :-):-):-):-)

fajnie że azorek z Amelką dojechały calo i zdrowo. Myślałam dzisiaj o nich

a kilka dni temu pralka nam sie zepsuła i dziś już musialam jechac z brudami do znajomych, a było tego 4 pralki!! :szok: Akurat teraz na czas porządków świątecznych mi sie trafił!!!!!!

kochane jak chogata pislala dojechalismy:-D:-D:-Dw samolocie amelka spala lukasz tez a ja nie:zawstydzona/y:w aucie(z berlina do glogowa) spala i nie marudzila wiec tez luzik:-D:-D:-Dpoplakala sie na widok mojej mamy:eek:heheheh okulary ja nwystraszyly hahaha

dopiero dosoadlam domkompa i klawiatura cosik szwankuje(bezprzewodowa i batrerie padaja:wściekła/y:) nie mam kiedyb poiczytac niestety

tesciu malej nawet zjesc nie da nie mowiac o spaniu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:qrna jak on zmeczony i na 5 rano do kopalni to juz o 17 nspi a jej nie da zasnac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ehhhh szkopda nerwowo i slow.....jeszcze sie za jakis czas odezwe na t to opisae jakie tu numery odchodza:zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

pozsdrowki kochane-wlasnie tesciu zabral zasypiajaca amelke z lozeczka:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja mam fdosyc a dopiero 1 dzien minal---byle do marca:szok::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: trzymajcie sie cieplo papapappatki:-)

mówisz ,że chcesz tło usunąc,a robiłaś tak że zaznaczałaś narzedziem do zaznaczania postaćczy ten obrazek co ma zostać,a następnie np. można obrócic zaznaczenie i reszte albo wyciąć i bedzie biało albo zalać puszką z farbą,wiem wiem trudno to zrozumień i chaotycznie napisałam,ale ja tak robie,a jak ci nie wychodzi to podeślij do mnie napisz co chcesz zmienić a ja ci odeśle gotowe
dzieki Piwonia - no robiłam tak jak piszesz - nawet zrozumiałam opis spoko- bo już troche pogrzebałam w tych programach ale dalej gówienko:zawstydzona/y:ale jakos np. nie mogłam zamalowac własnie przez puszke z farba - nie wiem czemu - czy moze musze cos zmienic jeszcze - cos odznaczyc itd. Juz za późno z tym grafowaniem, bo potrzebne mi było na wczoraj - ale ja się jeszcze do Ciebie mistrzynio odezwe kiedys jak bedziesz miała chwilke to moze mnei pokierujesz jak to sie robi bo chcę się naumieć:-pNo i przez maski tez próbowałam...

Deli gratulejszyn - opiłas?:laugh2:

reklama
deli gratuluję:tak:
Piwonia daj znać jutro co z malutką
megaczka - współczuję; moja pralka ostatnio zaczęła wydawać jakieś dziwne odgłosy i tez się bałam, że akurat na same święta się rozkraczy, ale póki co, dycha jeszcze:-p

szkoda mi było tej mojej córci dziś; dużo spała, z wypiekami na twarzy, łapki albo smoczek w buzi, jezioro śliny... oj czuję, że będzie akcja w te święta, obce nowe miejsce, tyle nowych twarzy, do tego jeszcze te bolące dziąsełka... i mniej je przez to, a ja chodzę już z balonami jak kamienie:confused2:

azorek - współczuję, jak już po 1 dniu ledwo się powstrzymujesz, to co to dalej będzie? a nie możesz kategorycznie zarzadzić, że np. od 20 Amelka jest tylko u mamy (u Ciebie znaczy się) i się wycisza? i niech se teściu odpuści do następego dnia, w końcu dziecko samo mu nie powie że ma się odwalić, bo zmęczone jest...

dobra, dziś idę spać o przyzwoitej porze, bo ostatnio daję już czadu do 2 a potem chodze jak zombie na głodzie:sorry:

dobranoc!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry