reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam się :)
Dziś miałam obronę w końcu na dobre pożegnałam się z Politechniką <jupi>
Moje szczęście nie zna granic :))) Nigdy więcej nauki ...
GRATULUJE PANI MAGISTER INŻYNIER!
Co do nauki to już chyba czeka nas wspólne odrabianie lekcji z dziećmi hihi
Mam nadzieję, że jak się kiedyś spotkamy na zlocie to opijemy tą twoją obronę;-)

Deli gratuluję!!!
ja wpadłam sie pożeganć,bo zla jestem,a jutro musze sprawdzic czy słusznie mam sie martwić
rano mnie nie bedzie bo jedziemy z malutką do kardiologa mam nadzieje,że wszystko bedzie dobrze
Dobranoc
Iwonka koniecznie daj znać co tam lekarz powiedział!

kochane jak chogata pislala dojechalismy:-D:-D:-Dw samolocie amelka spala lukasz tez a ja nie:zawstydzona/y:w aucie(z berlina do glogowa) spala i nie marudzila wiec tez luzik:-D:-D:-Dpoplakala sie na widok mojej mamy:eek:heheheh okulary ja nwystraszyly hahaha

dopiero dosoadlam domkompa i klawiatura cosik szwankuje(bezprzewodowa i batrerie padaja:wściekła/y:) nie mam kiedyb poiczytac niestety

tesciu malej nawet zjesc nie da nie mowiac o spaniu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:qrna jak on zmeczony i na 5 rano do kopalni to juz o 17 nspi a jej nie da zasnac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ehhhh szkopda nerwowo i slow.....jeszcze sie za jakis czas odezwe na t to opisae jakie tu numery odchodza:zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

pozsdrowki kochane-wlasnie tesciu zabral zasypiajaca amelke z lozeczka:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja mam fdosyc a dopiero 1 dzien minal---byle do marca:szok::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: trzymajcie sie cieplo papapappatki:-)
Azorek jak ty tak po jednym dniu to ja już ci współczuję całego pobytu (dobrze widzę,że do marca zostajecie?)

reklama
dzieńdoberek:)

No,noooo DELI GRATULACJE i wieeelka BUZKA dla Ciebie dzielna kobieto! Ja pamietam,że po obronie krzyczalam ze szcześcia. Ale powiem ci ze dlugo bez nauki nie wytrzymalam. Pól roku po obronie poszlam na 3-letni kurs psychoterapii( no i juz sie tez zblizam do dnia otrzymania dyplomu:):) ) Ale mając ten papierek po studiach jakoś czlowiek uczy sie na większym luzie,uczy sie bo sam tego chce i juz:). to naprawde sprawia wtedy wieelką frajde:).
Anyway, jeszcze raz ogromniaste GRATULACJE!!!!!

Ja dzisiaj pieke ostatni rodzaj ciastek na Wigilie, zrobie ostatni szlif sprzątaniowy i koniec. Jutro ide do fryzjera,ubieramy choine i mamy święta:). Cieszę się,bo udalo nam sie zrobic wszystko bez nerwów,pośpiechu. Po raz pierwszy porzadki,prezenty,gotowanie sprawialo mi tyle radochy. No ale to dzieki temu,ze wszystko zaczęlismy duzo wczesniej,wlasnie po to by sobie oszczedzić stresow:)

Oki. Zabieram sie za pieczenie migdalowych ciasteczek. Buuzki

dzien dobry
To widzę że Azorek podróż bez przygód, ale z teściem to ci szczerze współczuję bo domyślam się przez co przechodzisz.
No Deli, fiu fiu, tylko pogratulować!
Piwonia wszystkie czekamy do dobre wieści.

witam witam już jestem,kawusie popijam chyba ze szczescia,bo owszem u małej szmer w sercu jest i chyba bedzie,ale na szczęście wady żadnej nie ma,przerośnieta tylko grasica,ale w tym wieku to normalne następna wizyta za rok,wiec kamień z serca
jeszcze tylko dzisiaj przymusowa ważenie i jak tu bedzie dobrze to bede juz całkiem szczęśliwa
Azorek super,że podróż minęła spokojnie tylko tej wizyty u teściów nie zazdroszcze,a dopiero początek

Dzień dobry :)
Mi ranek minął na sprzątaniu i praniu rzeczy Oliwii :)
Dziękuje dziewczyny.
Efe na pewno oblejemy jak się spotkamy :p
Nat ja na pewno już mówię nauce wystarczy hehe
Azorek przykro mi :( Buziaczki dla Amelki... Pisałam do ciebie....
Piwonia super, ze wszystko dobrze ..
Andariel moja ostatnio też zjada mniej :( tyle że u nie butla Mała na pewno szybko się przyzwyczai do nowych twarzy
Aneczka przykro mi, że teraz masz tyle na głowie

Szukam teraz albumu tradycyjnego, by babci pod choinkę dać sesje Oliwii :P
Pani mi zaproponowała podfolio, ale nie wiem :( popołudniu mają mieć dostawę może będzie coś ładnego :)

oj tak,byle teraz jeszcze okazało sie,że mała przybrała bo wg wczorajszego wazenie wyszło,że mała 80 g przybrała w 2 tygodnie:szok::no::no::no: i sie załamałam,tylko,ze to inny rodzaj wagi,wiec moze byc przekłamanie ,ale pójde to sprawdzic bo nie chce sie stresowac na same święta:wściekła/y:
Ty Iwonka nic na temat wagi mi nie mów. Ja się cieszę, że my te 5kg przekroczyłyśmy w końcu. A jeszcze dzwoniła do mnie koleżanka która urodziła 2 tygodnie po mnie. Jej "mała" waży 7,5kg i ma już 69cm. No i weź tu nie miej doła jak ci matka powtarza, że może marny pokarm mam:wściekła/y:
Na szczęście nie słucham;-)
I cieszę się że od kardiologa przychodzisz z takimi dobrymi wiadomościami:-D

Ty Iwonka nic na temat wagi mi nie mów. Ja się cieszę, że my te 5kg przekroczyłyśmy w końcu. A jeszcze dzwoniła do mnie koleżanka która urodziła 2 tygodnie po mnie. Jej "mała" waży 7,5kg i ma już 69cm. No i weź tu nie miej doła jak ci matka powtarza, że może marny pokarm mam:wściekła/y:
Na szczęście nie słucham;-)
I cieszę się że od kardiologa przychodzisz z takimi dobrymi wiadomościami:-D

no i wróciłam,zważyłam i chyba doła złapałam i jutro ide do lekarki zobacze co ona mi powie
już posprawdzałam książeczki dziewczynek,żeby sie deczko uspokoić i wg moich dzieci to ta przbiera bardzo podobnie jak Gabrysia wiec nie ma sie niby co martwić,ale jutro sie juz całkiem upewnie pod warunkiem,ze dostane sie do przychodni

zrobiłam przed ostatnie zakupy,bo jutro chce piec ciasto Pani Walewska pierwszy raz z reszta i zobaczymy co z tego wyjdzie

reklama
:-)witam
ja tez byłam dzis na wazeniu małej, 3 tyg temu wazyła 6115 a dzis 6460 czyli wychodzi jakos 115g na tydzien, to lepiej niz ostatnio bo było 90g na tydzien, mysle ze to zasługa ze 2razy dziennie daję jej odciągniete mleko w butelce, nie mogłam tego skonsultowac bo pani doktor chora!
dzis Alicja skonczyła 4miesiace, przez ten czas urosła 10cm i przybrała ok2800.

wczoraj zrobiłam rybke w zalewie octowej i kulki rybne, dzis zrobie krokiety. Tak sobie myslę ze mało co będe mogła zjesc na wigilie!!!!!!!!!!!!!!!

Miranda dzięki za linki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry